Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende elendim kızlar adet oldum :/ artık pek umudumda kalmadı rabbim isteyen herkesenasip etsin

Belirti olmasın daha iyi aşkım kimisinde de belirti olmuyormuş erken gebelik testi yapcak mısınn geç bi ayna karşısına damar sivilce fln çıkmış mı memişlerde bak bakalım
2 gun once hassasiyet basladi sadece. 1-2 gün önce hafif kasik agrim vardı oda gitti. İnternetten sipariş verip yapabilirim erken gebelik testini :)

Esselamu aleyküm kızlar bata tam 10 gün var böyle bir çizgi görüyorum kamerada görünenden daha belirgin. Bir kaç gün önce yaptığım testlerde hiç böyle bir çizgi görmedim. Çizginin olduğu yer bomboş beyaz. Erken olduğunu biliyorum ama sizce hamile olabilir miyim? Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce?

Ben bir hayatel cizgi goruyorum canim. Emin olmak icin baska bir kaset test ile tekrarla sonrada kan ver istersen. Yumurtlama tarihlerini biliyormusun?

Günaydın bende görüyorum bir çizgi umarım hamişsindirr

Benim son bir senedir adet olmadan önce sancım olmuyor kanamam başlamadan önce hafif sızlama sonra hoopp kanamam başlamış .
Benimde oyle aslinda dedim gece kesin olurum sabah kalktim yok. Eczane açılsın test alip bi bakayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…