• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitkisel çözümler. Ben mesela hafif bir pekmezli suyla rahatlardım bekarken
Yok canım öyle şeyler benim ağrımı kesmez. Ben iğnelik oluyorum aslında igne olmamak icin agrı kesici 3 doz seklinde alıyorm. Annemde öyleymiş benım adet oldugunda dedem direk eczaneye götürüp iğne vurdururmus. Hala daha öyle o apranax fort içer bide 😂😂 ben o kadar icemiyorum midemi ağrıtıyor.

İyiyim canım napıymm dünüde değerlendirmiştim bugünüde aşka geldik gene değerlendirdik aklımızda yoktu😂😂 birde yürüyüşümü yaptım mis gibiyim şimdi netflix açıp dizi bakcam🤗
Yarında doktora tıpıs tıpıs🤣
luciferın yeni sezonu gelmiş başla izlemeye :d öf bugün çok sıkıldım belirti toplayamadığım için ahahha

İyiyim canım napıymm dünüde değerlendirmiştim bugünüde aşka geldik gene değerlendirdik aklımızda yoktu😂😂 birde yürüyüşümü yaptım mis gibiyim şimdi netflix açıp dizi bakcam🤗
Yarında doktora tıpıs tıpıs🤣
Masallah canim size ya biz ölmüşüz aglayanimiz yok onu anladım 😂 ohh keyf resmen 10/10 bir pazar olmus desene🥰

Yok canım öyle şeyler benim ağrımı kesmez. Ben iğnelik oluyorum aslında igne olmamak icin agrı kesici 3 doz seklinde alıyorm. Annemde öyleymiş benım adet oldugunda dedem direk eczaneye götürüp iğne vurdururmus. Hala daha öyle o apranax fort içer bide 😂😂 ben o kadar icemiyorum midemi ağrıtıyor.
Ooo. Baya zormuş. Kist falan mı var. Bebek falan düşünüyorsun ya. Düşünmediğin ara kaynar suya maydanoz koyup üstüne oturanlar var

Hikayeni bilmiyorum ama umarım istediğin haberleri alırsın
Valla istedigim haberi yarın alır mıyım orası mechul. Adet döngüm biraz karısıktır canı ister 30.gün gelir canı ister 53.gün gelir canı ister 47.gün gelir... bugün 40.günüm bitti döngümde. Bu ay eşimle ilk denememizdi o yüzden ovu testi falan kullanmadık gün aşırı full değerlendirdik. Ama idrar testlerim suana kadar negatif:) yarın bi doktora gidip hem kan testi vericem hemde ultrasonla baktırıcam problem nedir diye artık

Giremedim Bir Süredir Neler Neler Olmuş...

Haso18 Haso18 Canım Bir Sevinip Bir Uzgunlugunu Anlıyorum Rabbim Hayırlı Sağlıklı Bebesiniz Verecek Bu Sinyalini Unutma Demek ki Daha Zamanı Değil Gelecek Ay İnşallah Tutacaktır...

Bende ilk adet oldugum yillar kötüydüm mutlaka hastanelik olurdum ama zamanla azaldi tuhaf 🤔 bu kist yogası adet agrisinida azaltiyormus valla kac gundur deniyorum insallah ise yarar Allahim 🙏:dua:

Valla istedigim haberi yarın alır mıyım orası mechul. Adet döngüm biraz karısıktır canı ister 30.gün gelir canı ister 53.gün gelir canı ister 47.gün gelir... bugün 40.günüm bitti döngümde. Bu ay eşimle ilk denememizdi o yüzden ovu testi falan kullanmadık gün aşırı full değerlendirdik. Ama idrar testlerim suana kadar negatif:) yarın bi doktora gidip hem kan testi vericem hemde ultrasonla baktırıcam problem nedir diye artık
Çok karışıkmış harbiden. Çaresi vardır diye düşünüyorum

Bat Gününu Bekleyen Arkadaşlar Belirtileri Yazmışlar Ama Bunların Arasına Giremedim Bile Baya Baya Hiç Birşey Yok Bende 🤣🤣 Bu Ay da Kestim Umudu Tahmini Sat 1 Haziran Gelse de Bizde Yolumuzu Bulsak 🤣🤣

Bende ilk adet oldugum yillar kötüydüm mutlaka hastanelik olurdum ama zamanla azaldi tuhaf 🤔 bu kist yogası adet agrisinida azaltiyormus valla kac gundur deniyorum insallah ise yarar Allahim 🙏:dua:
Kız benim hiç azalmadı inan ki. Hatta 18 yasındayken bi adet geçirmistim ben onu hiç unutamam. 2 ağrı kesiciyi üst üste içmiştim ağlayarak cocuk doguruyorum sanmıştm öyle bi acıydı.

Ohoo canım biz 3-4 gün önce hepimiz hamileydik belirtilerimizle:KK70:
öff 3-4 gün önceye dönsem yine heveslenirim yine heveslenirim :d şimdi de şey düşünmeye başladım belki hamiştim kimyasala döndü ahahhahahahhahahhaha nolcaksa sanki

öff 3-4 gün önceye dönsem yine heveslenirim yine heveslenirim :d şimdi de şey düşünmeye başladım belki hamiştim kimyasala döndü ahahhahahahhahahhaha nolcaksa sanki
:KK70: Kız 2 günde bir nasıl tutmadı ben ona şaşırıyorım

Kız benim hiç azalmadı inan ki. Hatta 18 yasındayken bi adet geçirmistim ben onu hiç unutamam. 2 ağrı kesiciyi üst üste içmiştim ağlayarak cocuk doguruyorum sanmıştm öyle bi acıydı.
Offf tahmin edebiliyorum ya benim ilk ağrıdığı zamanlarda öyleydi afedersiniz yediğimi bile çıkarırdım cok kotu oluyordum 🤦‍♀️

hahahaha Çaktırma Ben de Hamilelik Moduna Girip Ağır Ne Varsa Eşime Kaldirtiriyorum İyice Alıştın Bu Duruma Diyip İsyana Geldi Zavallim Her Ay Hamileyim Kırmızı Kartı Gormeyene Kadar ,🤣🤣🤣🤣
Ahhahahaha bugün benimkide dedi işine gelince hamilesin işine gelmeyince hamile değilsin ohhh ne güzel diyo:KK70:

Back
X