Valla tablolarina bakayım dedim hepsi boyle maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tablolarina bakayım dedim hepsi boyle maşallah
Geçmiş olsunİşe gelenler yorgun gunaydin herkese kanamali ve agrili bir kimyasal ile bu gun icin hastane randevusu bulamadim ysrina vsrmis bu gun calismak zorunda kaldim birde ustune isten erken cikip memlekete venazeye gitmem gerekicek yorucu bir gunden hepinize gunaydiiiiin![]()
Yusrada var
Nisan ayı nrgatfleri siliyordu ondan canimMesajlarin beni hep cok gulduruyor Allahta seni guldursun temmuz grubunda hamiş olarak insallahhepimiz olalim inşallah
Kiz bizim temmuz belirtileri bile başladı simdiden ahahahaBiz psikolojik kimyasal olduğumuzdan öteki ay kesin normal hamiş olcaz ahhaahh
Haziranın sonunu kurtarıyorum Allah nasip ederse temmuza gelmeyeyim ben yaGeçmiş olsun gel bacım gel temmuz grubuna gel yaprak dökümü olduk oy dağlar
Ben bugün tekrar kan verdim, sizinle beraber temmuz kısmına geçicem galibaSen nasilsin canım bir sıkıntı yoktur insallah
Yok kuzu folik asit yeter her şeye alerjim var etkilerler diye bitkisel ilaç macun o işlere girmeyi pek düşünmüyorummHaziranın sonunu kurtarıyorum Allah nasip ederse temmuza gelmeyeyim ben yasen ovu testleri dışında ekstra bişey yapacak mısın hayıt otu vs
Göğüsleri yumuşatmadan öteki aya atalım oradan başlayalımKiz bizim temmuz belirtileri bile başladı simdiden ahahaha![]()
Insallah gelmezsin canım hayirlisi her seyin ne diyeyimBen bugün tekrar kan verdim, sizinle beraber temmuz kısmına geçicem galibapsikolojik kimyasallar ve biyolojik kimyasallar ile uğraşıyoruz hepimiz.
![]()
Ben muhasebeciyim fark ettiyseniz sürekli test fiyatlarıyla ilgileniyorum ahhahaha
Erken daha canım biraz sabretmek gerekBenimde bugün 6 kaldı ve ben Sabah test yaptım tertemiz NEGATİF![]()
Bende varim nisandan kalan
Ya çıkması gerekmez.i? Bu şekilde o kadar öğrenen var ki erkenden benim umudum azaldı sankiErken daha canım biraz sabretmek gerek
Bende varim nisandan kalan![]()
keşke herkes gebe kalsaydı ama elenenler silinmek istedi ben de sadece gebe kalanları bıraktım tabloda.. hayırlısı olsun hepiniz için inşallah bir an evvel gebe kalırsınız :)Valla tablolarina bakayım dedim hepsi boyle maşallahsaglicakla kucaklarina alsinlar olsun temmuz bize umut olsun insallah canim
![]()
Ben şubattan beri bekliyorumErken daha canım biraz sabretmek gerek
Bende varim nisandan kalan![]()