Tşkler, peki tarlusalmı iyi duphaston mu dr bana tarlusal verdi kullanmadım halaEvet cnm gebelik olursada tutunmasına yardımcı oluyormuş
Az önce yine gelmiş bir kaç damla ama bu sefer kahverengi.. Adet öncesi lekelenme bu bir kaç güne adet olurum kesinBende iyiyim teşekkür ederim inşallah lekelenme yerleşme kanaması dır canımm
İnşallah kat kat katlanır canımHayırlısı canım benim inşallah pzt 3 4 katına çıkar değerdoktorumla görüştüm ama ilk gebeliklerin %30 kısmı kimyasal oluyor dedi korkulacak bir şey olmadığını falan söyledi inşallah bakalım
Bence yerleşme buuu.Az önce yine gelmiş bir kaç damla ama bu sefer kahverengi.. Adet öncesi lekelenme bu bir kaç güne adet olurum kesin
Kaç gün kala yaptınız testi acabaKızlar ben bi daha test yaptım bu sefer erken gebelik testi ve yine silik çizgi gördüm bu sefer ki daha belirgin cıktı
Yerleşme 2 3 gün sürebiliyor deniyorduu yerleşmediir inşşAz önce yine gelmiş bir kaç damla ama bu sefer kahverengi.. Adet öncesi lekelenme bu bir kaç güne adet olurum kesin
Keşke ama yok kuzum biliyorum kendimi her adetten önce kahverengi lekelenmem olur, dün rengi hafif kırmızı diye umutlandıydımBence yerleşme buuu.
6 gün bile sürenler varmış ama benim tam adet öncesi belirtilerim bunlsr, neyse bakalım nasipte varsa.. 3 güne belli olurYerleşme 2 3 gün sürebiliyor deniyorduu yerleşmediir inşş
Bende hep adet belietilerimi yadiyordum adet olucam saniyordum ama hamileymisim6 gün bile sürenler varmış ama benim tam adet öncesi belirtilerim bunlsr, neyse bakalım nasipte varsa.. 3 güne belli olur
Olsun kuzum hayırlısı olsumKeşke ama yok kuzum biliyorum kendimi her adetten önce kahverengi lekelenmem olur, dün rengi hafif kırmızı diye umutlandıydım
Ayyy hayir yaaa subat annelerine gidelimSanki burdan temmuz grubuna gitcekmişim gibi bi his geldi
Gönlümde ondan yana ama bilmiyorumm içimde bi sıkıntı var bugün sanki yüzümde gene sivilce cıktıAyyy hayir yaaa subat annelerine gidelim
Benmde cikmisti 3 tane hemde ama gittiGönlümde ondan yana ama bilmiyorumm içimde bi sıkıntı var bugün sanki yüzümde gene sivilce cıktı
Bende de sarimtirak kahverengiye benzer akıntı gelmişti ama kesildi o suan batına kaç gün var benim 7 gün kaldı meselaKızlar ne olur yardım edin kafamda deli sorular dün de buraya yazmıştım iki hastadır göğüslerim şişti ve ilk defa böyle oldu dün de ucunda beyazlık var diye dünde akşam da sarı akıntım oldu sarı akıntı kafamı karıştırdı ya
Ooo keyfin yerindeGünaydın ballı coreklerim
Ahahahahah evet yerinde sabahin korunde kalktim borekle çörekler yaomaya baslayinca oyle oldu amin insallahOoo keyfin yerindebörekler çörekler. Maşallah canım allah bozmasın. Burdaki herkesin de allah muradını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?