Bana kesin salladilar suan adetin 4.gunu ama seninki daha net degil umutlandirmak istemem ama ilk defa gecikmis daha kirmizilari gormemissin teste guvenmem ben olsam biraz daha gecikirse gider kan veririm emin olurum iyiceel salladılar bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kesin salladilar suan adetin 4.gunu ama seninki daha net degil umutlandirmak istemem ama ilk defa gecikmis daha kirmizilari gormemissin teste guvenmem ben olsam biraz daha gecikirse gider kan veririm emin olurum iyiceel salladılar bize
Sendemi gebesin canım :))Evet canım d'ün akşam ,silik cıktı
Canım sabah işten fırsat olmadıayy sabah deneyecektin nasıl çıktı şeker kaçırdım galibaa
Seni Biraz yoracagiz kusura bakma cnm kayık mayik Yeter bizeAyy iyiki hatirlattin ya dur hemen koyuyorum listeyi biraz ugrastircak ama kayik mayik takip edij artık
kız kaırştırdın benim daha gecikmedi kii 8 gün fln var ama abuk sabuk denemişim y aümidim yok hiç belirti de yok hepsi psikolojikti bitti. gazım var fln diyodum lahana yersem olur tabi çişim var sürekli diyodum o kadar su içersem olur kasıklarım ağrıyodu o ara üşütmüşüm demek ki nezle oldumBana kesin salladilar suan adetin 4.gunu ama seninki daha net degil umutlandirmak istemem ama ilk defa gecikmis daha kirmizilari gormemissin teste guvenmem ben olsam biraz daha gecikirse gider kan veririm emin olurum iyice
ayy allahım hadi inşallahhh çoook umutttCanım sabah işten fırsat olmadıama pzt sabah yapacam adette olmadım hala benim bu kadar gecikmez asla
Kuzum sende mi gebesin bu ara takip edemedim ya kursura bakmaSendemi gebesin canım :))
Pzt sabah net anlarım heralde canım çok silik çizgi gördüm dün akşam:)Sendemi gebesin canım :))
Dua et ireeeemmmmmmayy allahım hadi inşallahhh çoook umutttD
başladım bile ne biliyosam okumaya elifoşş inşallah güzel haber gelsin ptesiiDua et ireeeemmmmmm![]()
Canım ben F Ftxxx e dedim onukız kaırştırdın benim daha gecikmedi kii 8 gün fln var ama abuk sabuk denemişim y aümidim yok hiç belirti de yok hepsi psikolojikti bitti. gazım var fln diyodum lahana yersem olur tabi çişim var sürekli diyodum o kadar su içersem olur kasıklarım ağrıyodu o ara üşütmüşüm demek ki nezle oldumher şeyin bi sebebi çıktı ahhah
Inşallah canımbaşladım bile ne biliyosam okumaya elifoşş inşallah güzel haber gelsin ptesii
sorma sorma tam takım temmuza hazırlanıcam ayaklar fora ovu testiyle sapık gibi yumurtlamamı takip edicem ahah en azından boşa efor sarf etmem öfCanım ben F Ftxxx e dedim onuonunda gecikmemis olabilir tabi karıştı batlar bende suan hic deme kiz bende resmen dinledim kendimi kasigim agriyordu tamam bu belirti diyordum birgun basim cok ağrıdı tansiyonmus sanirim oda ben hemen yaziyorum bas ağrısı gebelik belirtisimi bel agrisi karin ağrısı feciydi yumurtladim belkide bense 1 hafta önce yumurtlama gunum diye denemistim
olsun ama ders oldu tecrube edindik temmuz bizi beklesin
Pazartesi kan vercem canım acaba çakşır suyu içmiştim kist mi yaptı diye korkuuorumBana kesin salladilar suan adetin 4.gunu ama seninki daha net degil umutlandirmak istemem ama ilk defa gecikmis daha kirmizilari gormemissin teste guvenmem ben olsam biraz daha gecikirse gider kan veririm emin olurum iyice
Ben hazırladım valla testler hazır gleitgelen de aldim kist masajı yapıyordum ama abartmisim onuda kotu oldum 2 gundur yapmıyorum su kist korkutuyor beni yasorma sorma tam takım temmuza hazırlanıcam ayaklar fora ovu testiyle sapık gibi yumurtlamamı takip edicem ahah en azından boşa efor sarf etmem öf
Bakin baklm su an iyimiSeni Biraz yoracagiz kusura bakma cnm kayık mayik Yeter bize![]()
Yokmkız ben değilim bugun test yaptım kalbim kadar beyaz dı ama adet olmadım pzrtsi kan vercemKuzum sende mi gebesin bu ara takip edemedim ya kursura bakma
çok düzgün ama 9 kişi görünüyor kızBakin baklm su an iyimi