• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kargoda 15 kaset 3 erken gebelik 50 ovulasyon geliyor bekle beni temmuzz ahahahah
Surelab Laboquik ve certein üçü aynı fabrikanın ürünü canım.. Satıcıya sormuş biri orda grmüştüm.. Benimde evde karışık üçünden De var kimisi ovulasyon kimisi kaset.. 50ye yakın da bende var hamileysem birinize yollarım artık 🤣
Ultra erken gebelik testi var birde prefert il marka😅

erken gebelik testi yaptım ama ne hayatet ne başka bişey bomboşş
Bazen erken gebelik testleri Bile çıkarmıyor beklemek en iyisi cidden

Yeni heyecanım ovulasyon yumurtlama çizgisi görme olacak o aşamaya geçelim temmuzcular artık 😂 pik mi değil mi ilk defa yapcam bol bol sorarım artık deneyimli tontişlere

Kızlar bata 3 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bende elendim bu ay
Umarım geç döllenme olmuştur geçen anlattım bi arkadaş adet tarihi geçiyo daha negatif ama adet olamıyor kanda bile negatif sonra 1 hafta daha olamayınca gidiyor hop kese bile var adet olmayana kadar umut var

İnş ihtiyaç olmaz bir dahaa ebrunun da kasetse laboquick kaset 50 +5 gebelik testi 105 daha uygunnn aklınızda olsunn. Haso şekeri bence sen öteki denemeye fırtlatcaksın bebiş
Ahahahah bende inanmak istiyorum buna insallah 😍

Surelab Laboquik ve certein üçü aynı fabrikanın ürünü canım.. Satıcıya sormuş biri orda grmüştüm.. Benimde evde karışık üçünden De var kimisi ovulasyon kimisi kaset.. 50ye yakın da bende var hamileysem birinize yollarım artık 🤣

Ultra erken miiiii napıyo cupcuptan sonra hemen sonuç mu veriyoo ahahahha

Kızlar diyelim adete 1 hafta kala yumurtlama oldu. O zamanda ilişkiden sonra bebek tuttu. Gene adet olmaz değil mi geç döllenme dediğiniz bu mu acaba?? 😊

Yeni heyecanım ovulasyon yumurtlama çizgisi görme olacak o aşamaya geçelim temmuzcular artık 😂 pik mi değil mi ilk defa yapcam bol bol sorarım artık deneyimli tontişlere
Her gün aynı saatte yapıyorsun 2 3 saat sıvı alımını kesiyorsun ben resmini çekiyorum daha iyi takipliyorum 3 damla idrar yetiyor

Bende cupcuptan hemen sonra veriyo saniyodum fhfjfjfjjffj ama sadece 1 dakikada ciksriyomus 5 dakikada degil 😂😂😂 ultra erken ozelligi oymus
Aaa ben test yaptıktan sonda 10 15 saniyede bişey çıkmazsa çöpe atıyodum beklemek mi gerekiyo 3 5 dkk bak kimyasal geçirdiğime iyice ikna olcam belki de hayalet çizgilerim vardıı. Ne çişimi tuttum ne testimi tuttum zaten bebek olsa yanlış geldim der geri giderdi heralde

Valla bat bu cuma ama ben haftaya pazartesiye kadar olmazsam pazartesi günü kan verecem. salak gibi olmayacağını bile bile erkenden yapıyorum. sabredemiyorum. ama şimdi sabır benden korksun. taaaaa pazartesiye kadar bekleyecem::))

Aaa ben test yaptıktan sonda 10 15 saniyede bişey çıkmazsa çöpe atıyodum beklemek mi gerekiyo 3 5 dkk bak kimyasal geçirdiğime iyice ikna olcam belki de hayalet çizgilerim vardıı. Ne çişimi tuttum ne testimi tuttum zaten bebek olsa yanlış geldim der geri giderdi heralde
Evet 5 dk beklenmesi gerekiyo bende birktiriyorum testleri suna bak 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20210529_154816_8.webp
    IMG_20210529_154816_8.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 57
Umarım geç döllenme olmuştur geçen anlattım bi arkadaş adet tarihi geçiyo daha negatif ama adet olamıyor kanda bile negatif sonra 1 hafta daha olamayınca gidiyor hop kese bile var adet olmayana kadar umut var
Hayırlısı herşeyin ben artık akışına bıraktım artık doğru zamanda gelsin🙏✨

Back
X