İlk denemem cnmDilay8508 canım kaç aydır deniyosun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemem cnmDilay8508 canım kaç aydır deniyosun sen
Bence direk kan testi yaptir. Bosa erken gebelik testine para odeme. Hem kan da degerine bakarsin nasil olsa bidaha kan testi isteyecek doktor iki katina cikip cikmadigina bakacak. Hepsini bir halletmis olursunYaainanamadım bende hemen burda paylaşayım dedim
çok teşekkür ederim
pazartesi erken gebelik testi alayım da bir de onunla deneyeyim
Hamilesin bebegim hayirli olsunKızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
Ovulasyon takibi yaptinmi pekiİlk denemem cnm
Kızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
Doğru diyorsun öyle yapayım bari. Çok sağol cnmBence direk kan testi yaptir. Bosa erken gebelik testine para odeme. Hem kan da degerine bakarsin nasil olsa bidaha kan testi isteyecek doktor iki katina cikip cikmadigina bakacak. Hepsini bir halletmis olursun![]()
Yaptım canım ama ilk kez denediğim için çok da doğru mu yaptım anlamadım. Trendyoldan almıştım. Geç de geldi 5 gün ovülasyon testi yaptım. Takvımden bir gün önceye denk geldi yumurtlama ve çatlama. Çatlama günü ve bir önceki gün de regl agrısı gibi agrı oldu kasıklarımdaOvulasyon takibi yaptinmi peki
Çok teşekkür ederimCanim hayırlı olsun bencede hamilesin darısı başımıza insallah
Canımm çok teşekkür ederimHamilesin bebegim hayirli olsun![]()
Hangi gundu catlama pekiYaptım canım ama ilk kez denediğim için çok da doğru mu yaptım anlamadım. Trendyoldan almıştım. Geç de geldi 5 gün ovülasyon testi yaptım. Takvımden bir gün önceye denk geldi yumurtlama ve çatlama. Çatlama günü ve bir önceki gün de regl agrısı gibi agrı oldu kasıklarımda
Çok teşekkür ederimAmin inşallah. Başlıktaki herkesin başına inşallah.
19 mayısHangi gundu catlama peki
Anladim cnm hadi hayirlisi benmde 17 mayisti catlama19 mayıs
İkinci silik bir çizgi var gördüm yanı insallah 2 gün sonra tekrardan test yap kuzum insallah yaaa çok sevindimKızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
Bende goruyorum ikinci cizgiyiKızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
dün hepimiz doğuruyoduk bugün hepimiz eleniyoruzBenim negatifliğim herkesi vurdu![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah kanda da çıkarBende goruyorum ikinci cizgiyihayırlı ve güzel haberler alırsın umarım
tebriklerrr
ayy 5 gün kala kaset tetlerde çıkabiliyor muu erken gebelik testi mi buu bende görüdm valla hayırlı olsunnKızlar batıma beş gün var. Kasık agrısı, batma, idrarda tortu vb artınca dayanamadım artık test yaptım. Bir bakar mısınız?
Bende 5 gun kala kaset testte gordum cikabiliyorayy 5 gün kala kaset tetlerde çıkabiliyor muu erken gebelik testi mi buu bende görüdm valla hayırlı olsunn
Canım çok teşekkürler. Çok değişik bir heyecanmışİkinci silik bir çizgi var gördüm yanı insallah 2 gün sonra tekrardan test yap kuzum insallah yaaa çok sevindim![]()
Erken gebelik testi değil normal kaset test :)) bende şaşırdım. İnşallah sonu güzel olurayy 5 gün kala kaset tetlerde çıkabiliyor muu erken gebelik testi mi buu bende görüdm valla hayırlı olsunn