Yapiyormuymus o su benim kisti ilk farketmem gecikme sayesinde oldu ama bende karin agrisida yapıyordu sol tarafta zaten solda over kisti varmiş dur bir bakayim o su yaparmiymis kistPazartesi kan vercem canım acaba çakşır suyu içmiştim kist mi yaptı diye korkuuorum
Canim daha cok erken ama benimle 8 gun var. Sende belirti varmi hic benim sag kasigim hafif agriyor arada birazda gogu hassasiyeti basladi dunBende 8 gun kala test yapmistim bembeyaz cikmisti bu seferde erken daha diye umutlandirdim kendimi kirmizilari görünce hayal kırıklığı oldu uzulmedim pek fazla çünkü oylesine takvimden takip ederek denedik bu ay cephaneligimi hazırladım daha bilincli takip edecegim hani insan umutlanmaz en kotusune hazirlarsa kendini bence sonuc negatif cikarsa üzülmez pozitif cikarsa çok daha mutlu olur tabi bu insanin elindede değil ama biraz rahat bırakmak lazim bu mevzuyu ben onu anladim bu ay
Şuan Düz olmuş ama herkes yok listedeKizlar su an koydugum listede olupta adet yada hamile olan varsa bu mesaja yazsin cevap olara
Dur kiz duzenliyom daha yaziyorm herkesiçok düzgün ama 9 kişi görünüyor kız
Cnm beni de 8 haziran olarak düzeltir misinDur kiz duzenliyom daha yaziyorm herkesi
galiba buradan öğrendiğim kadarıyla hemen bilgisayar veya telefonu bırakıp kocanın yanına gittMerhaba kızlar yumurtlama mı acaba 24.gündeyim Eki Görüntüle 2860244
Elin değmişken benim bat ı da 6 Haziran yapı er tatlımDur kiz duzenliyom daha yaziyorm herkesi
İki saat sıvı almadan yaptım12 17 arası iyi çıkıyor bak ona da dikkat et bir daha
Çatlamış canım senin dün de silik çıkmıştı..İki saat sıvı almadan yaptım
Kocam polis ve yarın görevden gelcek napcamÇatlamış canım senin dün de silik çıkmıştı..
Dünü Değerlendirdiniz mi?
Bat 31.05 yaş 30 eklemeyi unutmuşsun canım daha önce yazmıştım ama2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım
LİSTEYE ALIMLAR BİTMİSTİR TESEKKUR EDERİZ
İSİM B.A.T YAŞ SONUÇ @kizkizakiz 23.05 21 @angelasel 23.05 22 @Bihtercikolata 23.05 34 @rbozaydin 24.05 28 @pembemavianne 24.05 36 @zeynom4435 25.05 29 @Symklc91 26.05 30 @Kadinx 26.05 31 B Birizz 26.05 29
Canim ben hamile degilim adetin 4.gunu bugün erken gebelik testi yapmıştım negatifti sozde bel agrisi kasik agrisi vardi ama cikmadi insallah sen hamilesindirCanim daha cok erken ama benimle 8 gun var. Sende belirti varmi hic benim sag kasigim hafif agriyor arada birazda gogu hassasiyeti basladi dun
Çok güzel bebiş varİki saat sıvı almadan yaptım
Hemen hemengaliba buradan öğrendiğim kadarıyla hemen bilgisayar veya telefonu bırakıp kocanın yanına gitt
Rica ederim cnm ne demekDoğru diyorsun öyle yapayım bari. Çok sağol cnm
Yumurtlamiyorduİki saat sıvı almadan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?