• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün kala görmüştüm ama 5 gün kala daha iyiymiş bende 5 gün kala yapacam ozaman önümüzdeki cuma ben test yaparım sevgili topik 😂😂

Sen eğer hamis olmazsan bi daha ki ay bal tarçın çörek otu kuru denesene bi de ovulasyon testi kullan bnm de 1. Hamileligimde oyleydi dongum onunla erkenden yumurtlama görmüştüm bi de yumurtlama masajı dene bi ay da böyle deneyelim olmazsa daha detaylı gorusursun doktorla eşine de şekersiz Türk kahvesi kabak çekirdeği ve keçiboynuzu pekmezi ilk hamileligimde oyle yapmıştım bun da daha o kafaya gelmedim

Valla can senin o dediğin bi gun önce ilişki olmadıysa yumurtlama akıntısı gibi
Bir gün önce ilişki oldu canım🤦

Elendim ben adet oldum kızlar 🤷‍♀️
ah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..
ben şeyi fark ettim cupcuptan sonra çişe gidiyodum 5 dk bekleyip bütün çocuklarımı yolluyomuşum.
evlendiğimizde beri en çok bu ay birlikte olduk resmen onu da yanlış olmuşum ahahhaa o yüzden hiç ümidim kalmadı

ah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..
ben şeyi fark ettim cupcuptan sonra çişe gidiyodum 5 dk bekleyip bütün çocuklarımı yolluyomuşum.
evlendiğimizde beri en çok bu ay birlikte olduk resmen onu da yanlış olmuşum ahahhaa o yüzden hiç ümidim kalmadı
Yerleşme kanaması olduğuna o kadar inanmıştım ki.. Nasip değilmiş demek. Sizler de pozitif görürüz inşallah 🙏
İlk 20 dk kalkmamaya tuvalete gitmemeye çalış kuzum,

Back