- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Hadi bakalım başlıyor iyice net belirtiler, pazartesi doktor bakalım kaç günlük dicekKizceler benm dun gece cok migdem bulandi bu kadar erken baslarmi mide bulantilari uyuyamadim bulantidan rsmen
Amin inşallah canım benim dua et bizim için deBen hamileyim canm cok sukurdarisi hepinize olsun insallah
Evet insallahHadi bakalım başlıyor iyice net belirtiler, pazartesi doktor bakalım kaç günlük dicek
Ediyorum herzamanAmin inşallah canım benim dua et bizim için de
Aynen canım sormakta iyi yapmışsın.. Bir doktor kendi sitesinde çok ayrıntılı yazmıştı bunları bende orda okumuştum..Dün doktoruma sordum lekelenme durumumu, yerleşme kanamasıysa 3 gün sonra erken testler de çıkar diyor o da, Salı günü yapıcam bakalım inşallah
GünaydınGünaydın kızçelerr
Daha erken canım bhcg iyice yükselince bulantılar başlıyor. Herkeste aynı olmaz ama bende 7-8-9.haftalar da bulantım olmuştuKizceler benm dun gece cok migdem bulandi bu kadar erken baslarmi mide bulantilari uyuyamadim bulantidan rsmen
Günaydın canım benim, geçmiş olsun nasılsınGünaydın ballı coreklerim
İyiyim cok sukur sen nasilsin tekrar ne zaman kan verceksinGünaydın canım benim, geçmiş olsun nasılsın
Bende iyiyim teşekkür ederim inşallah lekelenme yerleşme kanaması dır canımmSen nasılsın canım
Bende iyiyim dün gece baya kötüydüm ama sol kasığımda fena batmalar vardı uyuyunca geçmiş, pazartesi vereceğim kan sonucuna göre de hafta içi kendi doktoruma muayneye gideceğimİyiyim cok sukur sen nasilsin tekrar ne zaman kan verceksin
Hadi hayirlisi baklmBende iyiyim dün gece baya kötüydüm ama sol kasığımda fena batmalar vardı uyuyunca geçmiş, pazartesi vereceğim kan sonucuna göre de hafta içi kendi doktoruma muayneye gideceğim
Nasılsın kuzumHadi hayirlisi baklm
Hepimiz için canımmHadi hayirlisi baklm
İyiyim cok sukur sen nasilsinNasılsın kuzum
Benmde kimyasal olabilir belki cnm 18.50 den 21.05 olmus degerim az yukselmis baklm p tesiye nolcakHepimiz için canımm
Bir de kızlar aranızda benim gibi kimyasal geciren oldu mu bugün bat 8 gün geçti hala kanamam yok, göğüs hassasiyetim devam ediyorHaso18 dediği gibi tişört deyince bile acıyor bazen var mı anlatmak istedikleriniz çok bilgim yok bu konuda
Sagol canm şükür bende iyiyimİyiyim cok sukur sen nasilsin
Belirtilerin ne durumdaSagol canm şükür bende iyiyim
Hayırlısı canım benim inşallah pzt 3 4 katına çıkar değerBenmde kimyasal olabilir belki cnm 18.50 den 21.05 olmus degerim az yukselmis baklm p tesiye nolcak
Canım aynı karın ağrısı hafif hafif,bel ağrısı var kasık agrısı ve ödem. Baska hiçbir şey yokBelirtilerin ne durumda
Benm goguslerimde yumusadi ama acisi devam ediyorGünaydınn canlarımm benim belirtiler bir bir kaybolmaya başlıyor bata 2 5 hafta kala başlayan göğüs sertleşmem yumuşamaya başladı ahahah 2 gün önce semsertti dün bir baktım anaaa yumoş oluyo dokununca sancısı devam da yumoş.. heralde psikolojim düzelmeye başladı ondan bata 9 kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?