• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aşırı derece şişlik
Karın mide kramplari
Adet olacakmışım gibi ağrı
Ağız kuruluğu
Hafif göğüs sızlamasi
Akıntı beyaz ve şeffaf
Teşekkür ederim canım 🌷
Akıntı kıvamı su gibi mi yaklaşık benimde 3 gündür çamaşırım hep ıslak

Valla ilk defa bu kadar erken oldu haha lanet gitsin 😂😂 neyse ovu testi alayım da yumurtlamamı göreyim bari 😂😂 zaten memişlerim dün aniden yumuşamıştı anlamam lazımdı
Kız allah iyiliğini versin rabbim bu ay güldürsün seni . Bebişle

Şeker bence bizim için erken ya dahaa çıkmaması normall bi de adet döngümüz uzun ya ne zaman yumurtluyoruz allah bilir. Bana doktor 40 günse döngü 25 30. Gün arası dene demişti ama belli olmuyo dedim 30gün 40 gün 50 gün o zaman gün aşırı dene dedi. Böyle de canımız çıkacak öteki ay ovulasyon testü alıp yumurtlamamızı takip ederizzzz
Valla bu ay cıktı canım zaten bari adet zamanına kadar devam edeyim belki tutar mı tutar ne bileyim ucuna kadar geldik zaten
Bende gidicem doktpra bakalım

Valla ilk defa bu kadar erken oldu haha lanet gitsin 😂😂 neyse ovu testi alayım da yumurtlamamı göreyim bari 😂😂 zaten memişlerim dün aniden yumuşamıştı anlamam lazımdı
Aynısı oldu ya banada adete 8 gun kala falan butun belirtiler var adete 2 3 gun kadar gogsum yumus yumus belitriler kalkti kopan belim bile hic ağrımadı kasık agrilarimda yok oldu birden 🤓 olsun amann ben biran once bitsinde bu adet testlere baslayayim diye gun sayiyorum resmen korkum su ben bu kadar ugrasirken insallah eşimde sperm sorunu yoktur yeterlidir sayisi hizi falan :KK17:

Kız allah iyiliğini versin rabbim bu ay güldürsün seni . Bebişle
Amin şeker yerleşme kanamasıdır diye kendimi ikna edecektim ama onda da böyle çok ağrı olmuyoo diye okumuştum bildiğin adet neyse sizlerden güzel haberler gelsin de teyzoş olalım

Canım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...
Adetime 1 hafta var Allahtan umut tabı kı kesilmez yumurtlama günüm belli olmadıgındsn kesin konusamıyorum. Evet adetlerim malesef kücüklügümden beri hep düzensiz.
Canım ne adetin belli nede yumurtlama günün.. Bu kadar karamsar olma.. Hala yumurtlamamiş bile olabilirsin.. Belki de hamilesin ama Henüz testte çıkmıyor..
Biraz sabret canım 💐💐💐

Canım aşırı derece şişlik
Karın mide kramplari
Adet olacakmışım gibi ağrı
Ağız kuruluğu
Hafif göğüs sızlamasi
Akıntı beyaz ve şeffaf
Teşekkür ederim canım 🌷
Suan bu belirtilerin hepsi var bugun karnimda adet agrisi gibi agri var die üzüldüm senin yazini goruncr yine bir ümit ettim. Ilk çocuğuma ilk ayimda hamile kaldim aradan 4 yil gecti. Simdi yine ilk ayda hamile kalir miyim diye düşünüp duruyorum cevremde ikinci cocuk hemen olmuyor diyolar.

Benimde döngülerim uzundu yumurtlamam çok gecikiyordu. Doktorum yumurta takibi yapmaya başladı. yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım adet döngüm 30 güne düştü. Yumurta ne zaman kaç mm doktor herşeyi söylüyor. Döngüsü uzun olan arkadaşlarım beklemeden bi kadın doğum doktoruna gitmenizi tavsiye ederim🤗

Suan bu belirtilerin hepsi var bugun karnimda adet agrisi gibi agri var die üzüldüm senin yazini goruncr yine bir ümit ettim. Ilk çocuğuma ilk ayimda hamile kaldim aradan 4 yil gecti. Simdi yine ilk ayda hamile kalir miyim diye düşünüp duruyorum cevremde ikinci cocuk hemen olmuyor diyolar.
Böyle düsünmeyin herkesin bedeni farklı insanlara kulak asmayın. Olumlu düsünün iyi enerji yollayın 😊 ilk cocugunuz 4yasında mı? Benimki de 3ü gecti bende suan deniyorum 🙋🏻‍♀️ Allah gönlümüze göre versin😘

Back
X