Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar..ben elendim bu ay da maalesef..hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay mutlu sonucu görürüz

Gebelik hayırlı olsun özel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu?

Gebelik hayırlı olsun özel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu?
Teşekkür ederim Bu ay diğer aylardan farklı olarak folat asitin yanında OMEGA 3 ve d vitamini kullandım. Yumurtlama günlerini takip ettim. İkinci çizgi belirginlesmeye başladığı zaman ilişkimiz başladı her gün oldu çatlamaya kadar. Sonrasında tatildeydik zaten rahattım da bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama OMEGA 3 ve d vitamini mutlaka kullanın. Çünkü d vitamini yumurtanın döllenme ve tutunma kapasitesini artırıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel mutluluk

Belirtilerin neydi peki şekerim

Merhaba, teşekkür ederim.Darısı hepiniz başına.15 gün falan anca sürmüştür çakşır suyu ve hayıt otu kullandık.22 mayısta hsg çektirdim tam yumurtlama günlerim olan 27-28-29-30 mayıs tarihlerini kullanabildik nasıl olsa aşılama yapılacak diye çokta önemsemedik açıkçası.Birde yumurtlama günlerimde akşamları eşime havuç suyu sıktım.

Ya ben otlarla ilgili kür yapmaya korkuyorum diğer hormonlar bozulur diye sizde de ilişki üst üste olmuş herkeste farklı oluyor bu durum insanın kafası karışıyor bende gecen ay HSG çekindim ve üst üste degerlendirdim ama olmadı bakalım bu ay nolcak

Benim bütün hormon değerlerim normaldi ona rağmen hayıt otu içtim.Günde 1 sefer ama zaten zararı yokmuş.Çakşırı araştırmadım açıkçası.

Belirtilerin neydi peki şekerim
Adetime 3 gün vardı test yaptığımda, 3-4 gündür de göğüslerim çok şiş acıyordu ama test yaptığım gün acım biraz azaldı adet öncesi sendromu olduğunu düşündüm her seyin bı test yapayım dedim o şekilde silik bir çizgi gördüm 10 gündür falan iştahım çok fazla ve çene taraflarimda sivilcelenme oldu bu olmayan bir şeydi. Benim göğüslerim de adet olacağı zaman sismezdi. Uyku halim var. Birkaç gün önce de gece uyuyacagim zaman kasıklarımda çok çok hafif bacaklarıma vuran adet ağrısının çok hafifi bir sancı oldu. Sancı bile değil ama farklı birşeyin olduğunu bildim. Öyle bıçak tarzı keskin ağrım sizin olmadı bunların dışında bir belirtim yok. Yumurtlamam da 1 haziran. Belirtim çok olmayacak gibi hissediyorum midede ccok şükür bir sıkıntım da yok. Adet belirtilerine benzer şeyler göğüsün şiddetli ağrıması dışında o bile azaldı yani

Anladim saglikla kavus bebegine insallah cicegim

Merhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı

Bence gayet iyi belirtilerin neelerdi nasil degerlendrdin biraz anlstirmsin

Bence gayet iyi belirtilerin neelerdi nasil degerlendrdin biraz anlstirmsin
Uzun süredir beklediğim için belirtileri pek dikkate almadım, hayal kırıklığı olmasın diye. 3 gün Geçince test yaptım Ama göğüslerim çok ağırlaştı ağrıyor, akıntım var bunun dışında belirtim olmadı

Ne kadar zamandir bekliyordunuz daha once hic gebelik olustumu ve bu gebeliginiz normal yollami oldu kusura bakmayin cok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…