Valla ilk defa bu kadar erken oldu haha lanet gitsinKız millet heyecandan geç gelir seninkide erken mi geldi
Akıntı kıvamı su gibi mi yaklaşık benimde 3 gündür çamaşırım hep ıslakCanım aşırı derece şişlik
Karın mide kramplari
Adet olacakmışım gibi ağrı
Ağız kuruluğu
Hafif göğüs sızlamasi
Akıntı beyaz ve şeffaf
Teşekkür ederim canım
Kız allah iyiliğini versin rabbim bu ay güldürsün seni . BebişleValla ilk defa bu kadar erken oldu haha lanet gitsinneyse ovu testi alayım da yumurtlamamı göreyim bari zaten memişlerim dün aniden yumuşamıştı anlamam lazımdı
Valla bu ay cıktı canım zaten bari adet zamanına kadar devam edeyim belki tutar mı tutar ne bileyim ucuna kadar geldik zatenŞeker bence bizim için erken ya dahaa çıkmaması normall bi de adet döngümüz uzun ya ne zaman yumurtluyoruz allah bilir. Bana doktor 40 günse döngü 25 30. Gün arası dene demişti ama belli olmuyo dedim 30gün 40 gün 50 gün o zaman gün aşırı dene dedi. Böyle de canımız çıkacak öteki ay ovulasyon testü alıp yumurtlamamızı takip ederizzzz
Kız adet mi oldunnValla ilk defa bu kadar erken oldu haha lanet gitsinneyse ovu testi alayım da yumurtlamamı göreyim bari zaten memişlerim dün aniden yumuşamıştı anlamam lazımdı
Tmm cnm süperBenim adetim 3 gün gecikti ondan sonra gördüm pozitifi canım
Evett kuzu 24 günde adet oldum resmen dhdjsjskKız adet mi oldunn
Aynısı oldu ya banada adete 8 gun kala falan butun belirtiler var adete 2 3 gun kadar gogsum yumus yumus belitriler kalkti kopan belim bile hic ağrımadı kasık agrilarimda yok oldu birdenValla ilk defa bu kadar erken oldu haha lanet gitsinneyse ovu testi alayım da yumurtlamamı göreyim bari zaten memişlerim dün aniden yumuşamıştı anlamam lazımdı
Amin şeker yerleşme kanamasıdır diye kendimi ikna edecektim ama onda da böyle çok ağrı olmuyoo diye okumuştum bildiğin adet neyse sizlerden güzel haberler gelsin de teyzoş olalımKız allah iyiliğini versin rabbim bu ay güldürsün seni . Bebişle
Canım ne adetin belli nede yumurtlama günün.. Bu kadar karamsar olma.. Hala yumurtlamamiş bile olabilirsin.. Belki de hamilesin ama Henüz testte çıkmıyor..Canım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...
Adetime 1 hafta var Allahtan umut tabı kı kesilmez yumurtlama günüm belli olmadıgındsn kesin konusamıyorum. Evet adetlerim malesef kücüklügümden beri hep düzensiz.
Yumurta takibi yaptınız mı. Yumurtlama ağrısı da olabilirSuanda sağ kasıgıma ağrı giriyo sabahtan beri..
Suan bu belirtilerin hepsi var bugun karnimda adet agrisi gibi agri var die üzüldüm senin yazini goruncr yine bir ümit ettim. Ilk çocuğuma ilk ayimda hamile kaldim aradan 4 yil gecti. Simdi yine ilk ayda hamile kalir miyim diye düşünüp duruyorum cevremde ikinci cocuk hemen olmuyor diyolar.Canım aşırı derece şişlik
Karın mide kramplari
Adet olacakmışım gibi ağrı
Ağız kuruluğu
Hafif göğüs sızlamasi
Akıntı beyaz ve şeffaf
Teşekkür ederim canım
Böyle düsünmeyin herkesin bedeni farklı insanlara kulak asmayın. Olumlu düsünün iyi enerji yollayınSuan bu belirtilerin hepsi var bugun karnimda adet agrisi gibi agri var die üzüldüm senin yazini goruncr yine bir ümit ettim. Ilk çocuğuma ilk ayimda hamile kaldim aradan 4 yil gecti. Simdi yine ilk ayda hamile kalir miyim diye düşünüp duruyorum cevremde ikinci cocuk hemen olmuyor diyolar.
Lisenin hepsini etk seferde ekleyemedim parca parca ekliycem
Beni eklemene gerek kalmadı tatlış temmuz grubu açacağım ama sizi burada takibe devamLisenin hepsini etk seferde ekleyemedim parca parca ekliycem
Temmuz grubu acildi galibaBeni eklemene gerek kalmadı tatlış temmuz grubu açacağım ama sizi burada takibe devam
Ben açtım grubum var temmuzBeni eklemene gerek kalmadı tatlış temmuz grubu açacağım ama sizi burada takibe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?