Belki kanda pozitiftir bilemeyiz daha belli degilAman yapıyozda bir sey olduğu var sanki hem negatif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki kanda pozitiftir bilemeyiz daha belli degilAman yapıyozda bir sey olduğu var sanki hem negatif
Ahhahahaha bugün benimkide dedi işine gelince hamilesin işine gelince hamile değilsin ohhh ne güzel diyo![]()
Belirtilerin devam mi kuzum naptınKız 2 günde bir nasıl tutmadı ben ona şaşırıyorım
Ben baya ayakları dikiyodum havaya ama sadece 15 dk dayanabiliyorum sıkıntı basıyokanki ben koştur koştur çişe gidiyodum yumurtlarkenD kanalizasyonda olası çocuklarım dün işte düzgünü yaptım onda da kanalları açtık demek ki
![]()
Kuzum bel agrım tam gaz devam. Bugün biraz sağ kasıgım ağrıdı. Birde şey fark ettm 2-3 gün önce avmye girerken ateşim 37.3 dü bugün 36.5 cıktı. Acaba yumurtlamış mıydım kiBelirtilerin devam mi kuzum naptın
ya dün ben diktim duvara yasladım bi baktım eşimin bacaklar da duvarda totem yapıyomuş al sana totemBen baya ayakları dikiyodum havaya ama sadece 15 dk dayanabiliyorum sıkıntı basıyo![]()
Ben baya ayakları dikiyodum havaya ama sadece 15 dk dayanabiliyorum sıkıntı basıyo![]()
Ben bilsem olacak valla beklerim 5 saat ama iste onla alakasi yok pekBen baya ayakları dikiyodum havaya ama sadece 15 dk dayanabiliyorum sıkıntı basıyo![]()
Aynen ya millet üstüne duşa giriyor oluyor valla yeterki nasibi gelmiş olsunBen bilsem olacak valla beklerim 5 saat ama iste onla alakasi yok pek
ya dün ben diktim duvara yasladım bi baktım eşimin bacaklar da duvarda totem yapıyomuş al sana totem
Ovulasyon testin alsaydin bakardin belki de yumurtlamış olabilirsin yanı bilemedim ki normal bat günün 7 Haziran ama sen 40 gündür mü olamıyorsun yarın doktora gidecekmisin peki ?Kuzum bel agrım tam gaz devam. Bugün biraz sağ kasıgım ağrıdı. Birde şey fark ettm 2-3 gün önce avmye girerken ateşim 37.3 dü bugün 36.5 cıktı. Acaba yumurtlamış mıydım ki
Adamın totemi üstüne adet olman kötü olmuşya dün ben diktim duvara yasladım bi baktım eşimin bacaklar da duvarda totem yapıyomuş al sana totem
Normal bat günü degil uygulamalarıın tahmini bat günü canım evet yarın 41.günüme giriyorum adet döngümün. Ya zaten hepsini değerlendirdigim icin almadım artık. Bi yarın doktora gideyim baksın ultrasonla anlar herhalde. Bide kan testi vercemOvulasyon testin alsaydin bakardin belki de yumurtlamış olabilirsin yanı bilemedim ki normal bat günün 7 Haziran ama sen 40 gündür mü olamıyorsun yarın doktora gidecekmisin peki ?
rüyamda hamilelik testinden kan fışkırıyodu uyandım çişe gittim bana fışkırdılar malum olmuş ahahhaAdamın totemi üstüne adet olman kötü olmuş![]()
Ahaha yaa insallah bu ay olur canımrüyamda hamilelik testinden kan fışkırıyodu uyandım çişe gittim bana fışkırdılar malum olmuş ahahha
doğru diyorsun şeker 5-6 ay daha deneyip olmazsa bende heralde strese girmeye başlarım gülüşlerim azalır heralde şimdi bu merak heyecan grup çok hoşuma gidiyorAhaha yaa insallah bu ay olur canımgülüp eglenmen cok guzel ama stres yapinca daha kotu oluyor her sey
Yok canim ya insallah oyle olmaz iyi düşünelim iyi olsun o zamana karnimiz çıksın insallah baska bir sey düşünmek istemiyorumdoğru diyorsun şeker 5-6 ay daha deneyip olmazsa bende heralde strese girmeye başlarım gülüşlerim azalır heralde şimdi bu merak heyecan grup çok hoşuma gidiyor
doğru diyorsun şeker 5-6 ay daha deneyip olmazsa bende heralde strese girmeye başlarım gülüşlerim azalır heralde şimdi bu merak heyecan grup çok hoşuma gidiyor
yakın arkadaş çevremde hamiş olan yok henüzz ama yanımda gördüklerimden bebi,ş haberi almaya başlarsam biraz daha fazla özenip strese girebilirim açıkçası o konuda kendime güvenemiyorumAynı Dusuncedeyim nedense 3. Aydayim deneme şimdi eğlence de sonrası ne olacak diye düşünmüyor değilim hayırlısı ile olsak![]()
Yarın kan vermeye gidicem Canımsen ne alemdesin asılll doktora ne zaman gitceksiin