Hormonda açlığın ilgisi ne bilmiyorum ama ben son yaptırdığım doktor aç mısın diye sordu öncesindeAma adetken hormon testi verirken aç mı gitmek gerekiyo o zaman?
Ben kist icin gittigimde cocuk istiyorum dedim kan alalim dedi doktor hic demedi acmisin tokmusun diye canimAma adetken hormon testi verirken aç mı gitmek gerekiyo o zaman?
Yedigimiz besinler bazen anlıkts olsa kan değerlermizi etkiliyormuş ya ondan herhaldeHormonda açlığın ilgisi ne bilmiyorum ama ben son yaptırdığım doktor aç mısın diye sordu öncesinde
Valla ben yarin vericem hormon testi ama randevuyu 3 e verdiler bunu bende merk ediyorum nasil ac durcam o saate kadarAma adetken hormon testi verirken aç mı gitmek gerekiyo o zaman?
Harbiden he dıramazsın ki mecbur tok gidicen. Ara bi sor istersen bende bugün sorarm kendi doktorumaValla ben yarin vericem hormon testi ama randevuyu 3 e verdiler bunu bende merk ediyorum nasil ac durcam o saate kadar
Catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba benm 0.2 ken yukselmisti tabi sonuc hüsran olsada Allahtan umit kesilmezBhcg <2.30 çıktı yükselir mi? Nolur cevap kızlar
çatlatma iğnesinin 14. Günü yaptım
Sorayim bakalim ne dicekHarbiden he dıramazsın ki mecbur tok gidicen. Ara bi sor istersen bende bugün sorarm kendi doktoruma
Canım keşke özele gitseydin.. Neden kendine eziyet ettinİşe gelenler yorgun gunaydin herkese kanamali ve agrili bir kimyasal ile bu gun icin hastane randevusu bulamadim ysrina vsrmis bu gun calismak zorunda kaldim birde ustune isten erken cikip memlekete venazeye gitmem gerekicek yorucu bir gunden hepinize gunaydiiiiin
Ozele gitmek istemiyorum taki tup bebek dusunene kadar ben pek guvenmiyorum ozele acikcasiCanım keşke özele gitseydin.. Neden kendine eziyet ettin
Sanırım 7-8saat açlık yetiyor. Sabah erken kahvaltı yapıp öğlen yemeden gidersin canımValla ben yarin vericem hormon testi ama randevuyu 3 e verdiler bunu bende merk ediyorum nasil ac durcam o saate kadar
Farklı bir hastanede 12. Gün 0.727 çıkmıştı.Catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba benm 0.2 ken yukselmisti tabi sonuc hüsran olsada Allahtan umit kesilmez
Bende ucuncu gunu saat 3.15 aldim olmaz herldeKızlar ben de bugün adet oldumHaso18 yeni bat tarihimi 27 haziran yapabilir misin?
Bir de kızlar ben adetimin 3.gününe saat 2ye randevu aldım hormon testi için ama geç olmaz dimi
Geçmiş olsun gel bacım gel temmuz grubuna gel yaprak dökümü olduk oy dağlarKızlar ben de bugün adet oldumHaso18 yeni bat tarihimi 27 haziran yapabilir misin?
Bir de kızlar ben adetimin 3.gününe saat 2ye randevu aldım hormon testi için ama geç olmaz dimi
Geçmiş olsun gel bacım gel temmuz grubuna gel yaprak dökümü olduk oy dağlar
Daha dün oldum yaa bu ayın sonuna yetişmez kesinnDaha hazirana girmedik herkes temmuza kaçtı
Ayy böyle olunca yap ben sana test ısmarlarım diyesim geliyo çatlıyorum meraktannnn inş vardır bebiş inşşşşBenimde bata 6kaldı.. Erken gebelik testi var evde yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yok bacım yok yapma bende 4 gün var şimdi yaptım ama hayalet çizgi bile çıkmadı. erken olduğunu biliyordum zaten yinede umut etmek daha güzelBenimde bata 6kaldı.. Erken gebelik testi var evde yapmamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?