Ay hadii önden spoiler verseydinn bekliyorum heyecanlaaKızlar yenı çıktım doktordan hepsini detaylı yazıcsm
Canim varmi hic belirti falan sende benimde bat 6 haziranSeninle ayniyiz benimde bat 7 haziran ins gebeyizdir
Tamamdir beklyrzKızlar yenı çıktım doktordan hepsini detaylı yazıcsm
Sanki guzel haberler var gibiKızlar yenı çıktım doktordan hepsini detaylı yazıcsm
Kadinx mühendisanne hamiş takip ettiğim kadarıyla@Bihtercikolata @rbozaydin @zeynom4435 @Symklc91 @Kadinx B Birizz @muhendisannee @gzdogrtmn @aysesma @SimgeD T Teletabiiii @angelasel batlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Eminmisin kiz bak onlaraKadinx mühendisanne hamiş takip ettiğim kadarıyla
@Bihtercikolata @rbozaydin @zeynom4435 @Symklc91 @Kadinx B Birizz @muhendisannee @gzdogrtmn @aysesma @SimgeD T Teletabiiii @angelasel batlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Evet o hamileydi canmEminmisin kiz bak onlarakoycam ona gore
Eminmisin kiz bak onlaraKadinx mühendisanne hamiş takip ettiğim kadarıyla
Yaaa masallah cok sevindimKan testim 1 saat sonra cıkcak. Onun dısında vajinal muaeyene yaptı rahmin cok güzel gebeliği engelleyecek hiçbir şey yok dedi. Bebegin tutunacağı yer falan cok güzel duruyo dedi. 6 adrt yumurtam varmıs ama istenilen büyüklükte değilmis. Adet olursan aç karnına gel hormon testi yapalım dedi. Olurda adet olursam yumurta takibi yapacak. Senın hamile kalmanda ben suan icin bi sıkıntı görmüyorum dedi
Kadinx hamiş onu bende biliyorumEminmisin kiz bak onlarakoycam ona gore
TmmdirEvet o hamileydi canm
Ay hadiii maşallahhh şekerr inş kan sonucu da yüksek çıkarrKan testim 1 saat sonra cıkcak. Onun dısında vajinal muaeyene yaptı rahmin cok güzel gebeliği engelleyecek hiçbir şey yok dedi. Bebegin tutunacağı yer falan cok güzel duruyo dedi. 6 adrt yumurtam varmıs ama istenilen büyüklükte değilmis. Adet olursan aç karnına gel hormon testi yapalım dedi. Olurda adet olursam yumurta takibi yapacak. Senın hamile kalmanda ben suan icin bi sıkıntı görmüyorum dedi
Ben bugün adet oldum@Bihtercikolata @rbozaydin @zeynom4435 @Symklc91 @Kadinx B Birizz @muhendisannee @gzdogrtmn @aysesma @SimgeD T Teletabiiii @angelasel batlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Cok sevindim canım ya cok iyi hadi bakalım denemeye devam gun aşırıKan testim 1 saat sonra cıkcak. Onun dısında vajinal muaeyene yaptı rahmin cok güzel gebeliği engelleyecek hiçbir şey yok dedi. Bebegin tutunacağı yer falan cok güzel duruyo dedi. 6 adrt yumurtam varmıs ama istenilen büyüklükte değilmis. Adet olursan aç karnına gel hormon testi yapalım dedi. Olurda adet olursam yumurta takibi yapacak. Senın hamile kalmanda ben suan icin bi sıkıntı görmüyorum dedi
Ne zaman çıkar kan testi pekiSuan vajinal muayenemde bi kese gebelik görünmedi ama cok erken bi gebelikse göremeyiz zaten dedi kan testi yaptı bakalım kuzular
Ayy hadi insallah canımmm cok heyecanli ya1 saat sonra cıkcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?