Aman bacım biz amuda kalktıkda nolduah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..
ben şeyi fark ettim cupcuptan sonra çişe gidiyodum 5 dk bekleyip bütün çocuklarımı yolluyomuşum.
evlendiğimizde beri en çok bu ay birlikte olduk resmen onu da yanlış olmuşum ahahhaa o yüzden hiç ümidim kalmadı
Ahhahahahahahbirde 2 numarayla 3 numara almis diyoki bizim cocuk zYif olmaz 1 numsra kucuk gelir
Hemen kanmayami cevirdi benden bi kac kez daha geldi sumuksu kivamli geliyor benden ama.Yerleşme kanaması olduğuna o kadar inanmıştım ki.. Nasip değilmiş demek. Sizler de pozitif görürüz inşallah
İlk 20 dk kalkmamaya tuvalete gitmemeye çalış kuzum,
bu ay uygulamaya göre yumurtlama dönemim böyle boşa geçmiş oldu önümüzdeki aya inşYerleşme kanaması olduğuna o kadar inanmıştım ki.. Nasip değilmiş demek. Sizler de pozitif görürüz inşallah
İlk 20 dk kalkmamaya tuvalete gitmemeye çalış kuzum,
ay evet olsan hemen bitse de öteki ay heyecanımız başlasaaaAman bacım biz amuda kalktıkda noldutırtt ama ben niye adet olmuyorum ya normalde 28. Gün olurdum
Çok teşekkür ederim amin inşallah kanda da çıkar
Maşallah canım Allahım kucağına almayı nasip etsinCanım çok teşekkürler. Çok değişik bir heyecanmış
Sabah ta az damla damlaydı, az önce bildiğin adet şekilde gelmiş, ve 4 gün vardı daha bata.. Letu vermişti doktor bu ay o mu dengemi bozdu acaba bilemedimHemen kanmayami cevirdi benden bi kac kez daha geldi sumuksu kivamli geliyor benden ama.
Hahahahahah ay kız gülme krizine girdim gözümden yaş geldi sen ben misin acabaaaah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..
ben şeyi fark ettim cupcuptan sonra çişe gidiyodum 5 dk bekleyip bütün çocuklarımı yolluyomuşum.
evlendiğimizde beri en çok bu ay birlikte olduk resmen onu da yanlış olmuşum ahahhaa o yüzden hiç ümidim kalmadı
Tuh ya cok uzuldum saglik olsunSabah ta az damla damlaydı, az önce bildiğin adet şekilde gelmiş, ve 4 gün vardı daha bata.. Letu vermişti doktor bu ay o mu dengemi bozdu acaba bilemedim
Adeti gecikince cikanda var sen dikkat et yinede benm.annemin gebelikleri idrarda cikmazmisO değilde ben niye adet olmuyorum ve hala şeffaf akıntı geliyor ve belirtiler devam ediyor
hangi tür test yaptın şekerr acaba geç döllenme mi diyolar ondan mı oldu kiiO değilde ben niye adet olmuyorum ve hala şeffaf akıntı geliyor ve belirtiler devam ediyor
Bak bana böyle şeylerle gelme heyecanlandırıyorsunAdeti gecikince cikanda var sen dikkat et yinede benm.annemin gebelikleri idrarda cikmazmis
Kız normal kaset varya freely mi ne ondanhangi tür test yaptın şekerr acaba geç döllenme mi diyolar ondan mı oldu kii
Gercekten diyorum kan vermeden emin olamazsinBak bana böyle şeylerle gelme heyecanlandırıyorsun
Silik cizgii gordum :)Kızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
Kan tahlili verdi miydin canımO değilde ben niye adet olmuyorum ve hala şeffaf akıntı geliyor ve belirtiler devam ediyor
Kadinlar kendi kemik sivisindan ureyebiliyorlar onu deneO değilde benim eşim asker önümüzdeki ay haziranda 1 sene gidiyor ben netcemm kendi kemdime sporlamı ürüycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?