Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün doktoruma sordum lekelenme durumumu, yerleşme kanamasıysa 3 gün sonra erken testler de çıkar diyor o da, Salı günü yapıcam bakalım inşallah
Aynen canım sormakta iyi yapmışsın.. Bir doktor kendi sitesinde çok ayrıntılı yazmıştı bunları bende orda okumuştum..
Erken yapıp da boşa üzülmeye gerek yok

Günaydın kızçelerr
Günaydın
Kizceler benm dun gece cok migdem bulandi bu kadar erken baslarmi mide bulantilari uyuyamadim bulantidan rsmen
Daha erken canım bhcg iyice yükselince bulantılar başlıyor. Herkeste aynı olmaz ama bende 7-8-9.haftalar da bulantım olmuştu

Bende iyiyim dün gece baya kötüydüm ama sol kasığımda fena batmalar vardı uyuyunca geçmiş, pazartesi vereceğim kan sonucuna göre de hafta içi kendi doktoruma muayneye gideceğim
Hadi hayirlisi baklm

Benmde kimyasal olabilir belki cnm 18.50 den 21.05 olmus degerim az yukselmis baklm p tesiye nolcak

Günaydınn canlarımm benim belirtiler bir bir kaybolmaya başlıyor bata 2 5 hafta kala başlayan göğüs sertleşmem yumuşamaya başladı ahahah 2 gün önce semsertti dün bir baktım anaaa yumoş oluyo dokununca sancısı devam da yumoş.. heralde psikolojim düzelmeye başladı ondan bata 9 kaldıı

Benmde kimyasal olabilir belki cnm 18.50 den 21.05 olmus degerim az yukselmis baklm p tesiye nolcak
Hayırlısı canım benim inşallah pzt 3 4 katına çıkar değer doktorumla görüştüm ama ilk gebeliklerin %30 kısmı kimyasal oluyor dedi korkulacak bir şey olmadığını falan söyledi inşallah bakalım

Belirtilerin ne durumda
Canım aynı karın ağrısı hafif hafif,bel ağrısı var kasık agrısı ve ödem. Baska hiçbir şey yok
Dün hele çok şiddetliydi bugün biraz daha iyi sanki. Valla kendi kendime mi gelin güvey oluyorum acaba diyorumm

Benm goguslerimde yumusadi ama acisi devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…