• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle düsünmeyin herkesin bedeni farklı insanlara kulak asmayın. Olumlu düsünün iyi enerji yollayın 😊 ilk cocugunuz 4yasında mı? Benimki de 3ü gecti bende suan deniyorum 🙋🏻‍♀️ Allah gönlümüze göre versin😘
Amin insallah oglum haziran 10 da 4 olcak insallah 2017 doğumlu. Yas araliklari gayet iyi insallah ikinci kez anne oluruz sağlıkla ❤

Kızlar perşembe catlamam oldu eminim koyu değildi cizgi ama böyle de değildi yani.
Cuma cumartesi pazar hep bu şekilde normalmi acaba?
Aşırı silik

Eklentiler

• 20210530_141840.webp
    20210530_141840.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar diyelim suan bende döllenme oluyor. Yarın doktor alttan muayene yapsa bir sıkıntı olur mj sizce? Annem yaptırma alttan muayene bebek varsa düsük yaparsın bide dedi korkuttu

ediyor ediyor komple elendim ahhaa neyse en azındna canım vücudum son ana kadar umutlandırmadı eşşolusu cupcup yapmaktan yorulmuştum mola da iyi oldu :KK70::KK70:
Kız allah iyiliğini versin bende dicektim belki tutunma şeyidir demekki yumurtlaman erken olmuş

Kızlar perşembe catlamam oldu eminim koyu değildi cizgi ama böyle de değildi yani.
Cuma cumartesi pazar hep bu şekilde normalmi acaba?
Aşırı silik
Hepsini alt alta bi at bakalim nasilmis
Kızlar diyelim suan bende döllenme oluyor. Yarın doktor alttan muayene yapsa bir sıkıntı olur mj sizce? Annem yaptırma alttan muayene bebek varsa düsük yaparsın bide dedi korkuttu
Genellikle bi sorun olmuyor hamileyken cinsel ilişkiye girenlere sorun olmuyor da bundan mi olsun elle bi muayene yapmıyor zaten

Doktor bakar rahmine canım ona göre söyler zaten

Hepsini alt alta bi at bakalim nasilmis

Genellikle bi sorun olmuyor hamileyken cinsel ilişkiye girenlere sorun olmuyor da bundan mi olsun elle bi muayene yapmıyor zaten
Atmak zorunda kaldım ama adet sonrasi günler böyle son testten sonraki gün yani çarşamba daha da koyuydu bu perşembe catlama oldu cuma cumartesi pazar da yok gibi cizgi

Eklentiler

• 20210525_145242.webp
    20210525_145242.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 31
Tamam iste çatlama olmus azalmış lh normal yani öyle silik çıkması
Atmak zorunda kaldım ama adet sonrasi günler böyle son testten sonraki gün yani çarşamba daha da koyuydu bu perşembe catlama oldu cuma cumartesi pazar da yok gibi cizgi

Doktor bakar rahmine canım ona göre söyler zaten
- Janna - - Janna - aynen şeker ben adetin 3. günü gitmiştim testi yapar diye tutturdu alttan muayene etcem diye dedim yapmayın etmeyin kanlı olsun daha iyi görülüyor yumurtlama dedi öyle baktı sorun yok demiştii hatta geç yumurtlama olur sende dedi ama erkencikten olmuşş sen 3. günü git hem hormonlarına baksın hem baksın ne var ne yokk

Senin yumurtlama ve çatlama olmış canım silikleşmenin anlamı kötü değil şimdi zamanını bekle bakıyım inşallah gebesindir

- Janna - - Janna - aynen şeker ben adetin 3. günü gitmiştim testi yapar diye tutturdu alttan muayene etcem diye dedim yapmayın etmeyin kanlı olsun daha iyi görülüyor yumurtlama dedi öyle baktı sorun yok demiştii hatta geç yumurtlama olur sende dedi ama erkencikten olmuşş sen 3. günü git hem hormonlarına baksın hem baksın ne var ne yokk
Öyle canım hormonlara bakıyor

Back
X