Hiç sanmıyorum artık canım
Senide tebrik ederim canm bu arada insallah hayırlı ömürlü olsun
Çok teşekkür ederim bu ay çok umutluydum çok şükür eşimin sayesinde moralim düzeldi çok destekçi oldu inşallah önümüzdeki ayCanım adetinin 2 veya 3.günü git kanda hormonlarına baktır. Bende adet olunca baktırcam artık buna. Kadın doğum uzmanına gitmen gerekiyor. Regl bitince de vajinal muayene yaptırmak icin gidersin
Ugrastıklarını hic sanmıyoruk tavsiyem özel doktora gitmenÇok teşekkür ederim bu ay çok umutluydum çok şükür eşimin sayesinde moralim düzeldi çok destekçi oldu inşallah önümüzdeki aynormalden dün olacaktım erken oldum bugün peki bu hormon testini sağlık ocağı yapıyormu
Amin canım insallah yok üzülmüyorum ben. Üzüldügüm konu adetimin döngüsü cok uzun bu da insanı yoruyor. Yanı birsürü günü sanki çöpe atıyormuşum gibi geliyorÇok teşekkür ederim canım
Senin içinde dua ediyorum inşallah olsun hayırlı bi şekilde üzülme allah doğru zamanı biliyordur ❤
Canım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...- Janna - canim sağlık olsun Rabbim en dogru zamanda nasip etsin inşallah adetin hep mi böyleydi bu ay mi böyle oldu eger hamile olmadığına eminsen adet söktürücü masajini dene sende cogunda ise yaramış adet oluncada doktora gorunursun bir
Senin biraz daha beklemrn lazım canım günün geçsin öyle yap geç döllenme olmuştur inşallahCanım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...
Adetime 1 hafta var Allahtan umut tabı kı kesilmez yumurtlama günüm belli olmadıgındsn kesin konusamıyorum. Evet adetlerim malesef kücüklügümden beri hep düzensiz.
İnsallah canım bekliyorum artık kısmet ne diyim. Olmazsa bal tarçın çörekotu kürü deneyeceğimSenin biraz daha beklemrn lazım canım günün geçsin öyle yap geç döllenme olmuştur inşallah
Maşallah canım rabbim güldürsün sağsağlim kucağına alErken gebelik testi.aldim canım predictor orda cıktı
Bekle canım sana tavsiyemİnsallah canım bekliyorum artık kısmet ne diyim. Olmazsa bal tarçın çörekotu kürü deneyeceğim
Emin degilsen yapma masaj falan kür falanda deneme bekle bir bakalim yumurtlama gününü bilmiyorsun ama gunasiri denediniz birinde denk geldiyse gec dollenme olabilir belki birkac gune net belli olacak testte cikacak bilemeyizCanım hamile olmadıgıma emin değilim tabi ki ama testte hep böyle cıkıyor sinirim bozuldu...
Adetime 1 hafta var Allahtan umut tabı kı kesilmez yumurtlama günüm belli olmadıgındsn kesin konusamıyorum. Evet adetlerim malesef kücüklügümden beri hep düzensiz.
Emin değilim canm baksana insanlar adetinden 12 gün sonra pozitifi görüyo. Yumurtlama gününden de emin degilim hangisi tuttuysa mantıgı... belkı suan yumurtlıyorumdur suan kalırım ne biletim. Yarın bi doktora gidip görüneyimdeEmin degilsen yapma masaj falan kür falanda deneme bekle bir bakalim yumurtlama gününü bilmiyorsun ama gunasiri denediniz birinde denk geldiyse gec dollenme olabilir belki birkac gune net belli olacak testte cikacak bilemeyiz
Ay ne biliyim kız ya bi moraller kötü bende iki gündürBen birinci gün negatifi gördüğüm halde umudumumu kaybetmedim sana noluyo kız üzülmee
Kız daha dur adetin geçsin sonraAy ne biliyim kız ya bi moraller kötü bende iki gündür
Moralini bozma canım dediğin gibi belli olmaz yarin bir git bakalım ne diyecekEmin değilim canm baksana insanlar adetinden 12 gün sonra pozitifi görüyo. Yumurtlama gününden de emin degilim hangisi tuttuysa mantıgı... belkı suan yumurtlıyorumdur suan kalırım ne biletim. Yarın bi doktora gidip görüneyimde
Yumurtlamanın 14.günüArkadaşlarım selam, ben bu ay normale göre biraz geç yumurtaladım.
Yumurtalama 20-21 çatlama 22’si idi.
Bat yarın 31 aslında ama geç yumurtladığım için heralde zaten gecicekecek.
Bugun kaset test yaptım negatif çıktı.
Ben ne zaman kan versem ya da kaset test yapsam varsa çıkar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?