Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bat 5 haziran 19 mayısta çatlatma iğnesi oldum bu gün 12.gün

Eklentiler

• Screenshot_20210531-072624_WhatsApp.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20210531-072631_WhatsApp.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 91
@-Janna- Geçmiş Olsun İnşallah Hayırlı Haberler Getirirsin Grubumuza

Haso18 Her Kadinin Bir Yılda Bir Defa Yapılması Gereken Durum Olduğunu Öğrendiğimde Geç Kaldığımı İtiraf Etmeliyim Son Bir Senedir Süreç Beni Yıprattı Allah Düşmanimin Başına Vermesi... ufak Sıvı Alınıyor Ama En Azından O Ufak Sıvı Dedigim Konu da Şuan da Çocuk Hayal Edebiliyorum... Leep Ameliyatına Karar Verildi Şuan da Takipteyim Altı Ayda Bir Test Yapacam...
Amin canım insallah Hepiniz testlerinizi verin düzenli cinsel hayatınız var aksatmayın.. teyzem bu sekilde rahim agzı kanserini erken teşhis ettirmişti kurtuldu. Bilincli olalım kuzular

Süreçlerde Hastane ye Giderken Bir Kadını Tanımıştım Rahim Kanseri Olduğundan Rahmi Falan aLmislardi Fakat Akcigerine İlerledigi İçin Kemoterapiye Tabi Tutuldu... inşallah Kimse O Süreçlerde Olmaz Kimse Bilinçli Olursak...

Hayır yumurtlama 23'ünde idi. Aradan neredeyse bir hafta geçti.

Kizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum
Canım üzülme lütfen benden geçen ay ve ondan önceki ay kimyasal geçirdim üst üste 2 kimyasal oldu ne kadar umutlanmistim oysa iyi açıdan düşün doktor da öyle dedi bana demekki hamile kalabiliyoruz canım bı dahaki ay emin ol hamile kalma olasılığın çok yüksek çalışmaya devam moral bozmak yok kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…