Yumurtlama gibi duruyor canımPeki suan yumurtlama mı acaba yorumunuz nedir tam koyu olmadı sanki
Hoşgeldin canım, yaşadıkların için üzüldüm çok geçmiş olsun , ama Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez, az kalmış inşallah pozitiftirMerhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasin inşallah.
1 sene önce 5haftalik hamileyken kanamam başlamıştı ne yazikki dış gebelik yaşadım iç kanama başladığı için sağ tüpüm alındı.ozmandan beri hiç korunmadik.dogal yolla hamile kalmam biraz düşük sadece sol tüp ile hamile kalabilirim.catlatma iğnesi klomen herşeyi denedik ama maalesef olmadı her ay hamileyim sanıp hep hüsran oldu sonu.belirti aramaktan kendimi dinlemekten araştırmakta kadın doğum doktoru gbi hissediyorum kendimison adet tarihim 3 Mayıs bat.31 Mayıs adetlerim düzenlidir en fazla 1 gün gecikir.adetime 6gun varken dayanamadım kaset testlerden yaptım tabiki çıkmadı smdi kendimi zor tutuyorum yapmamak için bekliycem inşallah gecikmemi inşallah vardır .bu ay belirtilerimde değişik olarak sadece iki gün migdem bulandı vede sol kasığımda batma çok oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin kusura bakmayın uzun oldu biraz
Sabah değerlendirmek daha iyi oluyor diye biliyorum, her türlü değerlendirin benceEki Görüntüle 2859901
Kızlar adetimin 11.gunu bitti suanda. 27gunde bir oluyorum. Suan kasiklarimda hafif sancı var gunduz ovulasyon testim silikti fakat az once yaptigimda koyulastigini gördüm. Sizce yumurtlama mı oglum hala uyumadi bu geceyi galiba degerlendiremicez. Sizce kacirir miyim sabah iliski olmali mi?
Dün doktoruma sordum lekelenme durumumu, yerleşme kanamasıysa 3 gün sonra erken testler de çıkar diyor o da, Salı günü yapıcam bakalım inşallahGünaydın kızlarrrr
Testleri güzel haberleri gördükçe herkesin test yapası geliyor bugünlerde
Ama test yapması gereken bazı arkadaşlar hala bekliyor@ftxx
Ben de adet oldum canım teste de güvenmemek lazımBende her zaman heo test yspiyodum bu ay umudumda yok testde yapmyrm
Ben hamileyim canm cok sukurBen de adet oldum canım teste de güvenmemek lazım
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşBen hamileyim canm cok sukurdarisi hepinize olsun insallah
Günaydın canımGünaydın kızçelerr
Tesekkur ederim insallahHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş
Canim günaydın cok gecmis olsun nasılsın bugünGünaydın ballı coreklerim
İyiyim cok sukur baklm pazartesiye ak koyun kara koyun belli olurCanim günaydın cok gecmis olsun nasılsın bugün
Iyi canim etmiyorsa yoktur bir sorun inşallah dikkat et yat sürekli ani hareketler yapma agir kaldırma saglicakla gelsin bebis insallahİyiyim cok sukur baklm pazartesiye ak koyun kara koyun belli olurinsallah yoktur bir sorun kanama devam etmiyo ama
Yatiyorum valla insallahIyi canim etmiyorsa yoktur bir sorun inşallah dikkat et yat sürekli ani hareketler yapma agir kaldırma saglicakla gelsin bebis insallah
Günaydın inşallahhhGünaydın kızlar güzel haberler aldığımız bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?