• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşe gelenler yorgun gunaydin herkese kanamali ve agrili bir kimyasal ile bu gun icin hastane randevusu bulamadim ysrina vsrmis bu gun calismak zorunda kaldim birde ustune isten erken cikip memlekete venazeye gitmem gerekicek yorucu bir gunden hepinize gunaydiiiiin💜
Geçmiş olsun 🌼 kolay gelsiin. Herkese günaydın

Haziranın sonunu kurtarıyorum Allah nasip ederse temmuza gelmeyeyim ben ya😅 sen ovu testleri dışında ekstra bişey yapacak mısın hayıt otu vs
Yok kuzu folik asit yeter her şeye alerjim var etkilerler diye bitkisel ilaç macun o işlere girmeyi pek düşünmüyorumm

A Aselmina7 @Bihtercikolata@rbozaydin@zeynom4435@Symklc91@Kadinx@Birizz@muhendisannee@gzdogrtmn@aysesma@SimgeD @psklggbatlar gecmis durumm bildirirmisiniz

Valla tablolarina bakayım dedim hepsi boyle maşallah :anneadayı: saglicakla kucaklarina alsinlar olsun temmuz bize umut olsun insallah canim 🤗
keşke herkes gebe kalsaydı ama elenenler silinmek istedi ben de sadece gebe kalanları bıraktım tabloda.. hayırlısı olsun hepiniz için inşallah bir an evvel gebe kalırsınız :)

Back
X