- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Amin cumlemize canım benimCanlar batım aslında bugun ama bu ay geç yumurtaladım o yüzden geç regl olur olurum diye düşünüyordum; daha çatlama üzerinden bile çok az geçti.
Kasıkta ağrı vardı, bir de regl öncesi normalde hep kuru olurken baya akıntım vardı. Bir de değişik bir idrar kokusu her gün su içme rutinim aynı olsa da sabah idrarı bir acaip kokuyordu.
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Naptın canım sen bekleme nasıl gidiyor belirti falan var mi ?Herkeste aynı şeyler olmayabiliyor bat yaklaşana kadar anlayamayacağız galibaBu ay da olmazsa Temmuz için sana transfer olacam hep beraber bekleriz artık
Arkadaşlarım selam, bugun çatlama üzerine 10. Günün akşamı kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Çok tedirginim. Fotiden çok belli olmuyor ama bariz bi çizgi var çıplak göz ile.
6. Haftada mart ayında bi kaybım vardı, korkudan sevinemiyorum
Benimde bata 6 gun var ama sadece klasik gogus hassasiyeti ara ara otururken cok öne geldigimde yada cok yurudugumde ufak kasik agrilari oluyor sende varmi belirti canimBelirtilerin neler canım benimde 10 günüm yumurtlamadan
Ben 5 dk bekleyin atmayin testi hemen dediklerini biliyorum. İstersen birdaha dene canim.Test de o hayalet çizgi kacinci dakika da ortaya çıktı acaba 5 10 dk dan sonrası geçerli olmuyo
İlk 3dk da çıktı, sonrasında değil. Şimdi kan vermeye gidiyorum bakalımTest de o hayalet çizgi kacinci dakika da ortaya çıktı acaba 5 10 dk dan sonrası geçerli olmuyo
İlk 3dk da çıktı, sonrasında değil. Şimdi kan vermeye gidiyorum bakalım
Hadi hayirli haberle gel ama 12. Gun bile cikan oluyo catlatma ignesininİlk 3dk da çıktı, sonrasında değil. Şimdi kan vermeye gidiyorum bakalım
Erken öğrenmiştim. Muhabbetleri bölmek isteyip yazmadım. Hamileyim çok şükür@Bihtercikolata @rbozaydin @zeynom4435 @Symklc91 @Kadinx @Birizz M muhendisannee @gzdogrtmn @aysesma @SimgeD @psklgg @angelasel batlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Gozun aydinn insallah sag salim kucagina al bayadir topiklerdeydin sendeErken öğrenmiştim. Muhabbetleri bölmek isteyip yazmadım. Hamileyim çok şükür
Rabbim isteyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin
İnşallah, çok teşekkürler. Darısı başınızaGozun aydinn insallah sag salim kucagina al bayadir topiklerdeydin sende
Neler yaptin anlst bakalimİnşallah, çok teşekkürler. Darısı başınıza
Hep bekliyoruz masallah ay neyse isyan etmeyelim=)Herkeste aynı şeyler olmayabiliyor bat yaklaşana kadar anlayamayacağız galibaBu ay da olmazsa Temmuz için sana transfer olacam hep beraber bekleriz artık
Benim haberim gelmiş bile size öncedenNeler yaptin anlst bakalim
İlk gebelikmiBenim haberim gelmiş bile size öncedenGeçen sene Ağustosta bir düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorduk. Mart ayında gecikmem oldu doktora gittim, gebelik istiyorum vs diye. Bir sürü takviye verdi takviyelerin ilk ayı olmadı. İkinci ayında yanına aslan pençesi ekledim. Bu şekilde nasip oldu. Hcg falan baktırmadım hiç. Kese için gecikmeden 1 hafta sonra gel dedi, bekliyorum bakalım. Karından kese ne zaman görünür bilenler söylese harika olur
40 günden sonra oluşur diye biliyorum. Yaklaşık 6 haftayi buluyor. Hayirli olsunBenim haberim gelmiş bile size öncedenGeçen sene Ağustosta bir düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorduk. Mart ayında gecikmem oldu doktora gittim, gebelik istiyorum vs diye. Bir sürü takviye verdi takviyelerin ilk ayı olmadı. İkinci ayında yanına aslan pençesi ekledim. Bu şekilde nasip oldu. Hcg falan baktırmadım hiç. Kese için gecikmeden 1 hafta sonra gel dedi, bekliyorum bakalım. Karından kese ne zaman görünür bilenler söylese harika olur
Gözün aydınBenim haberim gelmiş bile size öncedenGeçen sene Ağustosta bir düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorduk. Mart ayında gecikmem oldu doktora gittim, gebelik istiyorum vs diye. Bir sürü takviye verdi takviyelerin ilk ayı olmadı. İkinci ayında yanına aslan pençesi ekledim. Bu şekilde nasip oldu. Hcg falan baktırmadım hiç. Kese için gecikmeden 1 hafta sonra gel dedi, bekliyorum bakalım. Karından kese ne zaman görünür bilenler söylese harika olur
Canım bilmiyorum ben de çatlatma iğnesi yok; yumurtlama 21 mayıstı; belki de test mi yanıltıyor bilemem kanı verdik bekliyoruz. Erkenden sevinmemeyi öğrendik artık bu yolda :)Hadi hayirli haberle gel ama 12. Gun bile cikan oluyo catlatma ignesinin
Ben catlatma ignesinin 10. Gunu sandim olsbilir elki inssllsh hamilesindirCanım bilmiyorum ben de çatlatma iğnesi yok; yumurtlama 21 mayıstı; belki de test mi yanıltıyor bilemem kanı verdik bekliyoruz. Erkenden sevinmemeyi öğrendik artık bu yolda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?