Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar suredir bebek istiyordunuz ilk cocukmu ne kadarlik evlisiniz bie sorununuz varmiydi
Baya geç gördüm. Sorry. 5.yılımıza girdik evlilikte. Bir kızımız var 4yaşına girmek üzere. Geçen ocak ayında bir bebeğimi 8 haftalık kaybettim. 5 ay sonra da buna hamile kaldım

Benim son bir senedir adet olmadan önce sancım olmuyor kanamam başlamadan önce hafif sızlama sonra hoopp kanamam başlamış .
Sancılı adet kadının doğurgan olduğunun belirtisi olabiliyor bazen. Tam bilmiyorum. Kulaktan dolma bilgi

Sancılı adet kadının doğurgan olduğunun belirtisi olabiliyor bazen. Tam bilmiyorum. Kulaktan dolma bilgi
Adetleriö o kadar sancılı olur ki ilk iki günümde 3 tame arveles ile yaşarım o derece. Adet dısında normal yasantımda asla agrı kesici kullanmam cok şiddetli hasta olmadıgım sürece normalde.

Adetleriö o kadar sancılı olur ki ilk iki günümde 3 tame arveles ile yaşarım o derece. Adet dısında normal yasantımda asla agrı kesici kullanmam cok şiddetli hasta olmadıgım sürece normalde.
Ağrı kesici yerine başka bir şey denedin mi

Ağrı kesici yerine başka bir şey denedin mi
Sıcak su torbası falan mı asla fayda etmiyor sadece kanamamı coğaltıyo buda otomatikman cogaldıgından daha fazla agrıya sebebiyet verip sıcak su torbasıyla uyumamaa bile sebep oluyo. Sonra zararlıymıs diye duydum onu kullanmayı bıraktım. Arveles ile anlasıyoruz bu aralar

Bitkisel çözümler. Ben mesela hafif bir pekmezli suyla rahatlardım bekarken

Selam canim nasılsın artik 2 grubumuz var zor oluyor boyle
İyiyim canım napıymm dünüde değerlendirmiştim bugünüde aşka geldik gene değerlendirdik aklımızda yoktu birde yürüyüşümü yaptım mis gibiyim şimdi netflix açıp dizi bakcam
Yarında doktora tıpıs tıpıs

Hikayeni bilmiyorum ama umarım istediğin haberleri alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…