Ben bu 3 ayda 2 Kere gittim canim bu ay hamilelik olmazsa yine giderim kesinlikle gidilmesi gerekiyor katiliyorum sana ihmale gelmez bu konuAmin canım insallahHepiniz testlerinizi verin düzenli cinsel hayatınız var aksatmayın.. teyzem bu sekilde rahim agzı kanserini erken teşhis ettirmişti kurtuldu. Bilincli olalım kuzular
Aman olmasin benim kabusum oldu insallah engel olmaz cocuguma ya biranda oluşabilen bir sey cok sinsiBu arada bende kist falan yokmuş
Aman Allah korusun kuzumAman olmasin benim kabusum oldu insallah engel olmaz cocuguma ya biranda oluşabilen bir sey cok sinsine ara ciktida 4 cm oldu ben cok şaşırdım
Kan testim 1 saat sonra cıkcak. Onun dısında vajinal muaeyene yaptı rahmin cok güzel gebeliği engelleyecek hiçbir şey yok dedi. Bebegin tutunacağı yer falan cok güzel duruyo dedi. 6 adrt yumurtam varmıs ama istenilen büyüklükte değilmis. Adet olursan aç karnına gel hormon testi yapalım dedi. Olurda adet olursam yumurta takibi yapacak. Senın hamile kalmanda ben suan icin bi sıkıntı görmüyorum dedi
Çok sevindim senin için.. İçin rahatlamıltır en azından...Ha birde adetimi düzene sokmak icin hormon testine göre bana ilaç vercekmis olurda adet olursam. Bu ilaç hem adetini olusturcak hem bebek olursa tutunmasını kolaylaştırcak ded
Canm henüz ilaç vermedi olurda adet olursam verecekmis. Bi yarım saate cıkar diye düsünüyorıumÇok sevindim senin için.. İçin rahatlamıltır en azından...
Progestan mı verdi ilaç?
Test sonucu ne zaman çıkıyor belki de gebersin
Listenin devamı silinmiş sanırımHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Yok silinmedi ben yavas yavas ekliyorum liste cok uzun tek seferde bitmiyoListenin devamı silinmiş sanırımBenimde tekrar eklenenisiniz yaş 31 bat 12 Haziran
Tamm canımYok silinmedi ben yavas yavas ekliyorum liste cok uzun tek seferde bitmiyo
Teşekkürler insallahTamm canımSanada çok geçmiş olsun buarada .inş önümüzdeki ay hamile kalırsın
Bu gün ikinci defa beta hcg verdim. İlki perşembe günü 293 çıkmıştı. Bu günü bekliyorum@Bihtercikolata @rbozaydin @zeynom4435 @Symklc91 K Kadinx B Birizz @muhendisannee @gzdogrtmn @aysesma @SimgeD @psklgg @angelasel batlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Haha ilginç olaylarBence olmaz ve bence evet ahhaha
Ohh mis hadi hayirlisiyla kucagina al insallahBu gün ikinci defa beta hcg verdim. İlki perşembe günü 293 çıkmıştı. Bu günü bekliyorum
Sen vermedi mi kan- Janna - çok geçmiş olsun canım, çıktı mı kan sonucun
Hmm aynenn doğru mantıken öyle ama o zaman da adetim gecikti deyip test yapıyoruz negatif çıkıyor ya idrarda geç çıktığı için ondan da geç döllenme olmuş olabilir deniyor o zaman sanırsamCanım
genellikle yumurta catladiktan 14 gün sonra regli oluyorsun mantı ken gecikmesi lazik
Hepiniz umarım bu duyguyu tadarsınızOhh mis hadi hayirlisiyla kucagina al insallah
Aminn insallahHepiniz umarım bu duyguyu tadarsınız
Sende durumlar nasılAminn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?