Canım benim bu ay da öyle oldu çatlamadan sonra hep böyle silik gidiyo bende anlamadımKızlar perşembe catlamam oldu eminim koyu değildi cizgi ama böyle de değildi yani.
Cuma cumartesi pazar hep bu şekilde normalmi acaba?
Aşırı silik
Döllenme oluyorsa rahim kalınlaşıyor doktorlar anlayabiliyorKızlar diyelim suan bende döllenme oluyor. Yarın doktor alttan muayene yapsa bir sıkıntı olur mj sizce? Annem yaptırma alttan muayene bebek varsa düsük yaparsın bide dedi korkuttu
Insallah canım ya ilk kez böyle pik gördüm zatenSenin yumurtlama ve çatlama olmış canım silikleşmenin anlamı kötü değil şimdi zamanını bekle bakıyım inşallah gebesindir
Ay canim ya cok cok üzüldümKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum
Çok geçmiş olsun canım. Vardır bunda da bir hayır en azından gebe kalabiliyorsun en kusa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşursunKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum
İnsallah cok tesekkur ederimAy canim ya cok cok üzüldümdemekki vakti değilmiş insallah en hayirli vakitte gelir bebisin saglikla
Kizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum
Amin insallahÇok geçmiş olsun canım. Vardır bunda da bir hayır en azından gebe kalabiliyorsun en kusa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşursun
Amin cumlemize insallahNe diyecegimi bilemedim tatlım üzüldüm Rabbım tez zamanda mutlu haberler almayı nasip eder insallah
Tam senietiketlicektim naptin diye Allah hayırlısını versin canım üzülme sakınİnsallah cok tesekkur ederim
Nasip temmuzda olur insallah benide eklermisin yas 19 bat 30 temmuzTam senietiketlicektim naptin diye Allah hayırlısını versin canım üzülme sakın
30 haziran kız kurban olurum hayırlısı olsun hakkımızda ilki kimyasal olanların 2. denemesi hemen tutuyor diyolar inşallah öyle olurrNasip temmuzda olur insallah benide eklermisin yas 19 bat 30 temmuz
Dogru 30 haziran30 haziran kız kurban olurum hayırlısı olsun hakkımızda ilki kimyasal olanların 2. denemesi hemen tutuyor diyolar inşallah öyle olurr
batımız beraber adetimiz bitsin hızla çalışmalara devam kuzum ovu testini de al hemencik güzel güzel dener yine heyecanlanırızzDogru 30 haziranunuttum
Tamam canim=/Nasip temmuzda olur insallah benide eklermisin yas 19 bat 30 temmuz
Ovu testim yeni bitti alip almamak konusunda kararsizim acikcasibatımız beraber adetimiz bitsin hızla çalışmalara devam kuzum ovu testini de al hemencik güzel güzel dener yine heyecanlanırızz
Kac ay olduTamam canim=/
30 haziranmis kuzum unuttum paniktanTamam canim=/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?