Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhahahaha bugün benimkide dedi işine gelince hamilesin işine gelince hamile değilsin ohhh ne güzel diyo

Yalancı hikayesine donecem diye korkmuyor değilim düşünsene her ay böyle olup psikolojik baskı yap sonra kalk hamile ol ay adam sana daha inanması eminim benim eşim Dr un ağzından çıkana kadar benden inanmiyacak

kanki ben koştur koştur çişe gidiyodum yumurtlarken D kanalizasyonda olası çocuklarım dün işte düzgünü yaptım onda da kanalları açtık demek ki
Ben baya ayakları dikiyodum havaya ama sadece 15 dk dayanabiliyorum sıkıntı basıyo

Kuzum bel agrım tam gaz devam. Bugün biraz sağ kasıgım ağrıdı. Birde şey fark ettm 2-3 gün önce avmye girerken ateşim 37.3 dü bugün 36.5 cıktı. Acaba yumurtlamış mıydım ki
Ovulasyon testin alsaydin bakardin belki de yumurtlamış olabilirsin yanı bilemedim ki normal bat günün 7 Haziran ama sen 40 gündür mü olamıyorsun yarın doktora gidecekmisin peki ?

Ovulasyon testin alsaydin bakardin belki de yumurtlamış olabilirsin yanı bilemedim ki normal bat günün 7 Haziran ama sen 40 gündür mü olamıyorsun yarın doktora gidecekmisin peki ?
Normal bat günü degil uygulamalarıın tahmini bat günü canım evet yarın 41.günüme giriyorum adet döngümün. Ya zaten hepsini değerlendirdigim icin almadım artık. Bi yarın doktora gideyim baksın ultrasonla anlar herhalde. Bide kan testi vercem

rüyamda hamilelik testinden kan fışkırıyodu uyandım çişe gittim bana fışkırdılar malum olmuş ahahha
Ahaha yaa insallah bu ay olur canım gülüp eglenmen cok guzel ama stres yapinca daha kotu oluyor her sey

Ahaha yaa insallah bu ay olur canım gülüp eglenmen cok guzel ama stres yapinca daha kotu oluyor her sey
doğru diyorsun şeker 5-6 ay daha deneyip olmazsa bende heralde strese girmeye başlarım gülüşlerim azalır heralde şimdi bu merak heyecan grup çok hoşuma gidiyor

doğru diyorsun şeker 5-6 ay daha deneyip olmazsa bende heralde strese girmeye başlarım gülüşlerim azalır heralde şimdi bu merak heyecan grup çok hoşuma gidiyor
Yok canim ya insallah oyle olmaz iyi düşünelim iyi olsun o zamana karnimiz çıksın insallah baska bir sey düşünmek istemiyorum

Aynı Dusuncedeyim nedense 3. Aydayim deneme şimdi eğlence de sonrası ne olacak diye düşünmüyor değilim hayırlısı ile olsak

Aynı Dusuncedeyim nedense 3. Aydayim deneme şimdi eğlence de sonrası ne olacak diye düşünmüyor değilim hayırlısı ile olsak
yakın arkadaş çevremde hamiş olan yok henüzz ama yanımda gördüklerimden bebi,ş haberi almaya başlarsam biraz daha fazla özenip strese girebilirim açıkçası o konuda kendime güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…