• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence güzel yükseliyor gibi 🧿
Canım bana en başından kimyasalsın dediler ben kanama bekliyordum şok oldum emin de olamadım doktorum hatta düşürmek için iğne vurmayı bile tercih etti. 🤷🏻‍♀️
Kiz sacmlamaa bebek buyuyorrr
Ay valla anlamadım hasretcim hatırlıyor musun kimyasal demişlerdi söylemiştim burda yanii.
Yok canım masallahhh artmış daha da artar o saglikla büyüsün kucağına alırsın insallahhh 🙏💋 darısı bize olsun
Benim kafamı karıştıran ilk günlerde artmayıp daha sonra böyle artması, hatta sende demiştin değerin düşüktü diye hatırladın mı 🤷🏻‍♀️
Öncelikle adet değilken git doktor bir yumurtalıkların rahmine bakar smear alır.
Adet olunca da teste çağırır muhtemelen hormonlarına bakmak için

Olsun canım engelin yokmuş onu anlamış oldun.. Kafan rahat ovulasyon la da takip ederek ilerlesin önümüzdeki ay👍

Ayy tutundu mu yoksaa..
☺️☺️☺️
Doktorun birşey demedi mi..
Heyecanlandım birden 😅😅
Acil servise doktor sevkiyle veriyorum kanı, doktorum şehir merkezinde biz ilçedeyiz, o da geçen 66 iken değer kimyasal, asılı kalmış değer hafta içi gel iğne düşünelim demişti 🤷🏻‍♀️ acaba geç döllenmeydi anca mı tutundu diye düşünüyorum şok oldum bugün bu sonucu görünce

Canım bana en başından kimyasalsın dediler ben kanama bekliyordum şok oldum emin de olamadım doktorum hatta düşürmek için iğne vurmayı bile tercih etti. 🤷🏻‍♀️

Ay valla anlamadım hasretcim hatırlıyor musun kimyasal demişlerdi söylemiştim burda yanii.

Benim kafamı karıştıran ilk günlerde artmayıp daha sonra böyle artması, hatta sende demiştin değerin düşüktü diye hatırladın mı 🤷🏻‍♀️

Acil servise doktor sevkiyle veriyorum kanı, doktorum şehir merkezinde biz ilçedeyiz, o da geçen 66 iken değer kimyasal, asılı kalmış değer hafta içi gel iğne düşünelim demişti 🤷🏻‍♀️ acaba geç döllenmeydi anca mı tutundu diye düşünüyorum şok oldum bugün bu sonucu görünce
Evet hatirliyorum ama artiyor degerin kanaman yok bebek buyuyor 🥰🤲 çok şükür

Canim tebrikler simdiden.😍 ne gibi belirtiler vardi ovulasyon testi kullandinmi nasil degerlendirdin tuyolari bekliyoruz🥰
Cnm 1 haftadır göğüslerim şiş şiş agri var. Yorulunca kasik agrim oluyor. Birde benim oglumda da olmuştu ayaklarim üşürdü bu seferde üşüyordu. Dün karnim ve midem agriodu bugun sadece midem agriyor. Herhangi birsey yapmadim 4 yil sonra korunmayı bırakınca tadini cikardik diyebilriiz 🙈 2 gunde bir ilikis yasadik regl doneminden sonra.

Görünüyor canım hayırlı uğurlu olsun rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neler var suan da batımız ayniymis senle ☺️☺️☺️🎊
Bugun sabah kahvalti hazirlarken midem bulandi şuanda da acaip mide yanmam var. 1 haftadir göğüsler şiş ve dokununca agriyor. Birde ayaklarim cok üşüyor. Insallah seninde vardir bebis.

Back
X