Ben görüyorum cnm var hayırlı olsunKızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
Pazartesi sağlık ocağına gidecem canım bütün kan değerlerime baksın bi diyorum yoksa çakşır suyu içtimti kist mi yaptıGercekten diyorum kan vermeden emin olamazsin
Kadinlar kendi kemik sivisindan ureyebiliyorlar onu dene
ay belki de geç oldu bebiş ondan kasette çıkmıyo bilemiyorum bazen adet geçince 1 hafta sonra bile çıkabiliyomuşş ya çizgii kimisine de 4 gün önce çıkıyo allam çok değişik işler çokkkkKız normal kaset varya freely mi ne ondan
Yok canım vermedim idrar testi yaptım oda bembeyaz kalbim gibiKan tahlili verdi miydin canım
ayy eşin asker mi kız benimki de asker ne seyiri eksik olur ne göreviooo tamam canım hemen
Bilmiyorum benim kasıklarım ayın 19 20 sinde çok ağrımıştı büyük ihtimalle ozaman oldu çatlamaay belki de geç oldu bebiş ondan kasette çıkmıyo bilemiyorum bazen adet geçince 1 hafta sonra bile çıkabiliyomuşş ya çizgii kimisine de 4 gün önce çıkıyo allam çok değişik işler çokkkk
Yok kız aslında görev de değil rütbe atlatmak için sınava girmişti uzman çvştu ast subaylık için oda 1 sene eğitimi varmış virüsden adamları içerde tutuyolarmış dışarı salmıyolarmışayy eşin asker mi kız benimki de asker ne seyiri eksik olur ne görevi
O yüzden bizim bebekler de uzuyor süresi dedim o yokken keşke olsa hamile olsamda dedim ama nasip olmadıayy eşin asker mi kız benimki de asker ne seyiri eksik olur ne görevi
Ne olacak canım 1yıl hiç görmeyecek misin adamı??Yok kız aslında görev de değil rütbe atlatmak için sınava girmişti uzman çvştu ast subaylık için oda 1 sene eğitimi varmış virüsden adamları içerde tutuyolarmış dışarı salmıyolarmış
Bilmiyorumki canım bellimolmuyor oKızlar sivilce ne zaman çıkar battan önce 1 hafta önce mi yoksa bata 3 4 gün kala mi ?
Yok kız eğer insaf ederlerse 10 gün neyim yüzde yüz ozamanda adet olurumNe olacak canım 1yıl hiç görmeyecek misin adamı??
Kiz ben yarim saat yerimden oynamadim bilerek 1 2 saat lavaboya gitmedim olmayinca olmuyorah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..
ben şeyi fark ettim cupcuptan sonra çişe gidiyodum 5 dk bekleyip bütün çocuklarımı yolluyomuşum.
evlendiğimizde beri en çok bu ay birlikte olduk resmen onu da yanlış olmuşum ahahhaa o yüzden hiç ümidim kalmadı
Aynı ben amuda kalktım kız bacaklarımı kaldırdım her şeyi yaptım yok olmayınca olmuyor Allah verdimide hemen yıkan veriyorKiz ben yarim saat yerimden oynamadim bilerek 1 2 saat lavaboya gitmedim olmayinca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?