Bende 6 tane yumurta var suanReglinin 2. Günü başlıyorsun yumurta görene kadar
Bende 6 tane yumurta var suan
Bugün kan testim 0.8 cıktı kuzum suan icin bir gebelik mevcut değilmiş bende ama 6 tane yumurta varmışHamilelikte kullanılıyor mu onu bilmiyorum senin döngü uzun ya Hamilelik sende muallakta suan
Bugün kan testim 0.8 cıktı kuzum suan icin bir gebelik mevcut değilmiş bende ama 6 tane yumurta varmış
Yaaa harika cok sevindim senin adina sağlıkla kucağına al inşaallahCnm 1 haftadır göğüslerim şiş şiş agri var. Yorulunca kasik agrim oluyor. Birde benim oglumda da olmuştu ayaklarim üşürdü bu seferde üşüyordu. Dün karnim ve midem agriodu bugun sadece midem agriyor. Herhangi birsey yapmadim 4 yil sonra korunmayı bırakınca tadini cikardik diyebilriiz2 gunde bir ilikis yasadik regl doneminden sonra.
Amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. komsum.var cok severim ilk ona soyledim sevinçten ağlayacaktı 15 yıldır çocuğu olmuyor onunda bende oturdum ağladım. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin insallah komşuma ve isteyen herkese nasip etsin insallah . Bana da sağlıcakla kucağıma almayi nasip eder insallah.Yaaa harika cok sevindim senin adina sağlıkla kucağına al inşaallah
Amiiin gözün aydın Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsınAmin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. komsum.var cok severim ilk ona soyledim sevinçten ağlayacaktı 15 yıldır çocuğu olmuyor onunda bende oturdum ağladım. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin insallah komşuma ve isteyen herkese nasip etsin insallah . Bana da sağlıcakla kucağıma almayi nasip eder insallah.
Amin canın Amin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. komsum.var cok severim ilk ona soyledim sevinçten ağlayacaktı 15 yıldır çocuğu olmuyor onunda bende oturdum ağladım. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin insallah komşuma ve isteyen herkese nasip etsin insallah . Bana da sağlıcakla kucağıma almayi nasip eder insallah.
pik dedikleri 13ü saat 12 deki heralde dimi ? öff bu da sıkıntılı işmiş yaa işte nasıl bu testi yapcam gündüz pik olmuş akşamına silikleşmiş benim umudum azalıyo bu testle de beceremicem heralde hamiş kalmayıEki Görüntüle 2861356 kızlar bugün 14.günüm artık catladı diyebiliriz dimi?
bence koyulaşmaya yakın olduğu an riske atmamak için çalışmalara başlamak lazımpik dedikleri 13ü saat 12 deki heralde dimi ? öff bu da sıkıntılı işmiş yaa işte nasıl bu testi yapcam gündüz pik olmuş akşamına silikleşmiş benim umudum azalıyo bu testle de beceremicem heralde hamiş kalmayı
işten izin aldım eve gittim hadi testi de işte yaptım eşimi eve nasıl getircem ahahha sıkıntı ben vazgeçicem galiba bu işten öff lak diye kalan nasıl kalıyo yabence koyulaşmaya yakın olduğu an riske atmamak için çalışmalara başlamak lazım
Onlar cup cup degil lork lork yapiyomusişten izin aldım eve gittim hadi testi de işte yaptım eşimi eve nasıl getircem ahahha sıkıntı ben vazgeçicem galiba bu işten öff lak diye kalan nasıl kalıyo ya
sanırım en güzeli akışına bırakmak ama o da bizde yok :)) bi arkadaş öylesine deneyeyim diyerek ovu tarihini bile bilmeden tek seferde hamile kaldı nasıl oluyor anlamıyorum :)))işten izin aldım eve gittim hadi testi de işte yaptım eşimi eve nasıl getircem ahahha sıkıntı ben vazgeçicem galiba bu işten öff lak diye kalan nasıl kalıyo ya
resmen kumar ama ya 1 ayda 2-3 gün olan şey baksana akşamla sabahı bile bir değil çok sıkıntı yaa akışına bıraksam ben sittin sene hamile kalamamsanırım en güzeli akışına bırakmak ama o da bizde yok :)) bi arkadaş öylesine deneyeyim diyerek ovu tarihini bile bilmeden tek seferde hamile kaldı nasıl oluyor anlamıyorum :)))
canım sen değiştir doktorunu tek yere bağlı kalma dr da bilmiyor ne dediğiniValla hiç bilmiyorum canım sanırım ilk değerlerim 22 daha sonra 29 oldu diye böyle söylüyor ama bende sinirlendim yani
ben de yarın testleri sipariş edicem bu ay beraber hallederiz inşallah yakalicaz o günleri :))resmen kumar ama ya 1 ayda 2-3 gün olan şey baksana akşamla sabahı bile bir değil çok sıkıntı yaa akışına bıraksam ben sittin sene hamile kalamam
Ay inşallah erken gebelik testleri kapıya bırkılmış ovulasyonlar da sabaha bırakırlarhangisinden alcaksın aynen sapık gibi takip ederiz ne oldu ne bitti diyeben de yarın testleri sipariş edicem bu ay beraber hallederiz inşallah yakalicaz o günleri :))
ebru ceylandan alcaktım ama vazgeçtim trenyoldan certain alcam sanırım iyi midirAy inşallah erken gebelik testleri kapıya bırkılmış ovulasyonlar da sabaha bırakırlarhangisinden alcaksın aynen sapık gibi takip ederiz ne oldu ne bitti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?