• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanırım en güzeli akışına bırakmak ama o da bizde yok :)) bi arkadaş öylesine deneyeyim diyerek ovu tarihini bile bilmeden tek seferde hamile kaldı nasıl oluyor anlamıyorum :)))
Benim arkadasim kaza kurşunu hamile kaldi. Geri çekilme yontemi kullaniyolarmis. Milletin oluyor lap diye😃

Arkadaşlar merhab şubatta 1 tane negatif denemem olmuştu bu yüzden 25.05 de histeroskopi olmuştum.7 günlük bir ilaç verdi doktorum bunu kullandıktan sonra 10 gün için de adet olacaksın dedi adetimle birlikte inşallah tekrar opuya başlayacağım.Bu şekilde olup gebelik elde eden var mı

Aa cok sagol canım bi daha asla yemem
Aynen canım.. Bitkisel kürler kesinlikle bilinçli kullanılması gereken şeyler.. Her kür herkeste aynı etkiyi yapmaz zarar verebilir..
Testere dişli aslan pençesi çayı içebilirsin ama o her kadının ara ara içmesi gereken bir çay

Arkadaşlarım selam, bugun çatlama üzerine 10. Günün akşamı kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Çok tedirginim. Fotiden çok belli olmuyor ama bariz bi çizgi var çıplak göz ile.
6. Haftada mart ayında bi kaybım vardı, korkudan sevinemiyorum

Eklentiler

• CDC0F8B3-E484-4F6C-8382-6FFF53C46FB7.webp
    CDC0F8B3-E484-4F6C-8382-6FFF53C46FB7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlarım selam, bugun çatlama üzerine 10. Günün akşamı kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Çok tedirginim. Fotiden çok belli olmuyor ama bariz bi çizgi var çıplak göz ile.
Bata kaç gün var canım bu arada silik bir şey gözüküyor yanı çok dikkatli bakınca sen gördüysen tamam. Zaten birde normal kaset test yanı insallah kuzum 🙏🙏🥰🥰🥰😚

Belirtilerin neler canım benimde 10 günüm yumurtlamadan

5.gunu catlamanin tık yok ne olmaliydi😔
Canim daha erken degil mi biraz daha bekle bir herkeste bariz belirti olacak diye bir sey yok kisiden kisiye degisir bak ayak usumesini yeni duydum belki sende gec belirti olacak bilemezsin

Bata kaç gün var canım bu arada silik bir şey gözüküyor yanı çok dikkatli bakınca sen gördüysen tamam. Zaten birde normal kaset test yanı insallah kuzum 🙏🙏🥰🥰🥰😚
Belirtilerin neler canım benimde 10 günüm yumurtlamadan
Canlar batım aslında bugun ama bu ay geç yumurtaladım o yüzden geç regl olur olurum diye düşünüyordum; daha çatlama üzerinden bile çok az geçti.
Kasıkta ağrı vardı, bir de regl öncesi normalde hep kuru olurken baya akıntım vardı. Bir de değişik bir idrar kokusu her gün su içme rutinim aynı olsa da sabah idrarı bir acaip kokuyordu.
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Canim daha erken degil mi biraz daha bekle bir herkeste bariz belirti olacak diye bir sey yok kisiden kisiye degisir bak ayak usumesini yeni duydum belki sende gec belirti olacak bilemezsin
Ay insallah bekle bekle gelmiyordu her hay hüsran Allahim sen buyuksun=/

Canlar batım aslında bugun ama bu ay geç yumurtaladım o yüzden geç regl olur olurum diye düşünüyordum; daha çatlama üzerinden bile çok az geçti.
Kasıkta ağrı vardı, bir de regl öncesi normalde hep kuru olurken baya akıntım vardı. Bir de değişik bir idrar kokusu her gün su içme rutinim aynı olsa da sabah idrarı bir acaip kokuyordu.
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah

Back
X