• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi 😔
Beta kaç çıkacak acaba kuzum dur bakalım daha minnacık ya üzülme hemen hala yerleşiyodur belki de nazlı kuş

Ca
Maalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi 😔
Canim ağrın sizin var mı peki ? Belki yerleşme kanaması diyorlar öyle biseydir

İnşallah hiçbir sorun yoktur Allah korusun miniğini💕 İçini ferah tut canım, inşallah hayırlı haberler alalım🤲🏻

Hiç canını sıkma kendini de suçlu hissetme canım hoplama zıplamayla hemen bişey olmaz sağlıklıysa her türlü tutunur değilsede o bahanesi olur üzme kendini dur bakalım

Valla canım bendede öyle akıntım var şeffaf inşallah hamileyizdir
Canım hafiften sancım var benim ha adet oldum ha olucam diye bekliyorum gidip gidip bakıyorum🙈😂 Göğüslerimde de aşırı şişlik var, hafiften beyaz akıntım var. Merakla bekliyorum 🤷🏻‍♀️

Back