• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynenn aynenn 1 grqm ümdim yok nedense kasık ağrım da kalmadı çünkü hahaha heralde ayı gib 2 hagta yumurtladım onun belirtileriydi yumurtlama bitti dostluk bitti 😂😂
Benimde düne göre agrılarım bugün hafifledi sanki niye böyle oldu bilmiyorum🙄

Tşkler, peki tarlusalmı iyi duphaston mu dr bana tarlusal verdi kullanmadım hala
O konuda bilgim yok işte cnm ben adet söktürücü verince direk gebelik düşünüyorum dedim tutunmasına yardımcı olur zaten bu dedi tarlusal hakkında bilgim yok ama

Benimde belirtiler birden yok olmustu hatta sormuştum kızlar belirtiler hep mi devam ediyor benim suan hicbir sey yok diye ama sizin idrarda tortu falanda varmis bende o yoktu benimde belirtiler vardi kasık agrisi bel karin agrisi ama sizinki kadarda böyle fazla degildi sivilce normalde çıkmayıp bu aralar cikiyorsa buda bir belirti cok fazla dinlemeyin vucudunuzu kızlar cidden sonra çıkmayınca insan üzülüyor

Hamile psikolojisine girdim ya dün yapmamız gerekiyodu yapmadık ama bugün yılmak yok devam :KK70:

Back