• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy böyle olunca yap ben sana test ısmarlarım diyesim geliyo çatlıyorum meraktannnn inş vardır bebiş inşşşş
Ev test dolu canım benim ihtimal çoookm çoook düşük olduğundan bolca test aldım..
:KK70:
Bir yandan yapmak istiyorum bir yandan da adeti beklemek daha iyi olur diyorum..
yok bacım yok yapma bende 4 gün var şimdi yaptım ama hayalet çizgi bile çıkmadı. erken olduğunu biliyordum zaten yinede umut etmek daha güzel
Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın..
Benimde tutmam lazım kendimi😅

Ev test dolu canım benim ihtimal çoookm çoook düşük olduğundan bolca test aldım..
Bir yandan yapmak istiyorum bir yandan da adeti beklemek daha iyi olur diyorum..

Benim kargoda 15 kaset 3 erken gebelik 50 ovulasyon geliyor bekle beni temmuzz ahahahah

Gunaydn arkadaşlar samsunda da hava kapalı ya yağsın ya açsın bu hava arasi insani depresyona zorluyo reglime 10 gun var ama bugün belim çok ağrıyor oturamıyorum yatınca biraz daha iyi ama bel boşluğunu doldurmam gerekiyo bu belirti de burda dursun belki hamileyimdir belli mi olur 🤪🤪

erken gebelik testi yaptım ama ne hayatet ne başka bişey bomboşş

Back
X