Ahahhaha 3 gündür de biz moladayız nöbetçiydi sonra dedik yorgunum dünde griptim kaçmamıştır inş zavallıcıklarr çünkü tam yumurtlama şeyimi bilmiyorumHamile psikolojisine girdim ya dün yapmamız gerekiyodu yapmadık ama bugün yılmak yok devam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaha 3 gündür de biz moladayız nöbetçiydi sonra dedik yorgunum dünde griptim kaçmamıştır inş zavallıcıklarr çünkü tam yumurtlama şeyimi bilmiyorumHamile psikolojisine girdim ya dün yapmamız gerekiyodu yapmadık ama bugün yılmak yok devam![]()
Aynen bıraktım ne tortu kaldı ne sancı ne memiş şişkinliği yeniden doğmuş gibiyim şuan zaten mucizeydi bu kadar erken bunca belirti görmem sabah bile dayanamayıp normal test yaptım 9 gün önce çıkacak sanki pehBenimde belirtiler birden yok olmustu hatta sormuştum kızlar belirtiler hep mi devam ediyor benim suan hicbir sey yok diye ama sizin idrarda tortu falanda varmis bende o yoktu benimde belirtiler vardi kasık agrisi bel karin agrisi ama sizinki kadarda böyle fazla degildi sivilce normalde çıkmayıp bu aralar cikiyorsa buda bir belirti cok fazla dinlemeyin vucudunuzu kızlar cidden sonra çıkmayınca insan üzülüyor
Kanki o fazla cupcuptan olabilir mi sjdksksşsdi gün aşırıyı çok abarttık galiba benimde öyle
Aaaa benimde bat 6 HaziranYapmadım canım pazartesi sabah yapacağım. 7 haziran batım. Pazartesi cıkmazsa perşembe bidaha yapacagım yoksa artık adeti beklerim paşa paşa![]()
benim bat geçti bugün 3.gün gecikeli hala regl olmadımKaç gün kala yaptınız testi acaba
Bende 8 gun kala test yapmistim bembeyaz cikmisti bu seferde erken daha diye umutlandirdim kendimi kirmizilari görünce hayal kırıklığı oldu uzulmedim pek fazla çünkü oylesine takvimden takip ederek denedik bu ay cephaneligimi hazırladım daha bilincli takip edecegim hani insan umutlanmaz en kotusune hazirlarsa kendini bence sonuc negatif cikarsa üzülmez pozitif cikarsa çok daha mutlu olur tabi bu insanin elindede değil ama biraz rahat bırakmak lazim bu mevzuyu ben onu anladim bu ayAynen bıraktım ne tortu kaldı ne sancı ne memiş şişkinliği yeniden doğmuş gibiyim şuan zaten mucizeydi bu kadar erken bunca belirti görmem sabah bile dayanamayıp normal test yaptım 9 gün önce çıkacak sanki peh
En garanti olan bu varya ama ben yapamam o kadar mecalim yok benimGerçekten hayatımda bu kadar seksi ilk defa bi ay içinde yaptım
Canım evet en garantisi 2 güne bir bencede ama biz suan 3.günü aştık o yüzden bi tırsma var acaba kaçırdık mı diyeEn garanti olan bu varya ama ben yapamam o kadar mecalim yok benim![]()
Gerçekten öyle daha ilk deneme ya insan çok umutlu oluyormuş halbuki program makina yani ne kadar sağlıklı yumurtlamanı söyleyebilir ovu testlerinden alcam öteki aya en azından faha bilinçli olurum mantıklı mantıklı umutlanırım ahahhaBende 8 gun kala test yapmistim bembeyaz cikmisti bu seferde erken daha diye umutlandirdim kendimi kirmizilari görünce hayal kırıklığı oldu uzulmedim pek fazla çünkü oylesine takvimden takip ederek denedik bu ay cephaneligimi hazırladım daha bilincli takip edecegim hani insan umutlanmaz en kotusune hazirlarsa kendini bence sonuc negatif cikarsa üzülmez pozitif cikarsa çok daha mutlu olur tabi bu insanin elindede değil ama biraz rahat bırakmak lazim bu mevzuyu ben onu anladim bu ay
Ahahhaha olmaz ama tam bir netice alana kadar devam etmen lazımdıCanım evet en garantisi 2 güne bir bencede ama biz suan 3.günü aştık o yüzden bi tırsma var acaba kaçırdık mı diyesen bütün ay tavşan gibi seviş son günlerde 3 gün yorul olcak iş değil
![]()
Aynen canım bende aldım adetin bitmesini bekliyorum yapmak icin testleri pkolu olanda hamile kaliyor kolayca takip ederek adet gunleri baya duzensiz olanlar 90 kusur gunde yumurtlama goren vardı kesinlikle bilinçli ilerlemek daha iyi olacak insallahGerçekten öyle daha ilk deneme ya insan çok umutlu oluyormuş halbuki program makina yani ne kadar sağlıklı yumurtlamanı söyleyebilir ovu testlerinden alcam öteki aya en azından faha bilinçli olurum mantıklı mantıklı umutlanırım ahahha
Valla ya dün geceyi değerlendirmemiz lazımdı neyse belki şanslıysak bazı spermler 72 saati görüyomuşAhahhaha olmaz ama tam bir netice alana kadar devam etmen lazımdızaten canınız cıkmış biraz daha çıksın ne olacak
ben kendimi hic oyle düşünemiyorum yaa zaten aram iyi değil vajinismus gecirmemden dolayı herhalde yığılır kalirdim en son
![]()
Evett benim mesela çok çok düzensiz geçen ay 30 önceki 40 önceki 35 önceki 43 gün olmuş hahaha bu ay ondan 7 haziran dedim ama meçhul o bile diyorum belki hiç yumurtlamadım bile dahaAynen canım bende aldım adetin bitmesini bekliyorum yapmak icin testleri pkolu olanda hamile kaliyor kolayca takip ederek adet gunleri baya duzensiz olanlar 90 kusur gunde yumurtlama goren vardı kesinlikle bilinçli ilerlemek daha iyi olacak insallah![]()
Belkide hamişsindir bilemeyiz canımValla ya dün geceyi değerlendirmemiz lazımdı neyse belki şanslıysak bazı spermler 72 saati görüyomuş![]()
Olsun Allah nasip edince gerisi hikaye gibi ya zevk suyundan bile hamile kalanlari okuyunca gercekten nasip kısmet biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allaha kalmış ne yapalım canimEvett benim mesela çok çok düzensiz geçen ay 30 önceki 40 önceki 35 önceki 43 gün olmuş hahaha bu ay ondan 7 haziran dedim ama meçhul o bile diyorum belki hiç yumurtlamadım bile daha
Genellikle 6. Haftadan sonra başlar bulantilar bana sanki stres kaynaklı gibi geldi canimcim kan tahlilini de bir gün sonra yaptın ondan öyle çıkmıştır önemli olan pazartesi kac çıkacakKizceler benm dun gece cok migdem bulandi bu kadar erken baslarmi mide bulantilari uyuyamadim bulantidan rsmen
ayy hadi inşallahh bebiştir erken gebelik testi yaptın mııburaya güncelleme bırakıyım. bata 10 gün kala regl sancısı gibi sancılarım başladı, erken olucam heralde dedim ama daha olmadım. regl sancısı dışında belirti olmadığı için umutsuzdum ama bugün ikidir sadece peçeteye gelen akıntıyla karışık bir pembelik de var. bat 31 mayıs bakalım regle dönecek mi..