- 24 Ocak 2021
- 155
- 32
- 13
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harbiden yaDaha hazirana girmedik herkes temmuza kaçtı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben yaptırmaya gidiyorumBugün kan testi yaptıran var mı aranızda
O kadar uğraşa senden çok unutluyum bakBen yaptırmaya gidiyorum
Ev test dolu canım benim ihtimal çoookm çoook düşük olduğundan bolca test aldım..Ayy böyle olunca yap ben sana test ısmarlarım diyesim geliyo çatlıyorum meraktannnn inş vardır bebiş inşşşş
Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın..yok bacım yok yapma bende 4 gün var şimdi yaptım ama hayalet çizgi bile çıkmadı. erken olduğunu biliyordum zaten yinede umut etmek daha güzel
Benim kargoda 15 kaset 3 erken gebelik 50 ovulasyon geliyor bekle beni temmuzz ahahahahEv test dolu canım benim ihtimal çoookm çoook düşük olduğundan bolca test aldım..
Bir yandan yapmak istiyorum bir yandan da adeti beklemek daha iyi olur diyorum..
Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın..
Benimde tutmam lazım kendimi![]()
Ben pek umıutlu değilim ama sağol kuzumO kadar uğraşa senden çok unutluyum bak![]()
Bende clife ve ovulasyon testi sipsris ettimBenim kargoda 15 kaset 3 erken gebelik 50 ovulasyon geliyor bekle beni temmuzz ahahahah
erken gebelik testi yaptım ama ne hayatet ne başka bişey bomboşşEv test dolu canım benim ihtimal çoookm çoook düşük olduğundan bolca test aldım..
Bir yandan yapmak istiyorum bir yandan da adeti beklemek daha iyi olur diyorum..
Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın..
Benimde tutmam lazım kendimi![]()
Ovulasyonu hangisi aldın ben 50 lik laboquick mi ne onu aldım 105 tl idiBende clife ve ovulasyon testi sipsris ettim![]()
Sende hayaletimsi bi çizik vardı kız ben umutluyummmBen pek umıutlu değilim ama sağol kuzum![]()
Ben ebru abladan siparis ettim surelab 30 adet+2 adet gebelik testi 80 tlOvulasyonu hangisi aldım ben 50 lik laboquick mi ne onu aldım 105 tl idi
Ya benimde bat 6 testin yok olsa direk yaparim. Yapsana lutfennnnn :)))Benimde bata 6kaldı.. Erken gebelik testi var evde yapmamak için zor tutuyorum kendimi![]()
C life arkadaşım verdi acilmamis paket. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay ovulasyon testiyle beraber kullancam. Nasil kullaniliyor biliyormusunuz.Bende clife ve ovulasyon testi sipsris ettim![]()
Bende ondan aldim canim 2 gunde geldi hemen yarin yada carsamba günü baslarim ovulasyonaBen ebru abladan siparis ettim surelab 30 adet+2 adet gebelik testi 80 tl
İlk defami aldinBende ondan aldim canim 2 gunde geldi hemen yarin yada carsamba günü baslarim ovulasyona
Evet canım ilk defaİlk defami aldin
Umarim canim hepsini ebry ceylandan mi aldin birde minikkurabiyeler var onun testleri kaset değilUmarim ilk seferde olurbenm 3. Olcak