son kişi kırmızı olana kadar burdayım diğer tarafa da giriş yaptım amaKızlar bir anda gidip benı terk etmeyin burdaBen daha olmadımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son kişi kırmızı olana kadar burdayım diğer tarafa da giriş yaptım amaKızlar bir anda gidip benı terk etmeyin burdaBen daha olmadımm
Ya tüh kız inşallah normaldirde ilaçla durdururlarGaliba ben kimyasal gebelik geciriyorum kanamam artmaya basladi
ah kuzum inşallah değildir haber bekliyoruz pedi dolduracak kadar geldi miMaalesef
Bir ilav cermislerdi zaten kullaniyodumYa tüh kız inşallah normaldirde ilaçla dururlar
Tam o kadar cok gelmedi ama normal kirmizi kan geldiah kuzum inşallah değildir haber bekliyoruz pedi dolduracak kadar geldi mi
Amin insallah oglum haziran 10 da 4 olcak insallah 2017 doğumlu. Yas araliklari gayet iyi insallah ikinci kez anne oluruz sağlıkla ❤Böyle düsünmeyin herkesin bedeni farklı insanlara kulak asmayın. Olumlu düsünün iyi enerji yollayınilk cocugunuz 4yasında mı? Benimki de 3ü gecti bende suan deniyorum
Allah gönlümüze göre versin
![]()
Canim insallah sen burda kal gelme temmuza yaKızlar bir anda gidip benı terk etmeyin burdaBen daha olmadımm
Amin insallah oglum haziran 10 da 4 olcak insallah 2017 doğumlu. Yas araliklari gayet iyi insallah ikinci kez anne oluruz sağlıkla ❤
Canım benım yaaa inşallahCanim insallah sen burda kal gelme temmuza yasende hamiş ol hamiş topiklerine geç
Kız allah iyiliğini versin bende dicektim belki tutunma şeyidir demekki yumurtlaman erken olmuşediyor ediyor komple elendim ahhaa neyse en azındna canım vücudum son ana kadar umutlandırmadı eşşolusu cupcup yapmaktan yorulmuştum mola da iyi oldu![]()
Hepsini alt alta bi at bakalim nasilmisKızlar perşembe catlamam oldu eminim koyu değildi cizgi ama böyle de değildi yani.
Cuma cumartesi pazar hep bu şekilde normalmi acaba?
Aşırı silik
Genellikle bi sorun olmuyor hamileyken cinsel ilişkiye girenlere sorun olmuyor da bundan mi olsun elle bi muayene yapmıyor zatenKızlar diyelim suan bende döllenme oluyor. Yarın doktor alttan muayene yapsa bir sıkıntı olur mj sizce? Annem yaptırma alttan muayene bebek varsa düsük yaparsın bide dedi korkuttu
Doktor bakar rahmine canım ona göre söyler zatenKızlar diyelim suan bende döllenme oluyor. Yarın doktor alttan muayene yapsa bir sıkıntı olur mj sizce? Annem yaptırma alttan muayene bebek varsa düsük yaparsın bide dedi korkuttu
Kız adet olmadan ümitsizliğe kapılma bende daha olmadımCanım benım yaaa inşallah![]()
Atmak zorunda kaldım ama adet sonrasi günler böyle son testten sonraki gün yani çarşamba daha da koyuydu bu perşembe catlama oldu cuma cumartesi pazar da yok gibi cizgiHepsini alt alta bi at bakalim nasilmis
Genellikle bi sorun olmuyor hamileyken cinsel ilişkiye girenlere sorun olmuyor da bundan mi olsun elle bi muayene yapmıyor zaten
Atmak zorunda kaldım ama adet sonrasi günler böyle son testten sonraki gün yani çarşamba daha da koyuydu bu perşembe catlama oldu cuma cumartesi pazar da yok gibi cizgi
Doktor bakar rahmine canım ona göre söyler zaten
Senin yumurtlama ve çatlama olmış canım silikleşmenin anlamı kötü değil şimdi zamanını bekle bakıyım inşallah gebesindirAtmak zorunda kaldım ama adet sonrasi günler böyle son testten sonraki gün yani çarşamba daha da koyuydu bu perşembe catlama oldu cuma cumartesi pazar da yok gibi cizgi
Öyle canım hormonlara bakıyor- Janna - aynen şeker ben adetin 3. günü gitmiştim testi yapar diye tutturdu alttan muayene etcem diye dedim yapmayın etmeyin kanlı olsun daha iyi görülüyor yumurtlama dedi öyle baktı sorun yok demiştii hatta geç yumurtlama olur sende dedi ama erkencikten olmuşş sen 3. günü git hem hormonlarına baksın hem baksın ne var ne yokk