- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Hastane cok ters tarafta git gel zor olabilir diye düşünüyorum yarin dahiliye randevum var orda baktiririm diyorumAyy yarına nasıl nasıl bekliceksin ben olsam şimdi ayaklarım sırtımda kosuyordum vallahi kan vermeye
Bende kimyasal olmasindan korkuyorum insallah ondan degildir.Canım üzülme lütfen benden geçen ay ve ondan önceki ay kimyasal geçirdim üst üste 2 kimyasal oldu ne kadar umutlanmistim oysaiyi açıdan düşün doktor da öyle dedi bana demekki hamile kalabiliyoruz canım bı dahaki ay emin ol hamile kalma olasılığın çok yüksek çalışmaya devam moral bozmak yok kuzum
En güzeli beklemek aslında bakma ben heyecandan öyle diyorum sabırsızlıktan catlicmHastane cok ters tarafta git gel zor olabilir diye düşünüyorum yarin dahiliye randevum var orda baktiririm diyorum
İnsallah canım iyi düşün iyi olsunBende kimyasal olmasindan korkuyorum insallah ondan degildir.
Hayalet filan değil bariz çizgi bu..Kizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Bende kimyasal olmasindan korkuyorum insallah ondan degildir.
Canim tebrikler simdiden.Kizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Görünüyor canım hayırlı uğurlu olsun rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neler var suan da batımız ayniymis senleKizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gönlünce olur canımKızlar testim negatif
Hayırlısı olsun kuzum, Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallahhhKızlar testim negatif
Bence güzel yükseliyor gibiKızlar benim beta değerim 233 çıkmış.
Sırasıyla yazıyorum kimyasal gebelik olsa böyle yükselir mi anlamadım ben kanamam da yok henüz.
22-29-66-233
Kiz sacmlamaa bebek buyuyorrrKızlar benim beta değerim 233 çıkmış.
Sırasıyla yazıyorum kimyasal gebelik olsa böyle yükselir mi anlamadım ben kanamam da yok henüz.
22-29-66-233
Yok canım masallahhh artmış daha da artar o saglikla büyüsün kucağına alırsın insallahhhKızlar benim beta değerim 233 çıkmış.
22-29-66-233
Öncelikle adet değilken git doktor bir yumurtalıkların rahmine bakar smear alır.Merhaba kızlar ben çocuk için doktora gitmeyi düşünüyorum uzun süredir gebelik planlıyorum süreç nasıl ilerliyor hangi testler yapılıyor uzun mu sürüyor bilgilendirirseniz sevinirim
Olsun canım engelin yokmuş onu anlamış oldun.. Kafan rahat ovulasyon la da takip ederek ilerlesin önümüzdeki ayKızlar testim negatif
Ayy tutundu mu yoksaa..Kızlar benim beta değerim 233 çıkmış.
22-29-66-233
Olsun daha ilk ay belki temmuzda beraber kaliriz ordanda mart annelerineKızlar testim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?