• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bat 2 haziran trendyoldan gebelik testi sipariş vermiştim geçen hafta daha gelmedi🤦🏼‍♀️ yakınımda eczane var gitmemek için tutuyorum kendimi sizce ne yapayım siparişi mi bekleyim eczaneden alsam kaset testte çıkarmı adetlerim genelde düzenli 25 30 günde bir olurum geçen ay 25 günde oldum bugün 27. Gün

Benim de BAT a 9 gun var ama hic bir belirti yok hamilelikle ilgili. Öncekinde yerleşme kanaması, halsizlik hepsini görmüştüm. Hamile degilim galiba 😔

Günaydın kızlar bat 2 haziran trendyoldan gebelik testi sipariş vermiştim geçen hafta daha gelmedi🤦🏼‍♀️ yakınımda eczane var gitmemek için tutuyorum kendimi sizce ne yapayım siparişi mi bekleyim eczaneden alsam kaset testte çıkarmı adetlerim genelde düzenli 25 30 günde bir olurum geçen ay 25 günde oldum bugün 27. Gün
Kimsinde erken çıkıyor kimisinde çıkmıyor kesin birşey söylemek zor. Ama bat a 2kalmıl çıkma ihtimali var

Ayyy çok heyecanlı hangisini aldınn ben cuma almıştım bugün eve bırakmışlar kasette belki çıkmaz da erken gebelik testi iyi olurduuu

Benim de BAT a 9 gun var ama hic bir belirti yok hamilelikle ilgili. Öncekinde yerleşme kanaması, halsizlik hepsini görmüştüm. Hamile degilim galiba 😔
Bizde 9 gün kala bütün belirtiler vardı olmadık sende yok sende gebe olabilirsin ondan

Canim benim adetim bile bitmek uzere o derece elendim yani 😂 silinse benimde adim su kara tablodan cok mutlu olurdum bazen açıyorum ilk sayfadan basliyor gercekler yuzume çarpıyor tokat gibi 😂
Tamamdir siliyorum

Back
X