Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşe gelenler yorgun gunaydin herkese kanamali ve agrili bir kimyasal ile bu gun icin hastane randevusu bulamadim ysrina vsrmis bu gun calismak zorunda kaldim birde ustune isten erken cikip memlekete venazeye gitmem gerekicek yorucu bir gunden hepinize gunaydiiiiin

ah kuzumm moralin nasıll? benim öyle bir ağrılı geçiyor ki bu seferki reglim bitse de rahatlasak

ah kuzumm moralin nasıll? benim öyle bir ağrılı geçiyor ki bu seferki reglim bitse de rahatlasak
Valla benmde cok agrili kizlar tedaviye baslamak istiyorum sizce doktor baslarmi yoksa uygulamazmi bana tedavi

Gunaydin canim cok gecmis olsun. Hakkinda hayırlısı üzme kendini

Valla benmde cok agrili kizlar tedaviye baslamak istiyorum sizce doktor baslarmi yoksa uygulamazmi bana tedavi
Yasin kucuk canim bence uygulamaz umutsuz olma senin yasinda olsam inan hic umutsuz olmazdim resmen 10 yas buyugum kendimi yasli hissettim kist icinse uzulme sogan kuru dene bitkisel seylerle hallolur cocuksa her turlu olur bence tabi Allah nasip ederse basta bu yasta agir ilaclarla vucuduna zarar verme bosuna

Artik bi tane dogurmak istiyorum 1 tane kucagima aliyim yeter gerekirse tup bebekle benmle evlenenler patir patir doguruyo

Artik bi tane dogurmak istiyorum 1 tane kucagima aliyim yeter gerekirse tup bebekle benmle evlenenler patir patir doguruyo
Olur canim sabir en son care tup bebek falan artık ama insallah gerek kalmaz ona yaşının avantaji var yerinde olsam agir ilaclarla mahvetmezdim vucudumu dogal kurlere yönelirdim

Ben 19 yaşıma dönsem yine bir 11 yıl daha doğurmam ahahaha keşke 1 2 yıl önce denemeye başlasaydım demiyor değilim
Bende keske evlendigimizde hic korunmasaydik diyorum keske dememek icin biran once dogurmak istiyorum

Bende aynı senin gibiyim.. Belimden ayak parmaklarıma kadar uğuşur ağrıda her yerim.. Bazen arvales kesmez apranax fort en büyük kurtarıcım
Bata 10kala yani yumurtlamanın 4.günü mü
evet şekerler yaa hala yazlıklarımı çıkartamadım bu nediir evde olup uyumak vardı ah ahh saqelenge
Ben evdeyim ama bende uyuyamıyorum ki
Evden çalışıyorum çalışmasam da benim kız erken uyanıyor anasına çekmiş
Günaydın canlarım, yağmurlu hava en sevdiğim, ruhumuz ferahlasın güzel bir hafta olsun inşallah
İnşallah canım..
Bende özellikle fırtınalı havayı çok severim bol şimşekli bol gökgürültülü

Ben 19 yaşıma dönsem yine bir 11 yıl daha doğurmam ahahaha keşke 1 2 yıl önce denemeye başlasaydım demiyor değilim
Kiz ben 28 de evlendim zaten gec evlenmisim birde 6 7 ay vajinismusla uğraştım daha yeni yeni deniyoruz keske erken evlenseydim diyebilirim sadece ama vajili olmasaydim erken baslardim zaten cocuk yapmaya ilk aylar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…