- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
1 kez eczaneden aldim gerisi ebru ceylanUmarim canim hepsini ebry ceylandan mi aldin birde minikkurabiyeler var onun testleri kaset değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez eczaneden aldim gerisi ebru ceylanUmarim canim hepsini ebry ceylandan mi aldin birde minikkurabiyeler var onun testleri kaset değil
Ebru ceylanin instagram adresi nedir??Umarim canim hepsini ebry ceylandan mi aldin birde minikkurabiyeler var onun testleri kaset değil
Birgebeningunlugu canimEbru ceylanin instagram adresi nedir??
İnş ihtiyaç olmaz bir dahaa ebrunun da kasetse laboquick kaset 50 +5 gebelik testi 105 daha uygunnn aklınızda olsunn. Haso şekeri bence sen öteki denemeye fırtlatcaksın bebiş1 kez eczaneden aldim gerisi ebru ceylan
Surelab Laboquik ve certein üçü aynı fabrikanın ürünü canım.. Satıcıya sormuş biri orda grmüştüm.. Benimde evde karışık üçünden De var kimisi ovulasyon kimisi kaset.. 50ye yakın da bende var hamileysem birinize yollarım artıkBenim kargoda 15 kaset 3 erken gebelik 50 ovulasyon geliyor bekle beni temmuzz ahahahah
Bazen erken gebelik testleri Bile çıkarmıyor beklemek en iyisi ciddenerken gebelik testi yaptım ama ne hayatet ne başka bişey bomboşş
Umarım geç döllenme olmuştur geçen anlattım bi arkadaş adet tarihi geçiyo daha negatif ama adet olamıyor kanda bile negatif sonra 1 hafta daha olamayınca gidiyor hop kese bile var adet olmayana kadar umut varKızlar bata 3 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bende elendim bu ay
Ahahahah bende inanmak istiyorum buna insallahİnş ihtiyaç olmaz bir dahaa ebrunun da kasetse laboquick kaset 50 +5 gebelik testi 105 daha uygunnn aklınızda olsunn. Haso şekeri bence sen öteki denemeye fırtlatcaksın bebiş
Ultra erken miiiii napıyo cupcuptan sonra hemen sonuç mu veriyoo ahahahhaSurelab Laboquik ve certein üçü aynı fabrikanın ürünü canım.. Satıcıya sormuş biri orda grmüştüm.. Benimde evde karışık üçünden De var kimisi ovulasyon kimisi kaset.. 50ye yakın da bende var hamileysem birinize yollarım artık
Ultra erken gebelik testi var birde prefert il marka
Bazen erken gebelik testleri Bile çıkarmıyor beklemek en iyisi cidden
Her gün aynı saatte yapıyorsun 2 3 saat sıvı alımını kesiyorsun ben resmini çekiyorum daha iyi takipliyorum 3 damla idrar yetiyorYeni heyecanım ovulasyon yumurtlama çizgisi görme olacak o aşamaya geçelim temmuzcular artıkpik mi değil mi ilk defa yapcam bol bol sorarım artık deneyimli tontişlere
Bende cupcuptan hemen sonra veriyo saniyodum fhfjfjfjjffj ama sadece 1 dakikada ciksriyomus 5 dakikada degilUltra erken miiiii napıyo cupcuptan sonra hemen sonuç mu veriyoo ahahahha
Aaa ben test yaptıktan sonda 10 15 saniyede bişey çıkmazsa çöpe atıyodum beklemek mi gerekiyo 3 5 dkk bak kimyasal geçirdiğime iyice ikna olcam belki de hayalet çizgilerim vardıı. Ne çişimi tuttum ne testimi tuttum zaten bebek olsa yanlış geldim der geri giderdi heraldeBende cupcuptan hemen sonra veriyo saniyodum fhfjfjfjjffj ama sadece 1 dakikada ciksriyomus 5 dakikada degilultra erken ozelligi oymus
Valla bat bu cuma ama ben haftaya pazartesiye kadar olmazsam pazartesi günü kan verecem. salak gibi olmayacağını bile bile erkenden yapıyorum. sabredemiyorum. ama şimdi sabır benden korksun. taaaaa pazartesiye kadar bekleyecem::))Surelab Laboquik ve certein üçü aynı fabrikanın ürünü canım.. Satıcıya sormuş biri orda grmüştüm.. Benimde evde karışık üçünden De var kimisi ovulasyon kimisi kaset.. 50ye yakın da bende var hamileysem birinize yollarım artık
Ultra erken gebelik testi var birde prefert il marka
Bazen erken gebelik testleri Bile çıkarmıyor beklemek en iyisi cidden
Evet 5 dk beklenmesi gerekiyo bende birktiriyorum testleri suna bakAaa ben test yaptıktan sonda 10 15 saniyede bişey çıkmazsa çöpe atıyodum beklemek mi gerekiyo 3 5 dkk bak kimyasal geçirdiğime iyice ikna olcam belki de hayalet çizgilerim vardıı. Ne çişimi tuttum ne testimi tuttum zaten bebek olsa yanlış geldim der geri giderdi heralde
Seninle ayniyiz benimde bat 7 haziran ins gebeyizdirYapmadım canım pazartesi sabah yapacağım. 7 haziran batım. Pazartesi cıkmazsa perşembe bidaha yapacagım yoksa artık adeti beklerim paşa paşa![]()
Ay şu ucu mor olanlar pek tatlıymış ne oEvet 5 dk beklenmesi gerekiyo bende birktiriyorum testleri suna bak![]()
Hayırlısı herşeyin ben artık akışına bıraktım artık doğru zamanda gelsinUmarım geç döllenme olmuştur geçen anlattım bi arkadaş adet tarihi geçiyo daha negatif ama adet olamıyor kanda bile negatif sonra 1 hafta daha olamayınca gidiyor hop kese bile var adet olmayana kadar umut var