Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cumlemize canım benim

Test de o hayalet çizgi kacinci dakika da ortaya çıktı acaba 5 10 dk dan sonrası geçerli olmuyo

Belirtilerin neler canım benimde 10 günüm yumurtlamadan
Benimde bata 6 gun var ama sadece klasik gogus hassasiyeti ara ara otururken cok öne geldigimde yada cok yurudugumde ufak kasik agrilari oluyor sende varmi belirti canim

Neler yaptin anlst bakalim
Benim haberim gelmiş bile size önceden Geçen sene Ağustosta bir düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorduk. Mart ayında gecikmem oldu doktora gittim, gebelik istiyorum vs diye. Bir sürü takviye verdi takviyelerin ilk ayı olmadı. İkinci ayında yanına aslan pençesi ekledim. Bu şekilde nasip oldu. Hcg falan baktırmadım hiç. Kese için gecikmeden 1 hafta sonra gel dedi, bekliyorum bakalım. Karından kese ne zaman görünür bilenler söylese harika olur

İlk gebelikmi

40 günden sonra oluşur diye biliyorum. Yaklaşık 6 haftayi buluyor. Hayirli olsun

Gözün aydın
İlkinde ben kan sonucu gördükten sonra doktora gitmek için 6.haftayı beklemiştim..
İyi ki de öyle yapmışım direk ilk gidişimde kalp atışını bile duymuştum
Ne sabırlıymışım meğer

Hadi hayirli haberle gel ama 12. Gun bile cikan oluyo catlatma ignesinin
Canım bilmiyorum ben de çatlatma iğnesi yok; yumurtlama 21 mayıstı; belki de test mi yanıltıyor bilemem kanı verdik bekliyoruz. Erkenden sevinmemeyi öğrendik artık bu yolda :)

Canım bilmiyorum ben de çatlatma iğnesi yok; yumurtlama 21 mayıstı; belki de test mi yanıltıyor bilemem kanı verdik bekliyoruz. Erkenden sevinmemeyi öğrendik artık bu yolda :)
Ben catlatma ignesinin 10. Gunu sandim olsbilir elki inssllsh hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…