- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.708
- 498
- 30
Sagol kuzumEminmisin kiz bak onlarakoycam
Yaaa masallah cok sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzumEminmisin kiz bak onlarakoycam
Yaaa masallah cok sevindim
İşte dedi bizim gebelik icin istedigimiz 1 yumurta ama senfe 6 tane var bu cok iyi dediAyy hadi insallah canımmm cok heyecanli ya![]()
Fırtlat dur kızzz bu moralle öteki aya gelsin hamişlikk bu ay olmasa bileeİşte dedi bizim gebelik icin istedigimiz 1 yumurta ama senfe 6 tane var bu cok iyi dedi
Cupcup dhfjjfjfjfjfjfjFırtlat dur kızzz bu moralle öteki aya gelsin hamişlikk bu ay olmasa bilee
Meimi de elenmiş bugün batı olan temmuz grubunda konuşmuştuk
Meimi de elenmiş bugün batı plan temmuz geubunda konuşmuştukHaso18 ben grubun muhtarı oldu galiba ha
Masallah canim birinden biri tutar yani illakiİşte dedi bizim gebelik icin istedigimiz 1 yumurta ama senfe 6 tane var bu cok iyi dedi
Aynen kuzumda tam tutcak büyüklükte değillermiss bakalım kısmettMasallah canim birinden biri tutar yani illaki![]()
Hahahshshah cupcup devamFırtlat dur kızzz bu moralle öteki aya gelsin hamişlikk bu ay olmasa bilee
Bizimkiler artik biraz cop copa donduHahahshshah cupcup devam![]()
Smear testi neKızlar mutlaka sizlerde doktor muayenelerinizi olun derim ben. Hem iciniz rahatlıyor hemde aksatmamak lazım böyle şeyleri. Ben zaten 3 ay önce smear testimi de vermiştim. Hamile kalmadan önce mutlaka smear testinizi verin. Bu cok önemli
CERKES1964 24 haziran yeni bat tarihi yarınmış normalde güncelleyebilirsinnValla oyle oldu devam et![]()
Canım cinsel iliskisi olan bir kadının mutlaka senede 1 vermesi gerek. Olası bir kanser varsa cıkıyor. Her sene mutlaka ver canım benim sakın aksatma. Bak gebe değilmissin. Yarın gittiginde smear testi verSmear testi ne![]()
CERKES1964 24 haziran yeni bat tarihi yarınmış normalde güncelleyebilirsinn
Nasip canim gerçekten Allah ol derse her turlu olur Rabbim insallah nasip etsin hepimizeAynen kuzumda tam tutcak büyüklükte değillermiss bakalım kısmett![]()
Amin canım insallahNasip canim gerçekten Allah ol derse her turlu olur Rabbim insallah nasip etsin hepimize❤