Haydaaa tüh neyse en azından artık ovu testi alıp yeni calısmalara baslayabilcen askoEvett kuzu 24 günde adet oldum resmen dhdjsjsk
gel temmuz grubuna şeker hahahaAynısı oldu ya banada adete 8 gun kala falan butun belirtiler var adete 2 3 gun kadar gogsum yumus yumus belitriler kalkti kopan belim bile hic ağrımadı kasık agrilarimda yok oldu birdenolsun amann ben biran once bitsinde bu adet testlere baslayayim diye gun sayiyorum resmen korkum su ben bu kadar ugrasirken insallah eşimde sperm sorunu yoktur yeterlidir sayisi hizi falan
Kuzum temmuz grubu var ona git bende gelirim kırmızı kartı görürsemBeni eklemene gerek kalmadı tatlış temmuz grubu açacağım ama sizi burada takibe devam
aynen cicim inş sizde güzel haberler olur neyse ders oldu bana bu ay.. öteki ay bu kadar dinlemem kendimiiHaydaaa tüh neyse en azından artık ovu testi alıp yeni calısmalara baslayabilcen asko
ayy deme sabah ama bir sorun yok demişti doktor dur bakalım öyle düşünme hemenGaliba ben kimyasal gebelik geciriyorum kanamam artmaya basladi
Ah canım insallah hala devam edicem calısmalara o yüzden kırmızıyı görene kadar umut varCanım ne adetin belli nede yumurtlama günün.. Bu kadar karamsar olma.. Hala yumurtlamamiş bile olabilirsin.. Belki de hamilesin ama Henüz testte çıkmıyor..
Biraz sabret canım
Var mii gormedim ben hani nerdeegel temmuz grubuna şeker hahahaöff geçmez şimdi 1 hafta bitsin de bakalım ne zaman yumurtluyorum
Sabah değil dun demisti ama sanirim var ki kanamam basladi adet gibiyim simdi hazirlanip takrar gidicemayy deme sabah ama bir sorun yok demişti doktor dur bakalım öyle düşünme hemen
Devam ediyoe dimi adetin kesin başladımıAmin şeker yerleşme kanamasıdır diye kendimi ikna edecektim ama onda da böyle çok ağrı olmuyoo diye okumuştum bildiğin adet neyse sizlerden güzel haberler gelsin de teyzoş olalım
Kanamam arttıysa yarın kesinlikle ama kesinlikle bi kadın dogum uzmanına görünmelisin canımGaliba ben kimyasal gebelik geciriyorum kanamam artmaya basladi
Ya kıyamam kanamanmı başladıSabah değil dun demisti ama sanirim var ki kanamam basladi adet gibiyim simdi hazirlanip takrar gidicem
Insallah ciddi bir sey yoktur umarım tutunur bizede haber ver gelismeleri canim dualarimiz sizinleSabah değil dun demisti ama sanirim var ki kanamam basladi adet gibiyim simdi hazirlanip takrar gidicem
Simdi tekrardan acile gidiyorum baklm kadin dogum hastanesinin aciline yarinda zaten normal polikinlige gidicem randevum varKanamam arttıysa yarın kesinlikle ama kesinlikle bi kadın dogum uzmanına görünmelisin canım
ediyor ediyor komple elendim ahhaa neyse en azındna canım vücudum son ana kadar umutlandırmadı eşşolusu cupcup yapmaktan yorulmuştum mola da iyi olduDevam ediyoe dimi adetin kesin başladımı
MaalesefYa kıyamam kanamanmı başladı
Yaaa insallah kötü bir şey yokturMaalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?