Belirtilerin nelerdi canım hayırlı olsun çok sevindimErken gebelik testi.aldim canım predictor orda cıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerin nelerdi canım hayırlı olsun çok sevindimErken gebelik testi.aldim canım predictor orda cıktı![]()
Ağrım olurdu canım ben öğrendikten 2 gün sonra o şekilde başlamıştı kanamam ama kasık ağrım bel ağrım çok fazlaydı dış gebelik geçirdim.agrin yoksa değerlerin normal ilerliyorsa hiç korkma ilk başlarda lekelenme olması normalKizlar gunaydin ben dun sabah ped koymustum analamak adina dunden beri pedime hicbirsey bulasmadi ama peceteye sildikce acik pembe su gibi akinti geliyordu sabah kalktigimda koyu kahve hafif pihtimsiydi ama pede gecmemisti bir sorun teskil ediyo olsaydi agrim olurdu degilmi tekrar acile gitmeli miyim
Kaç gün önceden çıktıErken gebelik testi.aldim canım predictor orda cıktı![]()
Adetinin ilk üç günü içerisinde kadın doğum polikliniği en gitmen lazımKadın doğuma gidip hormon testi mi vereyim
Sağlık ocağı detaylı isteyemez birini ister diğeri eksik kalırÇok teşekkür ederim bu ay çok umutluydum çok şükür eşimin sayesinde moralim düzeldi çok destekçi oldu inşallah önümüzdeki aynormalden dün olacaktım erken oldum bugün peki bu hormon testini sağlık ocağı yapıyormu
Daha çoook erken testte çıkmaz. İkinci yumurtlama dan 14 gün sonra test yaparsan doğru sonuç verirArkadaşlarım selam, ben bu ay normale göre biraz geç yumurtaladım.
Yumurtalama 20-21 çatlama 22’si idi.
Bat yarın 31 aslında ama geç yumurtladığım için heralde zaten gecicekecek.
Bugun kaset test yaptım negatif çıktı.
Ben ne zaman kan versem ya da kaset test yapsam varsa çıkar acaba?
Canim daha cok erken benimde bat7 yapsam negatif cikar kesin. Suan mevcut bir belirtide yok belki 4-5 gün kala yaşarız günler geçmiyorCanım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...
Adetime 1 hafta var Allahtan umut tabı kı kesilmez yumurtlama günüm belli olmadıgındsn kesin konusamıyorum. Evet adetlerim malesef kücüklügümden beri hep düzensiz.
Şeker bence bizim için erken ya dahaa çıkmaması normall bi de adet döngümüz uzun ya ne zaman yumurtluyoruz allah bilir. Bana doktor 40 günse döngü 25 30. Gün arası dene demişti ama belli olmuyo dedim 30gün 40 gün 50 gün o zaman gün aşırı dene dedi. Böyle de canımız çıkacak öteki ay ovulasyon testü alıp yumurtlamamızı takip ederizzzzKızlar kadın dogum uzmanları ultrasonda yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını bilebilir mi? Yarın gidicem ya doktora
Yavrum biz grupça nefes alışım değişti desen ümitleniriz o yüzdenn inşallah bebiş habercisidirKızlar bat 4 Haziran benim sağ kasığımda batma var sabah yürüyüş yaptım hafif bir sızlama oldu ayrıca karnım göbeğim şiş normalde adet öncesi göbek siskinligim bu şekilde olmazdı çok merak ediyorum sonucu ama erken test yapıp da üzülmek de istemiyorum
Bunun için mutlaka doktora git canım önce sağlık gerisi gelecek inşallahAmin canım insallah yok üzülmüyorum ben. Üzüldügüm konu adetimin döngüsü cok uzun bu da insanı yoruyor. Yanı birsürü günü sanki çöpe atıyormuşum gibi geliyor
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah canım rabbim güldürsün sağsağlim kucağına al
Canım aşırı derece şişlikBelirtilerin nelerdi canım hayırlı olsun çok sevindim
Benim adetim 3 gün gecikti ondan sonra gördüm pozitifi canımKaç gün önceden çıktı
Evet ben martta gittim catlamis dediydi usg goruntusu bile verdi ben de gordumKızlar kadın dogum uzmanları ultrasonda yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını bilebilir mi? Yarın gidicem ya doktora
Kız ne güldürdün beni kahkaha attım burdaki herkes hamileydi pıt pıt dökülüyoz vallaYavrum biz grupça nefes alışım değişti desen ümitleniriz o yüzdenn inşallah bebiş habercisidir
Kız millet heyecandan geç gelir seninkide erken mi geldiAnaa kızlar adet oldum galiba sabah nasıl ağrım vardı adet ağrısı gibi kalkıp gideyim dedim çişe iç çamaşırımda 2 damla kan çişimde kanlı geldi elendim heraldedaha bat 7 hazirandı ama hep geç olurum heyecandan çok erken oldum heralde dün kaset test yapmıştım negatifti zaten