• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bn de çok karisigim ya vücudum ne durumda hiç bilmiyorum 😕😕 Çarşamba doktora gittiğimizde âdetin 24. Günü bı yumurta var değerlendirin dedi. Ee şimdi ne oldu bu yumurtaya catladi mi yoksa oyle mi kaldi 😔Pko var zaten hiç olmuyor yumurtlma,adetler de düzensiz sadece masaj yaptım bu ay. Rahim duvari kalinlasmamisti Çarşamba günü baktığımızda..

Dur bismillah kiz ama ben de bebem olunca usg de görünce alacam bir suru hep temkinli yaklaşmaktan sıkıldım.
😂😂😂😂 Takimi kiz kardesim almis bezleri dun esim almis cildiriyorum umarim gervek bir gebeliktir Hevesleri bosa cikmaz

Kızlar bir şey soracağım perşembe yumurta catladi silik bir çizgi vardı ama cuma ve bugun hiç çizgi yok ve 2 saat önce sıvı alimi yapmıyorum 2 gundur de 4 4 buçuk gibi yapıyorum testi

Kuzum daha senin bata 10 gün yok mu ben mi yanlış biliyorum barı 5 gün kala yap yinede sen bilirsin de erken diye düşünüyorum ben
Kuzum doktorum tanıdık. O yüzden bi kontrol olmak istiyorum bebek istedigimizi biliyor zaten ona göre bakacak. Evet batıma var ama o zaten normal bi bat tarihi bile değil ki.. 40.günüme giriyorum yarın döngümün. 🥲

Evet bu gun 2 kez daha geldi sumuksu sekilde kahverengi
Benim de bugün yoğun kıvamlı kahverengi üç beş damla şeklinde, adet sancısı da yok, hiç umudum yok ama inşallah yerleşme kanamasıdır, sen mutlaka doktora git pzt ilaç Vs verir kuzum

Back