Bu gun bir belirti daha basladi kizlar benm cok çişim geliyor ya 2 saattir saydim tam 6 kere cise cikmisim
Benim 3-4 gün önce yüzümde sivilce çıktı. Normalde çıkmaz cildim bozuldu, iki- üç tane sivilce onun dışında da pütür pütür şeyler çıktı. Ertesi gün hepsi geçti.
Benim kulağımin o tarafta çıkacak sanırsam sis gibi karnin bat günü mi ağrımaya başladı önce basladimi canım benim suan karnım agriyor da ;/ bata 7 gün varBata 6 kalansabah kalktigimda 3 tane vardi yzumde uclari beyaz beyaz
geçen bu belirti diye dk başı su içiyodum uykumda bile çişe kalktım sonra tabi belirti diye dolandım ümitlendirdim kendimii ahahhah senin bebişte büyüyoooBu gun bir belirti daha basladi kizlar benm cok çişim geliyor ya 2 saattir saydim tam 6 kere cise cikmisim
Ya insallah öyledir yaaaHamilelikle adet belirtileri aynı canım ya bellimolmaz ama dikkat et belkide bebiş vardır
Pazartesi bat günüm canım amin cümlemize İnşALLAH canım benimYok beyaz birsey cikmadi da bel agrisi bas agrisi halsizlik var kuzum arada karin agrisi ve kasik agrisi bata 7 gün kaldı benim insallah olmamda güzel haber çıkar karşımasenin ne kadar var
Benim kulağımin o tarafta çıkacak sanırsam sis gibi karnin bat günü mi ağrımaya başladı önce basladimi canım benim suan karnım agriyor da ;/ bata 7 gün var
Ben biseyde icmiyorumgeçen bu belirti diye dk başı su içiyodum uykumda bile çişe kalktım sonra tabi belirti diye dolandım ümitlendirdim kendimii ahahhah senin bebişte büyüyooo
Ayy ben çok geri kallmışım yazışmalardan. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende 5 gun kala kaset testte gordum cikabiliyor
İnsallahhhPazartesi bat günüm canım amin cümlemize İnşALLAH canım benim
Hadi hayirlisi kisiden kisiye degisir sonuctaAyy ben çok geri kallmışım yazışmalardan. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim de bat 1 haziran daha hiçbir belirtim yok ama
Oooo anladım canım1 haftadir falan agriyor bat gunumde gelmedi daha
Aynen canım hani bir seyi cok isteyince imtihanin oluyor olmuyor tam umidi kesiyorsun salıyorsun her şeyi o zaman oluyor ya o hesap kesin. altima yastık koydum kalkmadim yarim saati geçiyordu bir yandan da diyorum gidiyor yumurtaliklara simdiAynı ben amuda kalktım kız bacaklarımı kaldırdım her şeyi yaptım yok olmayınca olmuyor Allah verdimide hemen yıkan veriyor
Aynen canım hani bir seyi cok isteyince imtihanin oluyor olmuyor tam umidi kesiyorsun salıyorsun her şeyi o zaman oluyor ya o hesap kesin. altima yastık koydum kalkmadim yarim saati geçiyordu bir yandan da diyorum gidiyor yumurtaliklara simdiaynen gidiyormus gordum nasil gittiğini
Evet canım d'ün akşam ,silik cıktıGebelik Test yaptın mı
ahah bekleyin 1 hafta sonra kameraya el sallaya sallaya gelcem yanınızael salladılar bize
Ayy iyiki hatirlattin ya dur hemen koyuyorum listeyi biraz ugrastircak ama kayik mayik takip edij artık
ayy sabah deneyecektin nasıl çıktı şeker kaçırdım galibaaEvet canım d'ün akşam ,silik cıktı
Hayırlı olsun canım benimEvet canım d'ün akşam ,silik cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?