- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Agri yoksa yerleşme kuzum kafana takmaAz önce yine gelmiş bir kaç damla ama bu sefer kahverengi.. Adet öncesi lekelenme bu bir kaç güne adet olurum kesin
Aynenn aynenn 1 grqm ümdim yok nedense kasık ağrım da kalmadı çünkü hahaha heralde ayı gib 2 hagta yumurtladım onun belirtileriydi yumurtlama bitti dostluk bittiSanki burdan temmuz grubuna gitcekmişim gibi bi his geldi
Benimde düne göre agrılarım bugün hafifledi sanki niye böyle oldu bilmiyorumAynenn aynenn 1 grqm ümdim yok nedense kasık ağrım da kalmadı çünkü hahaha heralde ayı gib 2 hagta yumurtladım onun belirtileriydi yumurtlama bitti dostluk bitti
O konuda bilgim yok işte cnm ben adet söktürücü verince direk gebelik düşünüyorum dedim tutunmasına yardımcı olur zaten bu dedi tarlusal hakkında bilgim yok amaTşkler, peki tarlusalmı iyi duphaston mu dr bana tarlusal verdi kullanmadım hala
Beklerrim dicem de gelmesen daha iyi canimSanki burdan temmuz grubuna gitcekmişim gibi bi his geldi
Naptin kiz iyi misinBenmde cikmisti 3 tane hemde ama gitti
Hadi inşallah bnmde öyle olurBende hep adet belietilerimi yadiyordum adet olucam saniyordum ama hamileymisim
Canım sen test yaptin mi bugun tekrar? Adete kaç varCanım aynı karın ağrısı hafif hafif,bel ağrısı var kasık agrısı ve ödem. Baska hiçbir şey yok
Dün hele çok şiddetliydi bugün biraz daha iyi sanki. Valla kendi kendime mi gelin güvey oluyorum acaba diyorumm
Ahahaha bende de o his var ama inşallah anneler grubuna geçiş yaparızSanki burdan temmuz grubuna gitcekmişim gibi bi his geldi
Belli olcak 1 haftaya canımBeklerrim dicem de gelmesen daha iyi canim
İyiyim cok şükürNaptin kiz iyi misin
Yapmadım canım pazartesi sabah yapacağım. 7 haziran batım. Pazartesi cıkmazsa perşembe bidaha yapacagım yoksa artık adeti beklerim paşa paşaCanım sen test yaptin mi bugun tekrar? Adete kaç var
Insallah hayirlica kismet olurBelli olcak 1 haftaya canıminsallah gelmem tabi ama ne bileyim hala bi çizgi göremedik doğru düzgün.
Hadi inşallah bakalmAgri yoksa yerleşme kuzum kafana takma
Kanki o fazla cupcuptan olabilir mi sjdksksşsdi gün aşırıyı çok abarttık galiba benimde öyleBide afedersiniz şeyim ağrıyo sanki
Ahhahahaj ya 4 gündür yapmıyoz ama bir yandan üzülüyorum ya kaçırdıysam diye bugün denicem gene napıyımKanki o fazla cupcuptan olabilir mi sjdksksşsdi gün aşırıyı çok abarttık galiba benimde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?