Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de yarın testleri sipariş edicem bu ay beraber hallederiz inşallah yakalicaz o günleri :))
Kızlar yakalarsınız günleri stres yapmayin benim icinde kolay olmadı iliskiyi yakalamak. Cocuk uyumadi zarzor beraber olduk hani gercekten streslide olmuyor bu is biraz rahatlamak gerekiyor. Esim stres yapti dun gece 2saate yakin surdu artık cok yorulduk.

Yaa beklentiye girme stres yapma akışına bırak deniyor ama ilişki sonrası ayaklar duvarda 20 dk beklediğin an akışınına bırakmaktan çıkıyor ve düşünüüp duruyosun

Eşler cok stres oluyo ya
Bizde geçen hafta bütün topik kendimizi hamile sanıyoduk ya benımkıde hamiş oldıgıma inanmıs. Bi babalık duygusu kabardı o yüzden 3 gün yapamadık

Eşler cok stres oluyo ya
Bizde geçen hafta bütün topik kendimizi hamile sanıyoduk ya benımkıde hamiş oldıgıma inanmıs. Bi babalık duygusu kabardı o yüzden 3 gün yapamadık
Yazık benimki de dün adet oldum üzüldüm sandı ne istersin üzülme ben bu ayı saymam zaten 2 3 hafta denedik diyo kıyamam

kızlar bu bal tarçın çörek otu kürünü hazırladımda bunu direk yutmam mı gerekiypr yoksa çiğnemeli miyim?
Yaptığın karışım yumurta oluşumu için sende zaten 6 yumurta var canım.. Sakın yeme onu..
Geçen ay Yusra da gerek yokken yaptı adeti gecikti ilaçla adet olmak zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…