• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynısı oldu ya banada adete 8 gun kala falan butun belirtiler var adete 2 3 gun kadar gogsum yumus yumus belitriler kalkti kopan belim bile hic ağrımadı kasık agrilarimda yok oldu birden 🤓 olsun amann ben biran once bitsinde bu adet testlere baslayayim diye gun sayiyorum resmen korkum su ben bu kadar ugrasirken insallah eşimde sperm sorunu yoktur yeterlidir sayisi hizi falan :KK17:
gel temmuz grubuna şeker hahaha :D öff geçmez şimdi 1 hafta bitsin de bakalım ne zaman yumurtluyorum :D

Galiba ben kimyasal gebelik geciriyorum kanamam artmaya basladi

Canım ne adetin belli nede yumurtlama günün.. Bu kadar karamsar olma.. Hala yumurtlamamiş bile olabilirsin.. Belki de hamilesin ama Henüz testte çıkmıyor..
Biraz sabret canım 💐💐💐
Ah canım insallah hala devam edicem calısmalara o yüzden kırmızıyı görene kadar umut var♥️🤗

ayy deme sabah ama bir sorun yok demişti doktor dur bakalım öyle düşünme hemen
Sabah değil dun demisti ama sanirim var ki kanamam basladi adet gibiyim simdi hazirlanip takrar gidicem

Amin şeker yerleşme kanamasıdır diye kendimi ikna edecektim ama onda da böyle çok ağrı olmuyoo diye okumuştum bildiğin adet neyse sizlerden güzel haberler gelsin de teyzoş olalım
Devam ediyoe dimi adetin kesin başladımı

Back
X