Hepsi aynı diyolar benebru ceylandan alcaktım ama vazgeçtim trenyoldan certain alcam sanırım iyi midir
Certain 50 Laboquick Ovulasyon + 5 Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldım şeker hemen de kargoya verdiler dün aldım sen düşün yarın evdeebru ceylandan alcaktım ama vazgeçtim trenyoldan certain alcam sanırım iyi midir
Tamam canım yarın sipariş edicem inş hemen gelirHepsi aynı diyolar ben
Certain 50 Laboquick Ovulasyon + 5 Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldım şeker hemen de kargoya verdiler dün aldım sen düşün yarın evde
Kızlar yakalarsınız günleri stres yapmayin benim icinde kolay olmadı iliskiyi yakalamak. Cocuk uyumadi zarzor beraber olduk hani gercekten streslide olmuyor bu is biraz rahatlamak gerekiyor. Esim stres yapti dun gece 2saate yakin surdu artık cok yorulduk.ben de yarın testleri sipariş edicem bu ay beraber hallederiz inşallah yakalicaz o günleri :))
Yaa beklentiye girme stres yapma akışına bırak deniyor ama ilişki sonrası ayaklar duvarda 20 dk beklediğin an akışınına bırakmaktan çıkıyor ve düşünüüp duruyosunKızlar yakalarsınız günleri stres yapmayin benim icinde kolay olmadı iliskiyi yakalamak. Cocuk uyumadi zarzor beraber olduk hani gercekten streslide olmuyor bu is biraz rahatlamak gerekiyor. Esim stres yapti dun gece 2saate yakin surdu artık cok yorulduk.
Eşler cok stres oluyo yaKızlar yakalarsınız günleri stres yapmayin benim icinde kolay olmadı iliskiyi yakalamak. Cocuk uyumadi zarzor beraber olduk hani gercekten streslide olmuyor bu is biraz rahatlamak gerekiyor. Esim stres yapti dun gece 2saate yakin surdu artık cok yorulduk.
Yazık benimki de dün adet oldum üzüldüm sandı ne istersin üzülme ben bu ayı saymam zaten 2 3 hafta denedik diyo kıyamamEşler cok stres oluyo ya
Bizde geçen hafta bütün topik kendimizi hamile sanıyoduk ya benımkıde hamiş oldıgıma inanmıs. Bi babalık duygusu kabardı o yüzden 3 gün yapamadık
Umarim güzel şeyler duyarsınAdetim devam ediyor yarin icin randevu aldim bakalim doktor ne dicek
Senin 2. Nin sonuç çıktı mıı katlamalı diye biliyorum sadece o kadarArkadaşlar beta hcg kaç günde bir bakılmalı ve artışı nasıl olmalı
2 günde bir bakılıp, en az %60 artmali diye biliyorum. Yanlissam arkadaslar duzeltsinArkadaşlar beta hcg kaç günde bir bakılmalı ve artışı nasıl olmalı
Bilmem belki artar olacağı varsa her türlü olur yanı hasta olmazsan tekrar kan ver canımBilmiyorum ki normalde negatifte kaç olması gerekiyo
Yaptığın karışım yumurta oluşumu için sende zaten 6 yumurta var canım.. Sakın yeme onu..kızlar bu bal tarçın çörek otu kürünü hazırladımda bunu direk yutmam mı gerekiypr yoksa çiğnemeli miyim?
1 hafta daha olmazsam artık gene giderim canımBilmem belki artar olacağı varsa her türlü olur yanı hasta olmazsan tekrar kan ver canım
Aa cok sagol canım bi daha asla yememYaptığın karışım yumurta oluşumu için sende zaten 6 yumurta var canım.. Sakın yeme onu..
Geçen ay Yusra da gerek yokken yaptı adeti gecikti ilaçla adet olmak zorunda kaldı
Hadi bakalım canım1 hafta daha olmazsam artık gene giderim canım
Çıktı. 1800 küsürSenin 2. Nin sonuç çıktı mıı katlamalı diye biliyorum sadece o kadar
O kür erkeklerde de işe yararAa cok sagol canım bi daha asla yemem
Çoğul gebelik mi acaba diye düşündüm Bi anMaşallah maşallah 9 katı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?