Erken degilmi henuzYaptım sabah canım negatif ama yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti
Erken yapmışım bende onu farkettim kuzum en az 15 gün geçmesi gerekiyor ben geçti sanıyorumErken degilmi henuz
Yerlesme kanamasi inmlatasyon yazıyor nette koyu kahverengi yada pembemsi benim canlı kırmızı değil kahve de değil farklı ay bitince hala regl olmazsam anlarım bakalım herşey kismetinşallah yerleşmedir
Bu hafta adadan ayrılan isim ben oldumErken degilmi henuz
Ne gibi belirtileriniz vardı farklı olarak yazarmisinizBugün Dr kontrolüm vardi. Kese göründü çok şükür. 5+2 deyim. Herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah
Tabiki. Hic bir belirtim olmadi. Bata 8 gun kala beta 10.1 cikti. Sonra 6 gun sonra tekrar kan tahlili verdim 430 lu bisey cikti. Tam bat gunu 1239 cikti. Tahlil den anladim yani. İlk hamileligimde sik idrar cikma ve asiri gogus hassasiyetim vardi. Bunda hic bisey yok. O yuzden keseyi gormeden inanamadim. Betaya ragmen.Ne gibi belirtileriniz vardı farklı olarak yazarmisiniz
Simdi aklima geldi bata 2 hafta kala başlayan ara ara olan bi bulanti hissi vardi sadece. Ama sadece arada oluyo.Tabiki. Hic bir belirtim olmadi. Bata 8 gun kala beta 10.1 cikti. Sonra 6 gun sonra tekrar kan tahlili verdim 430 lu bisey cikti. Tam bat gunu 1239 cikti. Tahlil den anladim yani. İlk hamileligimde sik idrar cikma ve asiri gogus hassasiyetim vardi. Bunda hic bisey yok. O yuzden keseyi gormeden inanamadim. Betaya ragmen.
Yumurtlamadan ne kadar sonra baslamistiSimdi aklima geldi bata 2 hafta kala başlayan ara ara olan bi bulanti hissi vardi sadece. Ama sadece arada oluyo.
Tam yumurtlama günümü bilmiyorum. Ama takvime gore ortalama olarak bakarsam 4-5 gun sonraya denk geliyoYumurtlamadan ne kadar sonra baslamisti
Gecen ay benmde vardi ara ara gelen sadece bulanti hisssi hatta ilk test pozitif ciktigi gece soda icipte gecirebilmsitim bu ay 2 gundur gene var acabami derken sen yazdinTam yumurtlama günümü bilmiyorum. Ama takvime gore ortalama olarak bakarsam 4-5 gun sonraya denk geliyo
Ya iste bilemiyoruz ki benim ilkinde 6. Haftanin ortasinda baslamisti ve 13. Haftaya kadar hic gecmemisti .Gecen ay benmde vardi ara ara gelen sadece bulanti hisssi hatta ilk test pozitif ciktigi gece soda icipte gecirebilmsitim bu ay 2 gundur gene var acabami derken sen yazdin
Valla oyle hayirlisi ben cok iyi degerlendireemedim bu ayi umutuszum aslinda ama.Ya iste bilemiyoruz ki benim ilkinde 6. Haftanin ortasinda baslamisti ve 13. Haftaya kadar hic gecmemisti .
Hayirlisi olsun. İnsallah diledigin gibi olurValla oyle hayirlisi ben cok iyi degerlendireemedim bu ayi umutuszum aslinda ama.
Cumlemiz icin insallah saglikla al kucaginaHayirlisi olsun. İnsallah diledigin gibi olur
Regl olmayı bekliyorum bütün belirtileri varEvet canım fitili yaptım şimdi işe yaramazsa şu aşılamadan sonra ona bakicam artıksende durumlar nedirr?
11 haziran canim hala da olmadim ama test yaptım 2 kez negatifBat tarihin kaçtı inşallah sagsalim olur kucağına almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?