- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Günaydın kızlarrr
Bugün İstanbul da hava kapalı.. Şöyle gök gürültülü bir yağmur bastıra ne güzel olur
ah kuzumm moralin nasıll? benim öyle bir ağrılı geçiyor ki bu seferki reglim bitse de rahatlasakİşe gelenler yorgun gunaydin herkese kanamali ve agrili bir kimyasal ile bu gun icin hastane randevusu bulamadim ysrina vsrmis bu gun calismak zorunda kaldim birde ustune isten erken cikip memlekete venazeye gitmem gerekicek yorucu bir gunden hepinize gunaydiiiiin
Valla benmde cok agrili kizlar tedaviye baslamak istiyorum sizce doktor baslarmi yoksa uygulamazmi bana tedaviah kuzumm moralin nasıll? benim öyle bir ağrılı geçiyor ki bu seferki reglim bitse de rahatlasak
Yok tok gitsende sorun olmazKızlar günaydınn benim bu kan testi için aç gitmeme gerek yok dimi?
Gunaydin canim cok gecmis olsun. Hakkinda hayırlısı üzme kendiniİşe gelenler yorgun gunaydin herkese kanamali ve agrili bir kimyasal ile bu gun icin hastane randevusu bulamadim ysrina vsrmis bu gun calismak zorunda kaldim birde ustune isten erken cikip memlekete venazeye gitmem gerekicek yorucu bir gunden hepinize gunaydiiiiin
Gunaydin canim yok ac gitmene gerek yok canım ben hep tok gittimKızlar günaydınn benim bu kan testi için aç gitmeme gerek yok dimi?
Evet çıkarkızlar bata 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba.
Kimisinin çıkıyooo ay hadi bakalım test heyecanı yaşayalımmmkızlar bata 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba.
Yasin kucuk canim bence uygulamaz umutsuz olma senin yasinda olsam inan hic umutsuz olmazdim resmen 10 yas buyugum kendimi yasli hissettimValla benmde cok agrili kizlar tedaviye baslamak istiyorum sizce doktor baslarmi yoksa uygulamazmi bana tedavi
Artik bi tane dogurmak istiyorum 1 tane kucagima aliyim yeter gerekirse tup bebekleYasin kucuk canim bence uygulamaz umutsuz olma senin yasinda olsam inan hic umutsuz olmazdim resmen 10 yas buyugum kendimi yasli hissettimkist icinse uzulme sogan kuru dene bitkisel seylerle hallolur cocuksa her turlu olur bence tabi Allah nasip ederse basta bu yasta agir ilaclarla vucuduna zarar verme bosuna
Olur canim sabir en son care tup bebek falan artık ama insallah gerek kalmaz ona yaşının avantaji var yerinde olsam agir ilaclarla mahvetmezdim vucudumu dogal kurlere yönelirdimArtik bi tane dogurmak istiyorum 1 tane kucagima aliyim yeter gerekirse tup bebeklebenmle evlenenler patir patir doguruyo
yaaa yapsam mı bilemedim daha erken diyorum aslında bi sabır etmeyi öğrensek güzel haberler alacazda duramıyoruz ki:)))Kimisinin çıkıyooo ay hadi bakalım test heyecanı yaşayalımmm
Ben 19 yaşıma dönsem yine bir 11 yıl daha doğurmam ahahaha keşke 1 2 yıl önce denemeye başlasaydım demiyor değilimArtik bi tane dogurmak istiyorum 1 tane kucagima aliyim yeter gerekirse tup bebeklebenmle evlenenler patir patir doguruyo
Bende keske evlendigimizde hic korunmasaydik diyorum keske dememek icin biran once dogurmak istiyorumBen 19 yaşıma dönsem yine bir 11 yıl daha doğurmam ahahaha keşke 1 2 yıl önce denemeye başlasaydım demiyor değilim
Ama adetken hormon testi verirken aç mı gitmek gerekiyo o zaman?Gunaydin canim yok ac gitmene gerek yok canım ben hep tok gittim
Bende aynı senin gibiyim.. Belimden ayak parmaklarıma kadar uğuşur ağrıda her yerim.. Bazen arvales kesmez apranax fort en büyük kurtarıcımYok canım öyle şeyler benim ağrımı kesmez. Ben iğnelik oluyorum aslında igne olmamak icin agrı kesici 3 doz seklinde alıyorm. Annemde öyleymiş benım adet oldugunda dedem direk eczaneye götürüp iğne vurdururmus. Hala daha öyle o apranax fort içer bideben o kadar icemiyorum midemi ağrıtıyor.
Bata 10kala yani yumurtlamanın 4.günü müEki Görüntüle 2860921 Esselamu aleyküm kızlar bata tam 10 gün var böyle bir çizgi görüyorum kamerada görünenden daha belirgin. Bir kaç gün önce yaptığım testlerde hiç böyle bir çizgi görmedim. Çizginin olduğu yer bomboş beyaz. Erken olduğunu biliyorum ama sizce hamile olabilir miyim? Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce?
Ben evdeyim ama bende uyuyamıyorum kievet şekerler yaa hala yazlıklarımı çıkartamadım bu nediir evde olup uyumak vardı ah ahhsaqelenge
İnşallah canım..Günaydın canlarım, yağmurlu hava en sevdiğim, ruhumuz ferahlasın güzel bir hafta olsun inşallah
Kiz ben 28 de evlendim zaten gec evlenmisim birde 6 7 ay vajinismusla uğraştım daha yeni yeni deniyoruz keske erken evlenseydim diyebilirim sadece ama vajili olmasaydim erken baslardim zaten cocuk yapmaya ilk aylar meselaBen 19 yaşıma dönsem yine bir 11 yıl daha doğurmam ahahaha keşke 1 2 yıl önce denemeye başlasaydım demiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?