• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün yoğun kıvamlı kahverengi üç beş damla şeklinde, adet sancısı da yok, hiç umudum yok ama inşallah yerleşme kanamasıdır, sen mutlaka doktora git pzt ilaç Vs verir kuzum
Aslina bakarsan bende yerlesme oldugunu dusunuyorum internete baktim rengi kivami tam anlatilan sekilde ve adetten 4 ila 2 gun once olur benm bata 3 gun var

Kuzum doktorum tanıdık. O yüzden bi kontrol olmak istiyorum bebek istedigimizi biliyor zaten ona göre bakacak. Evet batıma var ama o zaten normal bi bat tarihi bile değil ki.. 40.günüme giriyorum yarın döngümün. 🥲
Ooooo bilmiyordum ben o zaman sen görün kuzum insallah kötü bir şey çıkmaz 🙏🥰🤗

Aslina bakarsan bende yerlesme oldugunu dusunuyorum internete baktim rengi kivami tam anlatilan sekilde ve adetten 4 ila 2 gun once olur benm bata 3 gun var
Aynen benim de 4 var, inşallah hayırlı haberler bakalım 🙏😊 dikkat et yorma kendini ani hareketler yapma kuzum 🥰

Kuzum doktorum tanıdık. O yüzden bi kontrol olmak istiyorum bebek istedigimizi biliyor zaten ona göre bakacak. Evet batıma var ama o zaten normal bi bat tarihi bile değil ki.. 40.günüme giriyorum yarın döngümün. 🥲
Canım utaniyorum burdan sormaya ya netten arastirdim ama bulamadım ozelden bir soru sorayım mi sana 🙈 rahimle alakalı

Kizlaarr bat son 2 bugün sadece bel ağrım var birde sırtım ağrıyor ama az önce farkettim az miktarda beyaz yapışkan uzayan bı akıntı gelmiş sizce adet belirtisimi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bugüne kadar akıntım hep su gibiydi süt kıvamında

Selam kizlar bat a kaldi 6 gun
Gecen pazar pikti degerlendirdik iliskiden kac gun sonra testte cikar acaba.gerci gecen ay kimyasal gecirdigim icin bu sefer kendimi tutabilirsem adet gunune kadar tutcam ..

O konuda bilgim yok işte cnm ben adet söktürücü verince direk gebelik düşünüyorum dedim tutunmasına yardımcı olur zaten bu dedi tarlusal hakkında bilgim yok ama
Tm cnm tşk ederim, bende bebek için uğraşıyorum adet olmayınca tarlusal verdi 14 gün oldu hala tık yok

Sen eğer hamis olmazsan bi daha ki ay bal tarçın çörek otu kuru denesene bi de ovulasyon testi kullan bnm de 1. Hamileligimde oyleydi dongum onunla erkenden yumurtlama görmüştüm bi de yumurtlama masajı dene bi ay da böyle deneyelim olmazsa daha detaylı gorusursun doktorla eşine de şekersiz Türk kahvesi kabak çekirdeği ve keçiboynuzu pekmezi ilk hamileligimde oyle yapmıştım bun da daha o kafaya gelmedim
Kizlaarr bat son 2 bugün sadece bel ağrım var birde sırtım ağrıyor ama az önce farkettim az miktarda beyaz yapışkan uzayan bı akıntı gelmiş sizce adet belirtisimi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bugüne kadar akıntım hep su gibiydi süt kıvamında
Valla can senin o dediğin bi gun önce ilişki olmadıysa yumurtlama akıntısı gibi

Kızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 63A9EC91-DA8F-40B9-9195-FC831B10FFB5.webp
    63A9EC91-DA8F-40B9-9195-FC831B10FFB5.webp
    135,8 KB · Görüntüleme: 86
Sen eğer hamis olmazsan bi daha ki ay bal tarçın çörek otu kuru denesene bi de ovulasyon testi kullan bnm de 1. Hamileligimde oyleydi dongum onunla erkenden yumurtlama görmüştüm bi de yumurtlama masajı dene bi ay da böyle deneyelim olmazsa daha detaylı gorusursun doktorla eşine de şekersiz Türk kahvesi kabak çekirdeği ve keçiboynuzu pekmezi ilk hamileligimde oyle yapmıştım bun da daha o kafaya gelmedim

Valla can senin o dediğin bi gun önce ilişki olmadıysa yumurtlama akıntısı gibi
Canım adet olursam zaten yumurtlama masajı falanda denicem ovu testi alcam. O kürüde araştırayım onuda yaparım tadı güzelse

Back