Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetinin 2 veya 3.günü git kanda hormonlarına baktır. Bende adet olunca baktırcam artık buna. Kadın doğum uzmanına gitmen gerekiyor. Regl bitince de vajinal muayene yaptırmak icin gidersin
Çok teşekkür ederim bu ay çok umutluydum çok şükür eşimin sayesinde moralim düzeldi çok destekçi oldu inşallah önümüzdeki ay normalden dün olacaktım erken oldum bugün peki bu hormon testini sağlık ocağı yapıyormu

Ugrastıklarını hic sanmıyoruk tavsiyem özel doktora gitmen

Çok teşekkür ederim canım
Senin içinde dua ediyorum inşallah olsun hayırlı bi şekilde üzülme allah doğru zamanı biliyordur ❤
Amin canım insallah yok üzülmüyorum ben. Üzüldügüm konu adetimin döngüsü cok uzun bu da insanı yoruyor. Yanı birsürü günü sanki çöpe atıyormuşum gibi geliyor

- Janna - canim sağlık olsun Rabbim en dogru zamanda nasip etsin inşallah adetin hep mi böyleydi bu ay mi böyle oldu eger hamile olmadığına eminsen adet söktürücü masajini dene sende cogunda ise yaramış adet oluncada doktora gorunursun bir

Canım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...
Adetime 1 hafta var Allahtan umut tabı kı kesilmez yumurtlama günüm belli olmadıgındsn kesin konusamıyorum. Evet adetlerim malesef kücüklügümden beri hep düzensiz.

Eklentiler

• A41190A0-024F-4F93-BBAE-7C77978B8FDF.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 70
Senin biraz daha beklemrn lazım canım günün geçsin öyle yap geç döllenme olmuştur inşallah

Emin degilsen yapma masaj falan kür falanda deneme bekle bir bakalim yumurtlama gününü bilmiyorsun ama gunasiri denediniz birinde denk geldiyse gec dollenme olabilir belki birkac gune net belli olacak testte cikacak bilemeyiz

Ben hala adet olmadım :/ karma karışık darmadağnık duygulardayım

Kızlar bende kırmızılar göründü kalan yarışmacılara başarılar diliyorum

Emin degilsen yapma masaj falan kür falanda deneme bekle bir bakalim yumurtlama gününü bilmiyorsun ama gunasiri denediniz birinde denk geldiyse gec dollenme olabilir belki birkac gune net belli olacak testte cikacak bilemeyiz
Emin değilim canm baksana insanlar adetinden 12 gün sonra pozitifi görüyo. Yumurtlama gününden de emin degilim hangisi tuttuysa mantıgı... belkı suan yumurtlıyorumdur suan kalırım ne biletim. Yarın bi doktora gidip görüneyimde

Arkadaşlarım selam, ben bu ay normale göre biraz geç yumurtaladım.
Yumurtalama 20-21 çatlama 22’si idi.
Bat yarın 31 aslında ama geç yumurtladığım için heralde zaten gecicekecek.
Bugun kaset test yaptım negatif çıktı.
Ben ne zaman kan versem ya da kaset test yapsam varsa çıkar acaba?

Moralini bozma canım dediğin gibi belli olmaz yarin bir git bakalım ne diyecek

Yumurtlamanın 14.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…