Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün Dr kontrolüm vardi. Kese göründü çok şükür. 5+2 deyim. Herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah
Ne gibi belirtileriniz vardı farklı olarak yazarmisiniz

Ne gibi belirtileriniz vardı farklı olarak yazarmisiniz
Tabiki. Hic bir belirtim olmadi. Bata 8 gun kala beta 10.1 cikti. Sonra 6 gun sonra tekrar kan tahlili verdim 430 lu bisey cikti. Tam bat gunu 1239 cikti. Tahlil den anladim yani. İlk hamileligimde sik idrar cikma ve asiri gogus hassasiyetim vardi. Bunda hic bisey yok. O yuzden keseyi gormeden inanamadim. Betaya ragmen.

Simdi aklima geldi bata 2 hafta kala başlayan ara ara olan bi bulanti hissi vardi sadece. Ama sadece arada oluyo.

Yumurtlama döneminde olduğumu okadar net hissediyorum ki kızlar maşallah. Test filan yapmıyorum. Yumurta akı kıvamında jel gibi birsey gelmeye başlıyor . Kasıklarim bacaklarım sızlıyor gögüs şişiyor. Hafif hastalikli gibi oluyorum . Biraz ateş. İshal oluyor bide. Yaklaşık tam 5 gündür bu şekildeyim. Değerlendiriyorum umarım hamile kalırım umarım isteyen herkes hamile kalır

Tam yumurtlama günümü bilmiyorum. Ama takvime gore ortalama olarak bakarsam 4-5 gun sonraya denk geliyo
Gecen ay benmde vardi ara ara gelen sadece bulanti hisssi hatta ilk test pozitif ciktigi gece soda icipte gecirebilmsitim bu ay 2 gundur gene var acabami derken sen yazdin

Gecen ay benmde vardi ara ara gelen sadece bulanti hisssi hatta ilk test pozitif ciktigi gece soda icipte gecirebilmsitim bu ay 2 gundur gene var acabami derken sen yazdin
Ya iste bilemiyoruz ki benim ilkinde 6. Haftanin ortasinda baslamisti ve 13. Haftaya kadar hic gecmemisti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…