Artışa geçme durumu olabilir mi yaa geç döllenme mi oldu acaba ?Kan sonucum 0.8 cıktı
Oyle deme bak ben nerdeyse 2 haftadir cup cupsuz kaldim canm istiyo elimizdeki cupcubun kymetini bilelimGebe mi biz bu ay bu kadar cupcupla anca sanal bebek doğururuz ahahha
Internete göre 18 mayis idi ben 19 mayis değerlendirdim açıkçası ilk ay olunca pek takip etmedim.İnsallah kuzummmyumurtlama günün ne zaman di kuzum senin bu arada
Ay yok benim gözüm görmesin bi süre dün gittim salonda yattımOyle deme bak ben nerdeyse 2 haftadir cup cupsuz kaldim canm istiyo elimizdeki cupcubun kymetini bilelim
Yok canım bekleyeceğimCanm sen bekle igne falan vurmalarina ixin verme
Esimden asla ayri yatamiyorum annem diyoki ne cupcup duskunuymusunAy yok benim gözüm görmesin bi süre dün gittim salonda yattımbugün de eşim nöbetçi oh keyif yapıcam ahahah öbür hafta son hız devammm
Hahahah annenin tespitleriEsimden asla ayri yatamiyorum annem diyoki ne cupcup duskunuymusun
Anladım canım hadi gözün AydınInternete göre 18 mayis idi ben 19 mayis değerlendirdim açıkçası ilk ay olunca pek takip etmedim.
Bence çok güzel artıyor ya bu doktor aptal mı ilk günden hem hevesini kırdı hem moralini bozdu daha nolcak yaniYok canım bekleyeceğim
Geçmiş olsun canım içini ferah tut en azından gebelik oluşuyor sende inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur bende c life ve ovulasyon testi kullanıcam bu ay sipariş im de bugün geldi adetimin 4.günündeyim akşam başlıcam macunaBende clife ve ovulasyon testi sipsris ettim
Ayyy hadi bende ilk defa kullancam ise yarar mi acaba b clife hadi baklm once sen sonra benGeçmiş olsun canım içini ferah tut en azından gebelik oluşuyor sende inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur bende c life ve ovulasyon testi kullanıcam bu ay sipariş im de bugün geldi adetimin 4.günündeyim akşam başlıcam macuna
ben beraber yatmaya 3 yıl oldu alışamadım çünkü tam alışcam göreve gidiyor 4 5 ay dönüyr alışıyorum yine gidiyor aghaahahaEsimden asla ayri yatamiyorum annem diyoki ne cupcup duskunuymusun
10 aydir sadece 1 kez anneerde kalmak zorunda kaldim gece cok aglayinca babam esimi almis gelmis yasakta7ben beraber yatmaya 3 yıl oldu alışamadım çünkü tam alışcam göreve gidiyor 4 5 ay dönüyr alışıyorum yine gidiyor aghaahaha
tövbesttttt benim kızım öyle yapsa döverdim al sana 18 yıl kaldığın ev ne kocaymış al sana diye diye ahahahahh10 aydir sadece 1 kez anneerde kalmak zorunda kaldim gece cok aglayinca babam esimi almis gelmis yasakta
Ahahahauah yok daha. Nelertövbesttttt benim kızım öyle yapsa döverdim al sana 18 yıl kaldığın ev ne kocaymış al sana diye diye ahahahahh
Valla hiç bilmiyorum canım sanırım ilk değerlerim 22 daha sonra 29 oldu diye böyle söylüyor ama bende sinirlendim yaniBence çok güzel artıyor ya bu doktor aptal mı ilk günden hem hevesini kırdı hem moralini bozdu daha nolcak yani
İnşAllah yarayacak kuzum inanarak içelim bol dua edelim olacak inşallah bu ay hemde instagram da o kadar çok kişi var ki bunu kullanıp hamile kalan bende pko da var ona da iyi geliyor muş iyi düşünelim iyi olsun kuzumAyyy hadi bende ilk defa kullancam ise yarar mi acaba b clife hadi baklm once sen sonra ben
Benmde adetlerim duzensiz ve kist icin dusundum insallah hadi bakalimİnşAllah yarayacak kuzum inanarak içelim bol dua edelim olacak inşallah bu ay hemde instagram da o kadar çok kişi var ki bunu kullanıp hamile kalan bende pko da var ona da iyi geliyor muş iyi düşünelim iyi olsun kuzumrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?