- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Geçmiş olsun canım, üzülme olur muEvet devam ediyor normal adet oluyorum galiba
Canim gecmis olsun devam ederse kanama kimyasal demekki bende yaşadım ama en azından hamile kalabiliyorum oyle düşün bundan sonra hemen gelir mucizen insEvet devam ediyor normal adet oluyorum galiba
Baya geç gördüm. Sorry. 5.yılımıza girdik evlilikte. Bir kızımız var 4yaşına girmek üzere. Geçen ocak ayında bir bebeğimi 8 haftalık kaybettim. 5 ay sonra da buna hamile kaldımNe kadar suredir bebek istiyordunuz ilk cocukmu ne kadarlik evlisinizbie sorununuz varmiydi
Bende direkt kasık ağrısı ve mide bulantısı oldu. Bir iki gün öncesinde uykum aşırı vardı ama yoğunluğuma bağlı olabilirNe gibi belirtiler vardı canım
Benim son bir senedir adet olmadan önce sancım olmuyor kanamam başlamadan önce hafif sızlama sonra hoopp kanamam başlamış .Benimde adet sancim basladi kizlar bu ay elendim.sanirim.
Sancılı adet kadının doğurgan olduğunun belirtisi olabiliyor bazen. Tam bilmiyorum. Kulaktan dolma bilgiBenim son bir senedir adet olmadan önce sancım olmuyor kanamam başlamadan önce hafif sızlama sonra hoopp kanamam başlamış .
Adetleriö o kadar sancılı olur ki ilk iki günümde 3 tame arveles ile yaşarım o derece. Adet dısında normal yasantımda asla agrı kesici kullanmam cok şiddetli hasta olmadıgım sürece normalde.Sancılı adet kadının doğurgan olduğunun belirtisi olabiliyor bazen. Tam bilmiyorum. Kulaktan dolma bilgi
Kafa dağıtıyoruz sohbet muhabbet iyi oluyorBurayı sosyal medya gibi kullanıyorsunuz. Ne güzel
Ben bilişim öğretmeniyim ama buranın mesaj mantığını çözemedimKafa dağıtıyoruz sohbet muhabbet iyi oluyor
Selam canim nasılsınKafa dağıtıyoruz sohbet muhabbet iyi oluyor
Ağrı kesici yerine başka bir şey denedin miAdetleriö o kadar sancılı olur ki ilk iki günümde 3 tame arveles ile yaşarım o derece. Adet dısında normal yasantımda asla agrı kesici kullanmam cok şiddetli hasta olmadıgım sürece normalde.
Sıcak su torbası falan mı asla fayda etmiyor sadece kanamamı coğaltıyo buda otomatikman cogaldıgından daha fazla agrıya sebebiyet verip sıcak su torbasıyla uyumamaa bile sebep oluyo. Sonra zararlıymıs diye duydum onu kullanmayı bıraktım. Arveles ile anlasıyoruz bu aralarAğrı kesici yerine başka bir şey denedin mi
Bitkisel çözümler. Ben mesela hafif bir pekmezli suyla rahatlardım bekarkenSıcak su torbası falan mı asla fayda etmiyor sadece kanamamı coğaltıyo buda otomatikman cogaldıgından daha fazla agrıya sebebiyet verip sıcak su torbasıyla uyumamaa bile sebep oluyo. Sonra zararlıymıs diye duydum onu kullanmayı bıraktım. Arveles ile anlasıyoruz bu aralar
İyiyim canım napıymm dünüde değerlendirmiştim bugünüde aşka geldik gene değerlendirdik aklımızda yoktuSelam canim nasılsınartik 2 grubumuz var zor oluyor boyle
Hikayeni bilmiyorum ama umarım istediğin haberleri alırsınİyiyim canım napıymm dünüde değerlendirmiştim bugünüde aşka geldik gene değerlendirdik aklımızda yoktubirde yürüyüşümü yaptım mis gibiyim şimdi netflix açıp dizi bakcam
Yarında doktora tıpıs tıpıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?