ayy hadi inşallahhhh değerlerinee yüksek yüksek tepelereee ev kursunlarrr içine de bebiş koysunlarrrrrYarın kan vermeye gidicem Canım
Amin canım dua et bana bu gece yarın sabah gidicem saat 10 da kan vercem 1 saatte mı çıkıyor ?ayy hadi inşallahhhh değerlerinee yüksek yüksek tepelereee ev kursunlarrr içine de bebiş koysunlarrrrr
Belirti olmasın daha iyi aşkım kimisinde de belirti olmuyormuş erken gebelik testi yapcak mısınn geç bi ayna karşısına damar sivilce fln çıkmış mı memişlerde bak bakalımReglime son 6 gun kizlar ama hic belirti yok ya
Seninki gidiyordu değil mi öfff çok üzgünümBende elendim kızlar adet oldum :/ artık pek umudumda kalmadı rabbim isteyen herkesenasip etsin
Bende elendim kızlar adet oldum :/ artık pek umudumda kalmadı rabbim isteyen herkesenasip etsin
Canım bat 12 Haziran Haziran ayında aşılama yaptıracağız yaşım 24Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Öyle canım malesef 1 senedir olmuyor zatenSen
Seninki gidiyordu değil mi öfff çok üzgünüm
İnşallah canımcanım allah güzel haberler yazmayı nasip etsin sa'na da
2 gun once hassasiyet basladi sadece. 1-2 gün önce hafif kasik agrim vardı oda gitti. İnternetten sipariş verip yapabilirim erken gebelik testini :)Belirti olmasın daha iyi aşkım kimisinde de belirti olmuyormuş erken gebelik testi yapcak mısınn geç bi ayna karşısına damar sivilce fln çıkmış mı memişlerde bak bakalım
Ben bir hayatel cizgi goruyorum canim. Emin olmak icin baska bir kaset test ile tekrarla sonrada kan ver istersen. Yumurtlama tarihlerini biliyormusun?Eki Görüntüle 2860921 Esselamu aleyküm kızlar bata tam 10 gün var böyle bir çizgi görüyorum kamerada görünenden daha belirgin. Bir kaç gün önce yaptığım testlerde hiç böyle bir çizgi görmedim. Çizginin olduğu yer bomboş beyaz. Erken olduğunu biliyorum ama sizce hamile olabilir miyim? Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce?
Günaydın bende görüyorum bir çizgi umarım hamişsindirrEki Görüntüle 2860921 Esselamu aleyküm kızlar bata tam 10 gün var böyle bir çizgi görüyorum kamerada görünenden daha belirgin. Bir kaç gün önce yaptığım testlerde hiç böyle bir çizgi görmedim. Çizginin olduğu yer bomboş beyaz. Erken olduğunu biliyorum ama sizce hamile olabilir miyim? Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce?
Aa baya geçmiş yok mu tıkkk yoksa 12.06 mııMerhabalar bat 12-05 yaş 28
Benimde oyle aslinda dedim gece kesin olurum sabah kalktim yok. Eczane açılsın test alip bi bakayim diyorumBenim son bir senedir adet olmadan önce sancım olmuyor kanamam başlamadan önce hafif sızlama sonra hoopp kanamam başlamış .
Günaydın kızlarrr
Bugün İstanbul da hava kapalı.. Şöyle gök gürültülü bir yağmur bastıra ne güzel olur
evet şekerler yaa hala yazlıklarımı çıkartamadım bu nediir evde olup uyumak vardı ah ahhGünaydın Kizlar Umutlarin Başladığı Gün Doğmuş :)
İstanbullu Olarak Benim de Temennim Bu İnşallah Rahat Nefes Aldırır Hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?