Sende durumlar nasıl
Aaaa ben çizgi görüyorum hayırlı olsun demeli miyiz acaba inş bata doğru iyice belirginleşiirMerhaba kızlarbat 5 haziran 19 mayısta çatlatma iğnesi oldum bu gün 12.gün
Testleri tekrarlayacağım canım inşallah belirginleşirAaaa ben çizgi görüyorum hayırlı olsun demeli miyiz acaba inş bata doğru iyice belirginleşiir
Smear testi ne
Amin canım insallahHepiniz testlerinizi verin düzenli cinsel hayatınız var aksatmayın.. teyzem bu sekilde rahim agzı kanserini erken teşhis ettirmişti kurtuldu. Bilincli olalım kuzular
Ben görüyorum yaniii belirgin var inşallahhhKizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Var tabiii ay cok sevindimKizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Hadi insallah yukselmsitirHaso18 verdim canım sonuç bekliyorum
İnşallah canım nasip bakalımHadi insallah yukselmsitir
Ben burdayım diyor bayaKizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Canım benide eklermisin bat 7 yaş 26Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Sagol cnm ben hala soktayim.Var tabiii ay cok sevindim
Sagol canim darısı isteyen herkesin basina yarin birde lkan testi vereyim.innsallah.Ben burdayım diyor bayahayırlı olsun canım
Ayy yarına nasıl nasıl bekliceksin ben olsam şimdi ayaklarım sırtımda kosuyordum vallahi kan vermeyeSagol cnm ben hala soktayim.
Sagol canim darısı isteyen herkesin basina yarin birde lkan testi vereyim.innsallah.
Valla görünüyoor tebrik ederimmmKizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Var kuzucum olmaz mi masallahKizlar bat 4 haziran simdi test yaptim ne diyorsunuz var dimi cift çizgi
Hayır yumurtlama 23'ünde idi. Aradan neredeyse bir hafta geçti.Bende aynı senin gibiyim.. Belimden ayak parmaklarıma kadar uğuşur ağrıda her yerim.. Bazen arvales kesmez apranax fort en büyük kurtarıcım
Bata 10kala yani yumurtlamanın 4.günü mü
Ben evdeyim ama bende uyuyamıyorum ki
Evden çalışıyorum çalışmasam da benim kız erken uyanıyor anasına çekmiş
İnşallah canım..
Bende özellikle fırtınalı havayı çok severim bol şimşekli bol gökgürültülü
Canım üzülme lütfen benden geçen ay ve ondan önceki ay kimyasal geçirdim üst üste 2 kimyasal oldu ne kadar umutlanmistim oysaKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?