- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım ovu testi mi kullanmıştın? Hamilesinİlk denemem cnm
Ruh halimiz o kadar karıştı kidün hepimiz doğuruyoduk bugün hepimiz eleniyoruz![]()
Bir gün önce ilişki oldu canımSen eğer hamis olmazsan bi daha ki ay bal tarçın çörek otu kuru denesene bi de ovulasyon testi kullan bnm de 1. Hamileligimde oyleydi dongum onunla erkenden yumurtlama görmüştüm bi de yumurtlama masajı dene bi ay da böyle deneyelim olmazsa daha detaylı gorusursun doktorla eşine de şekersiz Türk kahvesi kabak çekirdeği ve keçiboynuzu pekmezi ilk hamileligimde oyle yapmıştım bun da daha o kafaya gelmedim
Valla can senin o dediğin bi gun önce ilişki olmadıysa yumurtlama akıntısı gibi
Kiz sen de bi çay için bi kola icion dikkat etseneBu da bugün ovülasyon testim ama kola içmiştim
O zaman gelen sey spermBir gün önce ilişki oldu canım![]()
Canın sağolsun canım bir dahaki aya inşallahYok ya ne hayalet var ne mayalet hiç adetimde geçmezdi kendi kendimi hamilelik piskolojisine soktum demekki
C. Tesi herkes evde olunca çok giremiyorum ben de..Bugün formdan düştük herkeste bi baygınlık![]()
Allah iyiliğinizi versinSeymi dostum yine yanginlar yine ben![]()
Tamam söz iki saat içmeden yapıcam 6 dan beri içmedim bişeyKiz sen de bi çay için bi kola icion dikkat etsene![]()
Canın sağolsun canım bir dahaki aya inşallah
C. Tesi herkes evde olunca çok giremiyorum ben de..
Allah iyiliğinizi versin
Bez bile almış adam heyecandan![]()
12 17 arası iyi çıkıyor bak ona da dikkat et bir dahaTamam söz iki saat içmeden yapıcam 6 dan beri içmedim bişey
Elendim ben adet oldum kızlardün hepimiz doğuruyoduk bugün hepimiz eleniyoruz![]()
GercektenmiElendim ben adet oldum kızlar![]()
ah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..Elendim ben adet oldum kızlar![]()
İnşallah inşallah sıkma caniniMalesef gerçekten baya yıkıldım ama önümüzdeki ay artık inşallah![]()
Yerleşme kanaması olduğuna o kadar inanmıştım ki.. Nasip değilmiş demek. Sizler de pozitif görürüz inşallahah deme yaa valla %90ınımızın belirtileri yalancı belirti çıktı yazıklar olsun bize temmuz grubunda görüşürüz..
ben şeyi fark ettim cupcuptan sonra çişe gidiyodum 5 dk bekleyip bütün çocuklarımı yolluyomuşum.
evlendiğimizde beri en çok bu ay birlikte olduk resmen onu da yanlış olmuşum ahahhaa o yüzden hiç ümidim kalmadı
Darisi bize olsun inslalahCanım çok teşekkürler. Çok değişik bir heyecanmış![]()