• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK70: el salladılar bize
Bana kesin salladilar suan adetin 4.gunu ama seninki daha net degil umutlandirmak istemem ama ilk defa gecikmis daha kirmizilari gormemissin teste guvenmem ben olsam biraz daha gecikirse gider kan veririm emin olurum iyice

Bana kesin salladilar suan adetin 4.gunu ama seninki daha net degil umutlandirmak istemem ama ilk defa gecikmis daha kirmizilari gormemissin teste guvenmem ben olsam biraz daha gecikirse gider kan veririm emin olurum iyice
kız kaırştırdın benim daha gecikmedi kii 8 gün fln var ama abuk sabuk denemişim y aümidim yok hiç belirti de yok hepsi psikolojikti bitti. gazım var fln diyodum lahana yersem olur tabi çişim var sürekli diyodum o kadar su içersem olur kasıklarım ağrıyodu o ara üşütmüşüm demek ki nezle oldum :D her şeyin bi sebebi çıktı ahhah

kız kaırştırdın benim daha gecikmedi kii 8 gün fln var ama abuk sabuk denemişim y aümidim yok hiç belirti de yok hepsi psikolojikti bitti. gazım var fln diyodum lahana yersem olur tabi çişim var sürekli diyodum o kadar su içersem olur kasıklarım ağrıyodu o ara üşütmüşüm demek ki nezle oldum :KK70: her şeyin bi sebebi çıktı ahhah
Canım ben F Ftxxx e dedim onu 🤭 onunda gecikmemis olabilir tabi karıştı batlar bende suan hic deme kiz bende resmen dinledim kendimi kasigim agriyordu tamam bu belirti diyordum birgun basim cok ağrıdı tansiyonmus sanirim oda ben hemen yaziyorum bas ağrısı gebelik belirtisimi bel agrisi karin ağrısı feciydi yumurtladim belkide bense 1 hafta önce yumurtlama gunum diye denemistim 🤭🤭😂😂😂 olsun ama ders oldu tecrube edindik temmuz bizi beklesin

Canım ben F Ftxxx e dedim onu 🤭 onunda gecikmemis olabilir tabi karıştı batlar bende suan hic deme kiz bende resmen dinledim kendimi kasigim agriyordu tamam bu belirti diyordum birgun basim cok ağrıdı tansiyonmus sanirim oda ben hemen yaziyorum bas ağrısı gebelik belirtisimi bel agrisi karin ağrısı feciydi yumurtladim belkide bense 1 hafta önce yumurtlama gunum diye denemistim 🤭🤭😂😂😂 olsun ama ders oldu tecrube edindik temmuz bizi beklesin
sorma sorma tam takım temmuza hazırlanıcam ayaklar fora ovu testiyle sapık gibi yumurtlamamı takip edicem ahah en azından boşa efor sarf etmem öf

Pazartesi kan vercem canım acaba çakşır suyu içmiştim kist mi yaptı diye korkuuorum

sorma sorma tam takım temmuza hazırlanıcam ayaklar fora ovu testiyle sapık gibi yumurtlamamı takip edicem ahah en azından boşa efor sarf etmem öf
Ben hazırladım valla testler hazır gleitgelen de aldim kist masajı yapıyordum ama abartmisim onuda kotu oldum 2 gundur yapmıyorum su kist korkutuyor beni ya 😔

Kizlar su an koydugum listede olupta adet yada hamile olan varsa bu mesaja yazsin cevap olara

Back