- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Evet cnm haziran dogumlu hadi insallah saglikla gel sende pesimden. Ben hala soktayim
Bilmiyorum ki normalde negatifte kaç olması gerekiyoArtışa geçme durumu olabilir mi yaa geç döllenme mi oldu acaba ?
5 in alti negatifBilmiyorum ki normalde negatifte kaç olması gerekiyo
İdrarda cikmiyor olabilir kan vermelisinKızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?
ben onu iki ay önce hazırladım ama asla yutamadım sonra da döktüm zatenkızlar bu bal tarçın çörek otu kürünü hazırladımda bunu direk yutmam mı gerekiypr yoksa çiğnemeli miyim?
Canım Kanı da emin olunca vermek istiyorumİdrarda cikmiyor olabilir kan vermelisin
Ben simdi bir kasık yedim çiğneyerek ama bunu nerede muhafaza etmem lazım buzdolabında mı?ben onu iki ay önce hazırladım ama asla yutamadım sonra da döktüm zaten
Anladim umarim gebesinizdirCanım Kanı da emin olunca vermek istiyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederimAnladim umarim gebesinizdir
Kimyasal değil de boş gebelik olabilir..Kızlar benim beta değerim 233 çıkmış.
Sırasıyla yazıyorum kimyasal gebelik olsa böyle yükselir mi anlamadım ben kanamam da yok henüz.
22-29-66-233
bilmiyorum canım malesef burdaki bi konudan öğrenmiştim tarifini orda da nasıl saklanması gerektiği yazmıyorduBen simdi bir kasık yedim çiğneyerek ama bunu nerede muhafaza etmem lazım buzdolabında mı?
Anladım olabilir tabi hayırlısı olsunKimyasal değil de boş gebelik olabilir..benim başıma geldi beta 8000 kere çıktı kese göründü ama bebek gelişmedi
Dolaba gerek yok canım mutfakta serin kuru bi yerde dursa yeterBen simdi bir kasık yedim çiğneyerek ama bunu nerede muhafaza etmem lazım buzdolabında mı?
Cignesen daha iyi ama mideni bulandirirsa yutadabilirsin aktaran taze öğütülmüş de alabilirsin yutmada sorun yaşarsan serin bi yerde saklasan yeter illa buzdolabına gerek yok ama senin regli gelmedi daha neden deniyorsun kikızlar bu bal tarçın çörek otu kürünü hazırladımda bunu direk yutmam mı gerekiypr yoksa çiğnemeli miyim?
Regl mi olmam gerekiyo canım bilmiyodum daha yemem zaten ilk basta tadı güzel geldi sonradan bal bitti çörek otu kaldı kuscaktmCignesen daha iyi ama mideni bulandirirsa yutadabilirsin aktaran taze öğütülmüş de alabilirsin yutmada sorun yaşarsan serin bi yerde saklasan yeter illa buzdolabına gerek yok ama senin regli gelmedi daha neden deniyorsun ki
reglinin ikinci günü başlaman gerekiyor diye biliyorum ben deRegl mi olmam gerekiyo canım bilmiyodum daha yemem zaten ilk basta tadı güzel geldi sonradan bal bitti çörek otu kaldı kuscaktmİçim yanıyor suan
Aa o zaman almam daha canım tamam zaten kötüymüş ben regl de bile başlamamreglinin ikinci günü başlaman gerekiyor diye biliyorum ben de
Regl mi olmam gerekiyo canım bilmiyodum daha yemem zaten ilk basta tadı güzel geldi sonradan bal bitti çörek otu kaldı kuscaktmİçim yanıyor suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?