Kızlarrrr cevap verin noluyyyy,Kızlar diyelim adete 1 hafta kala yumurtlama oldu. O zamanda ilişkiden sonra bebek tuttu. Gene adet olmaz değil mi geç döllenme dediğiniz bu mu acaba??![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr cevap verin noluyyyy,Kızlar diyelim adete 1 hafta kala yumurtlama oldu. O zamanda ilişkiden sonra bebek tuttu. Gene adet olmaz değil mi geç döllenme dediğiniz bu mu acaba??![]()
Bence olmaz ve bence evet ahhahaKızlarrrr cevap verin noluyyyy,![]()
Kızlar diyelim adete 1 hafta kala yumurtlama oldu. O zamanda ilişkiden sonra bebek tuttu. Gene adet olmaz değil mi geç döllenme dediğiniz bu mu acaba??![]()
Burda bayağı öğretmen var Galiba bende fen bilimleri öğretmeniyimBen bilişim öğretmeniyim ama buranın mesaj mantığını çözemedim![]()
Ben muhasebeciyim fark ettiyseniz sürekli test fiyatlarıyla ilgileniyorum ahhahahaBurda bayağı öğretmen var Galiba bende fen bilimleri öğretmeniyim![]()
Bende çocuk gelişimBurda bayağı öğretmen var Galiba bende fen bilimleri öğretmeniyim![]()
Bunu hep metak etmişimdirKızlar diyelim adete 1 hafta kala yumurtlama oldu. O zamanda ilişkiden sonra bebek tuttu. Gene adet olmaz değil mi geç döllenme dediğiniz bu mu acaba??![]()
Benimde bugün 6 kaldı ve ben Sabah test yaptım tertemiz NEGATİFBenimde bata 6kaldı.. Erken gebelik testi var evde yapmamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Ay evet verdi mi kan acaba inş sevinçten ağlıyodur ondan yazamıyodur
Oh ne güzelll inşallah yaKizlar yanlış anlamadıysam nisan grubuna baktim şimdi bir onceki ay onlarda hep negatif cikmis bir sonrakine hepsi pozitif bence bizimde oyle olacak tablolarina baktim hep hamişler![]()
Sen nasilsin canım bir sıkıntı yoktur insallahOh ne güzelll inşallah ya![]()
Biz psikolojik kimyasal olduğumuzdan öteki ay kesin normal hamiş olcaz ahhaahhKizlar yanlış anlamadıysam nisan grubuna baktim şimdi bir onceki ay onlarda hep negatif cikmis bir sonrakine hepsi pozitif bence bizimde oyle olacak tablolarina baktim hep hamişler![]()
Nisan topiginden bi ben gebe cikamaidmKizlar yanlış anlamadıysam nisan grubuna baktim şimdi bir onceki ay onlarda hep negatif cikmis bir sonrakine hepsi pozitif bence bizimde oyle olacak tablolarina baktim hep hamişler![]()
Mesajlarin beni hep cok gulduruyor Allahta seni guldursun temmuz grubunda hamiş olarak insallahBiz psikolojik kimyasal olduğumuzdan öteki ay kesin normal hamiş olcaz ahhaahh