Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman bacım biz amuda kalktıkda noldu tırtt ama ben niye adet olmuyorum ya normalde 28. Gün olurdum

Yerleşme kanaması olduğuna o kadar inanmıştım ki.. Nasip değilmiş demek. Sizler de pozitif görürüz inşallah
İlk 20 dk kalkmamaya tuvalete gitmemeye çalış kuzum,
Hemen kanmayami cevirdi benden bi kac kez daha geldi sumuksu kivamli geliyor benden ama.

Yerleşme kanaması olduğuna o kadar inanmıştım ki.. Nasip değilmiş demek. Sizler de pozitif görürüz inşallah
İlk 20 dk kalkmamaya tuvalete gitmemeye çalış kuzum,
bu ay uygulamaya göre yumurtlama dönemim böyle boşa geçmiş oldu önümüzdeki aya inş

Hemen kanmayami cevirdi benden bi kac kez daha geldi sumuksu kivamli geliyor benden ama.
Sabah ta az damla damlaydı, az önce bildiğin adet şekilde gelmiş, ve 4 gün vardı daha bata.. Letu vermişti doktor bu ay o mu dengemi bozdu acaba bilemedim

Hahahahahah ay kız gülme krizine girdim gözümden yaş geldi sen ben misin acabaaa

Sabah ta az damla damlaydı, az önce bildiğin adet şekilde gelmiş, ve 4 gün vardı daha bata.. Letu vermişti doktor bu ay o mu dengemi bozdu acaba bilemedim
Tuh ya cok uzuldum saglik olsun

O değilde ben niye adet olmuyorum ve hala şeffaf akıntı geliyor ve belirtiler devam ediyor

O değilde ben niye adet olmuyorum ve hala şeffaf akıntı geliyor ve belirtiler devam ediyor
Adeti gecikince cikanda var sen dikkat et yinede benm.annemin gebelikleri idrarda cikmazmis

merhaba kızlar bu ay ilk defa sadece femera kullandım çatlatma iğnesi vurulmadım dün kontrolde 18 buçuk mm göründü yumurta boyutum 14 ünde adet olmazsan test yap dedi çok heyecanlıyım Haziran ayı nişanımız düğünümüzün olduğu ay inşallah 2 yıllık hasrette bu ay biter karnım acayip şiş kasıklarıma agrıda giriyo ovu testi yapıyorum sabah akşam biri silik çıkıyo ne zaman Çaltıcak bu yumurtam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…